Yankee idioot te stom om voor de duvel te dansen

Het wordt nu hoog tijd om alle banden met de yanken te verbreken. De producten die ze maken zijn maar zozo, hun auto´s lekken olie en roesten binnen een paar maanden en ze zuipen op onvoorstelbare wijze fossiele brandstof met de nodige uitstoot, op een enkele als Tesla na dan. Goed dat die hier gebouwd wordt en niet ook nog eens uit Amerika moet komen met alle vervuiling van vervoer van dien.

Trump heeft zoals vandaag bekend werd het klimaatverdrag van Parijs opgezegd. Diens voorganger Obama had het klimaatakkoord van Parijs juist getekend. De grootste vervuiler ter wereld gaat gewoon weer door met het klimaat te vernietigen.

Deze onvoorstelbare opgeblazen idioot met zijn hilarische kapsel dat met tonnen haarlak in model moet worden gehouden verklaarde dat wanneer hij inpandig enorme spuitbussen haarlak zou legen dit onmogelijk milieuschade zou kunnen veroorzaken. Het is te hopen dat hij zelf binnen afzienbare tijd aan een zuurstoftank komt te liggen, dan piept hij letterlijk wel anders. Het lijkt erop of hij bang is dat ontplofte matrasje op zijn kop niet in stand te kunnen houden.

Dit soort milieu-egoïsten, daar moeten we vanaf! Als Europa en China nu eens alle handelsbetrekkingen met de VS verbreken lijkt het mij dat Trump vanzelf op zijn stappen zal terugkeren.
Hoe is het mogelijk dat iemand zo ongelooflijk stom kan zijn. Het is niet te hopen dat deze miskleun model staat voor de rest van de VS. Het ziet er voor de wereld en haar toekomstige bewoners anders niet best uit.

Als we massaal de VS boycotten en er totaal geen zaken meer mee doen, in onze eigen noden voorzien en niet afhankelijk zijn van Amerikaanse prul plus het vervoer door de lucht of over zee over en weer, dan zijn we op milieugebied een eind op de goede weg.
Ook landen als Indonesië en het Amazonegebied – die zich eindeloos blijven bezighouden met ontbossing, lees de longen van de aarde, om daar veeteelt (die verantwoordelijk is voor de grootste CO-uitstoot) te realiseren of palmolie te winnen – zorgen ervoor dat we voortijdig aan de zuurstof zullen moeten. Als we niet eerst zijn afgezopen door het smelten van de ijskappen tenminste.
Als we eindelijk bereid zouden zijn iets meer te betalen voor ons stukje vlees en het van eigen bodem te halen, zouden we niet meewerken aan de kiloknallers in de plaatselijke super en zou de enorme veestapel in Zuid Amerika, verantwoordelijk voor zoveel CO, uiteindelijk uitsterven. Idioten als Kees Koolen behoren dan ook tot het verleden.
Nederland is zowat de grootste importeur van palmolie en medeschuldig aan kappen van het regenwoud voor de soja voor veevoer. STOP met deze ellende!

Trump praat over handelstekorten met Europa en het moeten nabetalen van astronomische achterstallige bedragen voor het lidmaatschap van de NAVO. Laten ze eerst het Europese en ook Nederlandse goud, zo ’n slordige 310 ton t.w.v. 12,75 miljard, dat ze van ons gejat hebben maar eens terugbezorgen eer we verder praten.

Conclusie: onbetrouwbare Amerikanen buiten gooien, import beperken en nieuwe markten aanboren.