Wie denkt Denk dat ze is? De Nederlander heropvoeden?

De Nederlander heropvoeden?

Een stel allochtonen als Kuzu (Denk), een Turkse praatjesmaker met een dubieus verleden en Erdogan lover met een dubbel paspoort, dit moet verboden worden, heeft een aantal van de Denk doelen kenbaar gemaakt.

Nogmaals, de integratie van Turken in Nederland is schromelijk mislukt dat is bekend sinds enige tijd! De regering is hier hevig van geschrokken maar types als Kuzu en Öztürk maken stennis in de Nederlandse Tweede Kamer met belerende onzin die ze waarschijnlijk zelfs in Turkije niet durven uiten!

Deze heren zijn niet geïntegreerd maar geïnfiltreerd!

Deze DENKbeelden bestaan er blijkbaar uit om Nederland te verallochtonen!

We moeten onze eigen cultuur afschaffen en ons door een stel ALLOCHTONEN laten dicteren hoe een Nederlander denkt, voelt en leeft, kortom verloochenen. We laten deze engerds zeker geen eigen dictatuurtje inrichten binnen de Nederlandse grenzen!

Wij moeten volgens Kuzu onze identiteit afschaffen en een identiteit aannemen die Kuzu ons wil opdringen.
Laat deze lachwekkende Kuzu zijn praatjes maar bij Erdogan, zijn held, in Istambul of Ankara gaan oplepelen.
Geert Wilders heeft zeker gelijk wanneer hij zegt dat de Islamisering tegengegaan moet worden.

Het is belachelijk dat een handje allochtonen hier de politiek probeert te frustreren en dat deze Erdogan spionnen denken het Nederlandse volk te kunnen dicteren wat het wél of niet doet!
En net als met de Zwarte Piet discussie geldt ook hier, als je in Nederland wilt zijn en wonen en zogenaamd Nederlander bent, lever je tweede paspoort in en pas je je aan aan de geldende cultuur!

Dubbele paspoorten in de politiek zijn zowiezo uit den boze. We moeten geen Turkse of enig andere buitenlandse infiltratie in de Nederlandse politiek dulden! Zeker wanneer het bij het land van herkomst geen EU land betreft.
Aangezien Turkije steeds meer een dictatuur dreigt te worden onder Erdogan en het feit dat Denk doet aan openlijke verheerlijking van deze kwade monarch dienen de heren Kuzu en Öztürk eens stevig tegen het licht te worden gehouden! Alleen zo kun je de lange arm van Ankara amputeren!

Het verbieden van een partij als Denk zou serieus overwogen dienen te worden als zijnde ongewenst in de Nederlandse politiek!
Feit dat een dergelijk spionage platform in Nederland op enige wijze poot aan de grond krijgt is op zijn minst al zeer twijfelachtig te noemen en getuigd van slappe politieke ruggegraat. In de politiek van een bepaald land horen nu eenmaal geen platformen die de gevestigde cultuur trachten te ondermijnen.

Niet alleen in de politiek maar ook in het dagelijkse leven zijn er types die hier niet gewenst zijn.
Eén er van is een zekere Huseyin Sayilgan, een klikturk die in een gebrekkig soort Nederlands onze rechtstaat misbruikt en in Turkije Ebru Umar verraden heeft door haar aan te geven voor belediging van de dictator Erdogan. Ook probeert hij GeenStijl aan te klagen.
Deze hypocriete lange tenen Turk en zijn gehele levenswandel zou diepgaand gescreend dienen te worden.
Naar blijkt zou hij ook nogal gecharmeerd zijn van Hamas, wereldwijd aangemerkt als terroristische organisatie!

Laten we in maart 2017 massaal, net als de Amerikanen, een duidelijke stem uitbrengen en dit soort geïmporteerde aanwassen voorgoed de mond snoeren!
Bedenk hierbij dat nieuwe bezems schoon vegen en dat het tijd is het kaf van het koren te scheiden!

Het kan niet zo zijn dat een handje vol allochtonen de autochtonen belerend de les gaat lezen of erger nog, denkt te gaan heropvoeden!

Land en politiek in eigen hand!