Weer een pijnpuntje voor horrortsaar Poetin en zijn maffioso penoze monsterfamilie!

Maria Vorontsova                                                        Katerina Tikhonova                                                                              Alina Kabaeva
                        Ekatrina Mizulina                                                                          
  ——————–

Commandant Azov-brigade bedankt VS voor toestemming voor gebruik van door de VS geleverde wapens – video

ZATERDAG 15 JUNI 2024, 15:12
Commandant Azov-brigade bedankt VS voor toestemming voor gebruik van door de VS geleverde wapens - video
LUITENANT-KOLONEL DENYS PROKOPENKO EN ZIJN WAPENBROEDERS. FOTO: AZOV

Luitenant-kolonel Denys Prokopenko, commandant van de Azov-brigade van de Oekraïense Nationale Garde, heeft de regering van de Amerikaanse president Joe Biden bedankt voor het opheffen van het verbod op wapenleveranties aan de brigade.

Bron: Prokopenko in een video-adres

Citaat van Prokopenko: “Ik wil alle soldaten van de 12e Special Forces Brigade Azov en de hele beschaafde wereld feliciteren met de overwinning op de Russische propaganda.

In Azov weten we dat hoe moeilijk de situatie ook lijkt, er altijd een oplossing is. De enige vraag is de inspanningen die we bereid zijn te leveren om het te overwinnen, de samenhang van [het] werk en de professionaliteit van het team.

Dit zijn de kwaliteiten die Azov-militairen elke dag aan de frontlinie demonstreren. Ze zijn ook van cruciaal belang gebleken in het systematische werk van onze eenheid om de overdracht van wapens en training van de Verenigde Staten naar Azov te deblokkeren. Het door Russische propaganda veroorzaakte verbod, dat sinds 2017 van kracht was, is overwonnen.

Ik dank de Verenigde Staten van Amerika voor hun aandachtige beoordeling van deze kwestie en voor de juiste beslissing, die onze eenheid en daarmee de hele defensie- en veiligheidstroepen van Oekraïne kwalitatief zal versterken.”

—————————

Feit dat Poetin alles en iedereen die tegen hem zou zijn bestempeld zegt meer dan genoeg over de geestelijke gesteldheid van deze Hitlerkloon.
Leugens, bedrog en onzinnige en belachelijke voorstellen is alles wat het brein van deze genocideclown nog te bieden heeft.
Ondertussen gaat de moord op onschuldigen gewoon door.
In een dwangbuis tezamen met de gek Trump, opsluiten en snel vergeten lijkt mij de op één na beste oplossing!
Mijn beste oplossing zou radicaler zijn.

————————-

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini