Weer een paar laffe nazi honden van het toneel!

Allereerst stak luitenant-kolonel Alexander Kulakov zijn kop te ver boven het maaiveld uit en prompt landde er een raket er bovenop. Bye bye Kulakov!
Oekraïne wist waarschijnlijk niet dat hij in de weg liep tijdens de aanval met Storm Shadows en ATACMS anders hadden ze misschien even gewacht.
Oh well!

Op de top van Bedenekyr waar een luchtverdedigingsbasis van de vijand is gevestigd verwisselde Kulakov het tijdelijke voor het eeuwige.
Kulakov was een verrader!

Luchtverdedigingsbasis op de top van Bedenekyr in de bezette Krim. Foto uit open bronnen

Bedenekyr-piek in het Krim-gebergte waar de basis is gevestigd.

 

Shoigu eindelijk opgelazerd.

Shoigu, nog een laffe nazi hond, die onlangs uit zijn functie van minister van defensie van de Orks is ontheven, mooie opruiming van een haveloze bouwondernemer die sinds 2012 tot generaal werd gepromoveerd terwijl hij nog nooit één dag ik het leger heeft gediend.
Ditzelfde probleem gaat de genocide salonstrateeg ook nu weer ondervinden, puur omdat hij mensen die hij vertrouwd in dergelijke functies benoemd maat niet om hun ervaring of capaciteiten.
De nieuwe minister van defensie, Andrej Belooesov, een econoom zal waarschijnlijk even incompetent zijn als zijn voorganger.

——————

Russen schieten gehandicapte persoon neer in Vovchansk, het Oekraïense Openbaar Ministerie doet onderzoek

 VRIJDAG 17 MEI 2024, 21:48
Russen schieten gehandicapte persoon neer in Vovchansk, het Oekraïense Openbaar Ministerie doet onderzoek
Het Openbaar Ministerie van de Oblast Charkov is een strafrechtelijke procedure gestart in verband met de executie van een gehandicapte in Vovchansk door Russische troepen.

Bron: Openbaar Ministerie van de Oblast Charkov op Telegram

Details: Aanklagers zeiden dat ze een video hadden verkregen op het Telegram-kanaal van journalist Andrii Tsapliienko, opgenomen door de Oekraïense verkenningstroepen, waarop een dode persoon in een rolstoel te zien is buiten een plaatselijk ziekenhuis, dat in beslag was genomen door Russische troepen.

 

Citaat: “Rechercheurs van de wetshandhaving overwegen de mogelijkheid dat de persoon probeerde de medische faciliteit te ontvluchten, maar de Russische strijdkrachten hebben hem neergeschoten en zijn lichaam in een rolstoel midden op een kapotte rijbaan achtergelaten.

————————

Laffer kan het niet!
Een gedemobiliseerde in een rolstoel gewoon doodschieten?
Welk een soort bedreiging zou die nu helemaal gevormd kunnen hebben?
Daarom moet er een einde komen aan het schrikbewind van de bunkertsaar en zijn kornuiten.
Als Poetin is staat is om over heel de wereld mensen te vermoorden moet het mogelijk zijn om zij eigen kop eraf te laten trekken tezamen met zijn vazallen teneinde het Russische volk vrij te laten en de wereldorde te herstellen.

Ruim deze laffe clowns en alles wat ze lief is op!

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini