We zijn weer onderweg.

Het vermoeden werd bevestigd, er komen weer meer Corona maatregelen.
Eerst een prikje maar we zijn er nog niet!

Het is echter onbegrijpelijk hoe dom het kabinet bepaald in samenspraak met het OMT wat en hoe de aanpak van de Corona vorm wordt gegeven.
Als je naar Scandinavische landen kijkt dan zie je een hele andere aanpak die, zoals de cijfers laten zien, veel effectiever is.
Rutte zei in de persconferentie dat alle andere landen het op dezelfde manier als Nederland aanpakken, dit is een leugen!
De club van Rutte en de Jonge sturen op IC bezetting terwijl andere landen juist sturen op het laag houden van de besmettingen, hetgeen veel effectiever is.

Het is dan ook de foute aanpak van Rutte en consorten als de RIVM Joker van Dissel die in beginsel al een dodental van 16000 heeft veroorzaakt. Rutte had het destijds over kudde immuniteit, iets dat het domste is wat je ook maar kunt doen.
Rutte stond naderhand weer te liegen door te zeggen dat dat geen doel was terwijl er bewijzen zijn over wat hij toen zei.
Veel onnodige doden die voorkomen hadden kunnen worden als de aanpak juist was geweest.

Je zou je bijna gaan afvragen of er hier niet de sticker “genocide” op geplakt kan worden en een aantal van de verantwoordelijken ter verantwoording geroepen dienen te worden.

Hoe het ook zij, we zijn terug bij af!

Het kabinet reageert slap en durft vaccinatie niet verplicht te stellen.
Een journalist vroeg aan een persoon op straat of hij gevaccineerd was en toen deze negatief antwoordde en de journalist vroeg waarom niet, kreeg hij als antwoord, waarom wel?

Dit soort debielen hebben we er teveel van!
Ik denk dat het tijd wordt dat mensen eindelijk eens over hun eigen schaduw moeten stappen en eens gaan nadenken waarom hun eigen egoïsme koning kraait.
Natuurlijk zijn er mensen die zich om welke reden dan ook niet kunnen laten vaccineren, dat snap ik.
Maar begrip opbrengen, voor sukkels die zich uit principe niet willen laten vaccineren en daardoor anderen in gevaar brengen of tegen beter weten in andere mensen van de IC weghouden, kan ik niet.

Waar ik de grootste moeite mee heb is om Rutte en de jonge te horen zeggen dat de IC’s kunnen vollopen met Coronapatiënten en dat er geen plaats zou zijn voor mensen uit de reguliere zorg, hartinfarcten of operaties etc.
Dat is de wereld op zijn kop!
Het is zo dat mensen na een hartoperatie slecht één of twee dagen op een IC liggen terwijl Coronapatiënten er drie weken een bed bezet houden.
Dat is plaats voor zeven of acht reguliere patiënten die door het onverantwoordelijke gedrag van ongevaccineerden ontzegd wordt.

Het zou zo moeten zijn dat de reguliere zorg gewoon door gaat en dat doelbewuste ongevaccineerden die door hun eigen stommiteit op de IC terecht zouden moeten gewoon op een wachtlijst geplaatst zouden moeten worden.

Vol is vol! Jammer dan.
Vette pech voor de kabouters!
Had je je maar moeten laten vaccineren.
Belachelijk dat deze knuppels met voorrang worden geholpen.