Wanneer gooien we de Russen eindelijk Europa uit!

Aangezien de Koude Oorlog weer in volle glorie hersteld lijkt te zijn en de Russen een spoor van vernieling trekken, in Syrië letterlijk en in de rest van de wereld figuurlijk, wordt het hoog tijd deze moordende leugenaars buiten te flikkeren!

Ze wanen zich weer de Kozakken van weleer, lijkt het.

De Russen hebben de e-mails van Hillary Clinton gehackt, veranderd en vervolgens doorgespeeld naar Wikileaks om Clinton in diskrediet te brengen en haar campagne te saboteren. Waarschijnlijk doen de Russen dit om dat andere zwijn, in de vorm van Trump, in het zadel te helpen. Deze blaaskaak heeft nul verstand van politiek maar vooral interessant is natuurlijk het feit dat Trump de Navo wil afschaffen. En dat zou Poetin goed gelegen komen. Bij het feit dat Trump een fan is van Poetin kun je je afvragen of de Amerikaanse conservatieven misschien een communist herbergen die president wil worden?

Veel dichter bij huis oftewel thuis wordt er gezegd, in reactie op het onderzoek naar de MH17, dat er radarbeelden aan Nederland zijn verstrekt die zouden bewijzen dat de Russen niets met de zaak te maken zouden hebben. Alweer een leugen, deze zogenaamde info is nooit ontvangen.

Op dit moment beschuldigt Rusland België ervan bombardementen te hebben uitgevoerd op Aleppo terwijl de Belgische F16’s op dat moment niet eens in de lucht waren. De Belgen zijn furieus!

Poetin stapelt leugen op leugen om verdeeldheid te zaaien en zo zijn eigen machtsblok te bouwen. Ondertussen heeft deze massamoordenaar duizenden onschuldige levens op zijn geweten zowel in Oost-Europa als in het Midden-Oosten.

De beste spionage gebeurt natuurlijk van binnenuit. Vandaar dat het met het oog op de ontwikkelingen van de laatste tijd slim zou zijn alle Russische ambassades te sluiten en de ambassadeurs Europa uit te gooien.