Het monster van Zeewolde

Anne Faber is gevonden!

Na veertien dagen is gebleken wat al die tijd al werd vermoed. In Zeewolde is het lichaam van de 25-jarige Anne Faber gevonden die na een fietstocht spontaan van de aardbodem verdween.

Eerder waren al haar jas, fiets en tas gevonden. Door terdege politiewerk is nu dus ook het levenloze lichaam gevonden. Schrijver is vaak argwanend richting de kwaliteit van politieoptreden maar in dit geval verdienen de dienders een pluim, evenals de vrijwilligers en militairen die erbij betrokken waren.

Potentiële verdachte is de 27 jarige debiele mutant Michael P. Deze klootzak zat in een kliniek vast voor de verkrachting van twee jonge meisjes (16-17) in Nijkerk (2010).
De details van de daden van deze smeerlap zijn te onsmakelijk om te verwoorden.

Dit is weer een totale fuckup van justitie. Want hoe is het mogelijk dat deze idioot gewoon vrij kon rondlopen? TBS had hij altijd al geweigerd.

P. had een straf van twaalf jaar voor de verkrachtingen waarvan hij er zeven uitzat. Die werd veranderd in de kliniek Altrecht Aventurijn in Den Dolder en wegens goed gedrag kon hij daar moeiteloos buiten wandelen. Hij heeft daar blijkbaar een patiënte zwanger gemaakt en hij had een relatie met een medewerkster. Dit zorgde er wellicht voor dat dit monster kon doen wat hij deed.
Deze kliniek is blijkbaar een soort justitieel sekshuis of bordeel, da´s lekker dan! Zeker ideaal voor een gevaarlijke zware zedendelinquent.

Als je als (jonge) vrouw niet meer veilig een eind kunt gaan fietsen is er in deze maatschappij toch duidelijk iets mis!
Justitie heeft er weer een zootje van gemaakt en moet eindelijk op de schop! Gelukkig begint dit besef eindelijk tot de politiek door te dringen en is het eerder vrijkomen na zware delicten voltooid verleden tijd.

Michael P. is iemand die de roep om de doodstraf zou kunnen versterken wat mij betreft. Deze zieke klootzak die niet van personen en met name vrouwen kan afblijven dient te worden geruimd! Daar wil ik met mijn belastingcenten niet aan meebetalen om deze freak opnieuw op te sluiten.

Ik zou hem aan de honden willen voeren!

Opruimen, einde verhaal!

Ik heb deze petitie al getekend, nu jij nog!