Vereniging Voor Discriminatie faalt!

De Vereniging Voor Discriminatie oftewel de VVD faalt schromelijk in het vormen van een coalitie.

Nu, dit was te verwachten als je de over het paard getilde arrogante Alexander Pechtold van D66 tegenover Gert-Jan Segers van de Christen Unie zet. Christen Unie geeft haar kroonjuweel, het einde leven hoofdstuk, niet op voor een partij die het juist mogelijk maakt om van de planeet te stappen wanneer het een ieder zelf belieft.
Dit is overigens het enige punt waarin ik mijzelf in het gedachtegoed van D66 zou kunnen vinden. Voor de rest is mijns inziens het programma van D66 complete bagger en zou ik hier geen regeringsdeelname mee verkiezen.

Reeds eerder haakte Jesse klaver van Groen Links al af en werd al snel uitgesloten door de leider van de Discriminatie partij zodat verdere gesprekken in de nabije toekomst niet meer mogelijk zullen zijn.

Na de verkiezingen werd al snel duidelijk dat een nieuw kabinet zeker een tijd op zich zou laten wachten gezien wat er mogelijk zou zijn.
De Vereniging Voor Discriminatie mag dan nog de grootste zijn maar was wel degelijk een verliezer! Ze gingen van 41 naar 33 zetels. Moeilijk een winnaar te noemen lijkt mij dan.
De Partij Voor de Vrijheid ging van 15 naar 20 zetels. Wél een winnaar dus! Deze partij vertegenwoordigt een slordige anderhalf Miljoen kiezers!

Als je het feit bekijkt dat de Vereniging Voor Discriminatie dus 1500.000 echte MENSEN (PVV stemmers) discrimineert door ze uit te sluiten, lijkt het voor de hand liggend deze partij van fraudeurs en delinquenten uit te sluiten bij de onderhandelingen voor een eventueel nieuw te vormen kabinet.
Laten we elkaar geen mietje noemen als we zeggen dat een groot deel van de VVD’ers op zijn minst gezegd tamelijk onbetrouwbaar bleek te zijn: Opstelten, van der Steur, Keizer, Kamp. Moeten we nog verder gaan?  Weekers, Teeven, van Rey enzovoort, enzovoort. Er komt geen eind aan.

Deze belachelijke met zichzelf ingenomen partij wordt zo langzamerhand geregeerd door fraude en schandalen, en ze discrimineert de PVV kiezer?
Het lijkt zaak het informateurs-stokje van VVD demissionair minister Edith Schippers, weliswaar één van de Haagse babes en zeker leuk om naar te kijken, over te geven aan een partij die niets heeft met de Vereniging Voor Discriminatie.

Neem de ellende die we nu zien in Manchester, en die opgeëist is volgens zeggen door IS, en de ietwat tamme reactie van VVD Rutte, die het allemaal wel heel triest vond. Vertel het eens zo tegen de moeder van dat achtjarig meisje dat omkwam bij haar eerste concert! De mensen waarvan je het het minst zou verwachten staan altijd vooraan om de helpende hand toe te steken. Een voorbeeld!
Helaas werd er door een zogenaamde specialist op het jeugdjournaal geoordeeld dat de kans zeer minimaal is dat zoiets zich hier zou voordoen. Wat een meuk!

Terwijl de islamitische lafbekken steeds dichterbij komen (Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden) zitten we hier met een aantal halfslachtige Haagse sukkels die niets anders doen dan blaten, de burger proberen in te tomen, wanneer deze gefrustreerd met lede ogen het naderende gevaar benoemt, en kopvodden bij de politie willen toestaan! Als je in die Islamitische landen een kruis om je nek hangt, snijden ze je kop eraf. In de politiek of bij de politie kun je daar al helemaal vergeten.  Beetje scheve verhouding? Laat de praatjesmakers van DENK meteen ook even opzouten. Wat een farce!

Als ik me door iets niet laat opschrijven is het door een kopvod, die hoort hier gewoon niet! Het is al erg genoeg dat het politie-uniform tot een lodderige slodderboel zonder stropdas en gesloten knopen is gedevalueerd, maar kopvodden horen toch echt ergens anders thuis! De Nederlandse struisvogelpolitiek heeft het te druk met bang te zijn voor Wilders. In plaats daarvan zouden ze beter waken tegen de oprukkende kopvodden!
Ook vrienden als een debiele Erdogan die dreigt dat de Nederlanders niet meer veilig over straat kunnen en zijn criminele haatzaaiende Dyanet-moskeeën kunnen we missen als kiespijn.

Als de staatsschuld dan volgens de rekenkamer 32 miljard euro minder bedraagt dan gedacht, investeer dan eindelijk eens in de kapotbezuinigde defensie en politie!
Wanneer het er op aankomt en de burger beschermd dient te worden tegen een horde primaten, hebben ze geen materieel en kogels. Kunnen ze mooi kogels gaan kopen om de boze losers buiten de poort te houden zodat wij hier fijn van de zomerfestivals kunnen gaan genieten.

Het is bekend dat er vanuit de Islamitische wereld wordt gehoopt dat er geïnfiltreerd kan worden in de in hun ogen zo verfoeide westerse cultuur, en dat de wraak op het verleden – van binnenuit gevoerd door hun zogenaamde heilige oorlog – zoet zal zijn. En inderdaad, als we dat niet met alle kracht bestrijden, worden onze kinderen door deze laffe zielige losers vermoord en spellen we straks met z’n allen gezellig de koran.

Geen denken aan dus!