Van ongedierte kom je maar moeilijk af

ornament
het is bekend dat je van ongedierte maar maar moeilijk af komt. Je moet het verdelgen met stevige middelen anders is er altijd een mogelijkheid dat er iets blijft zitten, iets wat je niet moet willen.

 

Zo ook in het geval van het dynamische duo op justitie , de Batman en Robin of liever de Badman and Robbers, van de Nederlandse politiek Ivo Opstelten en  Fred Teeven respectievelijk minister en staatssecretaris van justitie en veiligheid.

Gisteren zijn deze mafioso eindelijk opgelazerd en het land kan opgelucht ademhalen, toch? Feest alom!
Of niet? Laten we het feestgedruis nog even uitstellen en de wimpels nog even in de kast.

Zoals gezegd, er bestaat een kans dat er iets overblijft dat je niet wil. Nu blijkt dat het ontslagbriefje van Opstelten zoek is.
De nare gevolgen hiervan zijn dat deze frauderende minkukel gewoon blijft zitten.

Dit is iets dat we eenvoudigweg niet moeten willen. Het beste nieuws sinds jaren en dan zal een briefje een domper op de pret zijn.
Daarom roep ik bij deze een ieder op naarstig het briefje te zoeken zodat het probleem met wortel en tak kan worden uitgeroeid en we weer over kunnen tot de orde van de dag.

Wie de volgende Haagse kop bezit die rollen zal is nog niet bekend, Kamp of Dijksma? Feit blijft er is  keus genoeg.
Laat maar eens een flinke bezemploeg door het pluche orde op zaken stellen.
Te beginnen met de provinciale verkiezingen die een goede indicatie geven over hoe we met z’n allen over het Den Haag van vandaag denken.

De VVD, de partij die voorheen nooit geregeerd had, valt constant door de mand. De stroom rotte appelen lijkt werkelijk onuitputtelijk.
Ministers, staatssecretarissen, senators  en fractieleden, het gaat maar door.
De partij die het goed op de centjes passen zo hoog in het vaandel zegt te hebben grossiert in fraudeurs.
Op wiens centjes wordt er dan zoal gepast?

Het lijkt er op dat Ruttes kabinet van charlatans dat burgers doelbewust de vernieling in helpt een rake klap heeft ontvangen, dit smaakt naar meer, tijd voor de doodsklap!

 

ornament

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *