Utrechtse tramshooter gepakt!

Christchurch New-Zeeland afgelopen vrijdag, de rechts radicale uit Australië afkomstige 28 jarige Brenton Tarrant, en inwoner van New-Zeeland opent het vuur in twee moskeeën en maakt 50 dodelijke moslim slachtoffers en even zovele gewonden.
Nadat hij opgepakt is toont hij ten overstaan van de rechtbank, in navolging van zijn voorbeeld Anders Behring Breivik destijds, spijt noch respect.

De wereld reageert geschokt om deze gruwelijke aanslag, die het natuurlijk is.
De moslimwereld hult zich in verdriet, begrijpelijk.
Wat echter opvalt is dat moskeeën ineens overal bescherming genieten en moslims in een soort van slachtofferrol kruipen. En onze kerken dan?
Zijn het niet de moslims die vele doden op hun geweten hebben? Taliban, Al Quaida, Isis, Al Shabaab om de bekendste te noemen en de vele splintergroepen daargelaten die deze ellende wereldwijd hebben veroorzaakt?

Zijn er uit naam van deze laffe moslimclubs niet al vele moorden en aanslagen geweest met altijd onschuldige slachtoffers?
Denk aan Parijs, Brussel, Berlijn, Londen, Catalonië en nu dus ook Utrecht? Hier de voltallige lijst van aanslagen uit naam van de Islam.
Iets wat ongeveer de kop weer opstak ten tijde van Bin Laden en zijn aanslagen op het World Trade Centre  heeft zich als een olievlek uitgebreid en gebeurt nu in Europa.
Zoals vandaag in Utrecht! Alles uit naam van de moslimwereld! Constantinopel is blijkbaar nog steeds een gevoelige plek.

De 37 jarige Turk Görken Tanis, bekende van de politie en drugsverslaafde crimineel, schoot in een tram drie mensen dood en verwondde er nog vijf anderen waarvan drie levensbedreigend. Om half zeven deze avond werd deze lafaard opgepakt, nadat hij vanaf ongeveer elf uur maandagochtend de hele stad Utrecht in zijn greep had gehouden.
Puik werk van de politiediensten, chapeau!
Onder geroep van Allahoe akbar , een spreuk die we ondertussen allemaal zeer wel kennen, opende deze moslim volgens ooggetuigen het vuur op onschuldige reizigers. Hoe laf kan het zijn! De overheid zegt niet te weten wat het eventuele motief is, het zou ook om eerwraak kunnen handelen. Het zou mij echter in het geheel niet verbazen als  het hier om een vergelding voor Christchurch handelde.
Duidelijk zijn deze types niet mans genoeg om een geschil verbaal te beslechten!
Of je nu een vliegtuig in een wolkenkrabber laat knallen met bijna 3000 doden tot gevolg of een schietpartij in Utrecht met drie doden in een tram, dit is en blijft barbaars!

Christchurch was in mijn optiek dan ook niet verwonderlijk en zal ook naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste aanslag op moslims zijn. Het is naar mijn idee het antwoord van sommigen op de daden van de moslimwereld ten opzichte van de christen bevolking, en daarom ligt het in de lijn der verwachtingen.
Begrijp me goed, geweld is ten alle tijde te veroordelen!
Maar dat sommige onderontwikkelde geesten naar hetzelfde middel grijpen als vergelding is niet vreemd. Wie zaait zal oogsten!
Erdogan roept er zelf toe op! Hij misbruikt het gepleegde geweld tegen moslims in Christchurch zelfs voor zijn verkiezingsretoriek! Hoe ziek is die man? Laat hij zich bekommeren om de fruitverkopers.

Naar mijn mening horen volgelingen van dit soort gestoorde dictators niet in Nederland thuis en zeer zeker niet in de politiek zoals vriendje Kuzu en vriendje Öztürk van Denk. Deze Erdogan-vereerders hebben al eerder geprobeerd haat te zaaien tegen hier in Nederland wonende volgelingen van Gülen. Laat ze in godsnaam eerst eens een taalcursus volgen voordat ze hun mond open doen.
Vooral Öztürk is een lachwekkende clown en een ramp voor de geloofwaardigheid van de Tweede Kamer!
Partij Denk is mijns inziens het resultaat van mislukte inburgering!
Deze spionage-partij met haar rare denkbeelden zou het best verboden worden. Laat ze plaatsnemen in de regering Erdogan!