Uniform of vagebond

Uniform, de naam zegt het al: allemaal hetzelfde!
Het woord uniform betekent eenvormig en daarmee wordt al uitgedrukt dat alle leden van de organisatie dezelfde kleding dragen. (bron Wikipedia)

Krijgen we nu zo´n jammer-moslima die het uniform nog verder wil bezoedelen door er een kopvod op te dragen.
Als je je geloof wil uitdragen dan verdwijn je maar in de eerste de beste moskee, daar zijn er langzamerhand genoeg van.

Vroeger liep een agent er onberispelijk bij, anders dan nu met een sjofel geel gestreept jasje, geen stropdas, jasje los en/of de ene met korte mouwen terwijl de partner dan weer lange mouwen heeft. Vroeger zou er echt eenheid geweest zijn.

Als er dan ook nog eens zo´n jankerd met een kopvod het korps gaat verrijken, wordt het een complete bende vagebonden. What´s next, tulbanden of boerka´s?

Bedenker van dit verhaal staat ook niet los van allerlei smerige en smeuïge details. Deze Fatima Elatik (PVDA) speelde tegen een dik salaris diversiteitsdirecteur bij politie Amsterdam. Helaas voor haar kwam daar voortijdig een eind aan.

Het wordt langzaam tijd dat moslims gaan beseffen dat de islamisering toch gaat falen in Nederland en heel Europa omdat de rek uit de tolerantie van de autochtone burgers is op dat vlak.
Moslims pogen al langer onze cultuur onder druk te zetten en te verdringen terwijl getracht wordt de eigen cultuur op alle niveaus te importeren en met gladde praatjes te domineren. Kritiek wordt gepareerd onder het mom van discriminatie en door de overheid de kop ingedrukt met boetes en rechtszaken.

Elatik zelf is Marokkaan, hiervan is geweten dat ze niet integreren. Wat is dan het achterliggende plan? Wacht ons straks soms hetzelfde lot als de Native Americans?

Als je heden ten dage door Tilburg Noord loopt kom je boerka´s en nicab´s tegen, je weet niet wat je ziet en je voelt je een vreemde in je eigen land!
Je kunt onmogelijk generaliseren, maar dat dit beeld zwaar onwenselijk is staat als een huis. Je weet nooit wie of wat je tegenover je hebt en voor hetzelfde geld zitten er spijkerbommen verstopt onder dat gordijn. Word je dan toch opgeblazen, dan bleek achteraf dat je te maken had met een of andere geradicaliseerde bommentrut. Signalen van geradicaliseerde vrouwen zijn er in overvloed.
In de grote steden begint het al eng beeldbepalend te worden alsof we hier in Raqqa zitten.

Geert Wilders (PVV) doet aangifte tegen Mark Rutte (VVD) omdat er gevonden wordt dat Rutte de Nederlanders discrimineert. Ik kan in Wilders gedachtegang tegenwoordig best een heel eind meegaan.