Uitzending Pauw op 30-05 Segers C.U. farizeeër

Tijdens de uitzending van Pauw op 30-05-2018 zat de christelijke moraalridder Gert Jan Segers aan tafel.

Ik heb met open mond deze Christen Unie farizeeër aangehoord, maar ja, dat ging ook niet anders want hij hoort zichzelf blijkbaar zo graag praten en is zo overtuigd van zijn eigen gelijk dat hij door alles en iedereen heen kletste. Zal wel vanuit een minderwaardigheidscomplex komen veronderstel ik. Tja, zo dikwijls kan de Christen Unie ook niet een punt maken. Waarschijnlijk maar goed ook.

Dit soort schijnheilige geloofsfanaten hebben hun beste tijd wel gehad en horen niet meer in de dagelijkse politiek thuis. Ik zit niet te wachten op meneer Segers’ denkbeelden en als ik dan persé iets zou willen geloven nam ik mijn toevlucht wel tot een heilige eik. Dat biedt sowieso meer vervulling dan de hedendaagse politiek, want daar gelooft niemand meer in.

Voor zichzelf heeft Gert Jan Segers werkelijk het idee het wiel te hebben uitgevonden, maar dat was toch echt al in de nieuwe steentijd een feit!

In de uitzending waarin een rubriek ging over sekswerkers, en de wetgeving hen betreffend, zaten ook twee jonge dames waaronder Yvette Luhrs aan tafel die problemen met de nieuwe  prostitutiewet hadden die misbruik en illegale prostitutie zouden tegengaan. Deze dames, zelf werkzaam in deze industrie, beargumenteerden als ervaringsdeskundigen dat deze wetgeving levensgevaarlijk is en van tafel moet.

Segers, overtuigd van zijn eigen gelijk, betoogde nogal schreeuwerig dat de wet goed was. Deze arrogante windbuil kletste metersver uit zijn nek en hoorde de tegenargumenten van de betrokkenen niet eens aan. Segers was alleen bezig zijn eigen standpunten ten opzichte van de zg. pooier-wet te preken.

Na het aanhoren van de belachelijke argumentatie van Segers kreeg ik mijn tenen nog nauwelijks recht uit mijn schoenen. Om luid huilend de zee voor in te rennen!
Deze man is een irritante dinosaurus en een bron van ergernis die voortaan beter en publique zijn mond houdt als hij niet weet waar over hij praat.

Blablabla, geef me alsjeblieft een teiltje!