Trump voert sancties Iran opnieuw op.

De grootste en gevaarlijkste gek ter wereld, Donald Trump, does it again! Eigen roem stinkt, wordt wel gezegd.
Deze vrouwonvriendelijke tv-presentator Trump (van Duits/Schotse ouders) kan er echter geen genoeg van krijgen de Amerikanen te roemen, als een echte Georges A. Custer die nog steeds geroemd wordt omdat hij zoveel indianen vermoordde maar ook omdat hij goud vond in the Black Hills en een goudkoorts veroorzaakte, en kondigde de uitstap uit de door Obama gemaakte nucleaire deal met Iran aan. Feit is dat Trump na de persconferentie nagenoeg geen enkele vraag van de aanwezige pers beantwoordde. Aan zijn gezicht te zien wist hij ook – verder dan wat hij had ingestudeerd – niets en kwam er ook niets.

Gelukkig is Custer met zijn mannen geslacht door Sitting Bull en Crazy Horse bij the Little Bighorn battlefield en dat was misschien nog het enige rechtvaardige in deze genocide!
Misschien is er dan nog hoop voor de wereld.

Zoals de indianen vroeger al predikten sprak het bleekgezicht met gespleten tong, dit is bij Trump duidelijk waarneembaar wanneer het om wapens gaat. Aan de ene kant zegt hij de wapens aan banden te gaan leggen, dit om de gemoederen te sussen, en aan de andere kant zegt hij tegen de bezorgde NRA dat hun belangen beschermd blijven.

Dat Trump uit het akkoord met Iran stapt is niet nieuw en hij heeft het al een poos geleden aangekondigd. Angela Merkel, Boris Johnson en Emanuel Macron hebben deze gestoorde cowboy niet kunnen overreden dit niet te doen.
Zoals gewoonlijk zijn Amerikanen, wat dat dan ook mogen zijn, er altijd op gebrand om vuurtjes te stoken tussen partijen. Met Noord-Korea heeft Trump het geprobeerd maar ik heb het idee dat Kim Jung Un hem veel te slim af is. Buiten dat vind ik Un toch een stuk sympathieker lijken dan de leeghoofd Trump. Qua iq komt Trump niet veel verder dan de doorsnee punaise en heeft hij het eq van een fruitvliegje.

Trump voerde aan dat zijn grote vriend Netanyahu, de genocide specialist en slager van Israël, bewijzen heeft dat Iran bezig zou zijn een atoomwapen te ontwikkelen. De EU gelooft het niet.
Ik heb op tv een Netanyahu gezien die zijn wat leek op zijn boekhouding en muziek cd collectie liet zien maar in mijn ogen bewijst het Jack Shit!
Netanyahu is daarnaast zelf ook een over het paard getilde oorlogszuchtige buffoon!

Volgens Europese leiders houdt Iran zich gewoon aan de deal zoals die overeengekomen was. Feit is natuurlijk wel dat Iran boos is op de VS en dat is niet zo verwonderlijk.
Net als dat wij de MH17 hebben en kwaad zijn op de Russen heeft Iran de Iran Air 655 die met zijn 290 mensen, mannen, vrouwen en veel kinderen aan boord op 3 juli 1988 door een Amerikaanse raket uit de lucht werd geschoten.
De verantwoordelijke captain, Will Rogers, van de oorlogsbodem Vincennes, kreeg nota bene een lintje van verdienste voor deze actie. Dat was de bijdrage van Ronald Reagan, nog zo´n minkukel! Een burgervliegtuig neerschieten, knap hoor!

Geen wonder dat ze boos zijn!

Daarnaast is het heulen met Israël, dat zich zelf constant schuldig maakt aan misdaden tegen de menselijkheid, ook geen beste beurt in de Islamitische wereld.
Je blijft gewoon land jatten van Palestijnen, pikt steeds meer in en schuift de grens op, en bouwt muren tussen de woningen van mensen en hun landerijen. Als ze te dicht bij de grens komen dan laat je ze door scherpschutters afknallen. Of je laat de luchtmacht er op los. Dat is wat Netanyahu doet en het is niet vreemd dat dat kwaad bloed zet.
In wezen bestaat Israël niet eens, er is geen meter grond van ze bij! Alles is gejat en ingepikt! Ik heb ook geen idee waarom Israël met een stel belachelijke dikke babouska´s aan het Eurovisie Songfestival kan deelnemen. In mijn optiek heeft deze terreurstaat hier niets verloren.

Daarnaast heeft Israël wél kernwapens!

Voordeel in Israël is wel dat je als een laffe smeerlap een op de grond liggende, ongewapende en gewonde Palestijn nog eens even lekker door zijn hoofd schiet, je na negen maanden cel weer op straat loopt. In deze contreien zou zoiets moord heten. Houden we zulke types de hand boven het hoofd? Israël hangt van leugens aan elkaar. In die zin hebben Trump en Netayahu elkaar wel gevonden.

Kortom, de Iran deal die Obama had gesloten was goed voor de economie van Iran en de rust in de regio. Europa en de rest van de wereld, op Israël na, hebben geen bewijs van een kernwapenprogramma van Iran zoals Israël en de VS ons graag willen doen geloven. Dan zou er geen reden zijn deze bevolking verder af te knijpen en machtsspelletjes te spelen. Laat iedereen in zijn waarde en houd de planeet leefbaar!

Nog even en de VS en Israël staan alleen in de wereld. Dan kunnen ze gezellig samen Mayim Mayim zingen en dansen 😉