Totaal ongeloofwaardig Rutte IV?

De Haagse prietpraat van meer dan een half jaar lijkt te hebben geleid tot precies dezelfde slijmerige kruiwagenpolitiek die we van Rutte (VVD) en zijn legertje van losers zo langzamerhand wel gewend zijn.
Zeven maanden verliezen en op precies dezelfde wijze door ploeteren, hoe belachelijk.
Schimmige smokescreen politiek.

Totaal ongeloofwaardig en erger nog onbetrouwbaar.
De ene smoes en leugen na de andere komt over de bühne.
Kaag (D66), Hoekstra (CDA) en Segers (CU) laten zich graag een grote broek aanmeten om naderhand kruipend op hun schreden terug te keren.

Het hele verhaal heeft alleen enorm veel tijd, geld en irritatie gekost.
Dat laatste niet alleen bij politici maar breed gedragen door de hele bevolking.
De palaverende zakkenvullers gaan weer gewoon verder met waar ze eerder op gevallen zijn want ja, je wilt toch graag de baas spelen, niet?
Oude wijn in nieuwe zakken!

Kaag en Segers verschillen zoveel van elkaar wat betreft bijvoorbeeld het voltooid leven vraagstuk dat een samenwerking ten dode is opgeschreven.
De hooghartige Kaag laat openlijk blijken dat ze weer goede maatjes is met de arrogante Rutte, onze leugen clown, maar eer we een half jaar verder zijn zullen de eerste scheuren wel weer opdoemen.
Als je een relatie na een breuk nieuw leven inblaast kun je wachten tot de bom opnieuw barst.
Alle voor de bühne betrokken stellingen zijn zomaar ineens als sneeuw voor de zon verdwenen en Pierlala en co gaan weer vrolijk verder met het verzieken van het land.

Hoekstra is een oplichter die zelf aandelen parkeert op de Britse Maagdeneilanden waar werd geïnvesteerd in dubieuze safari’s. Naar eigen zeggen was hij niet op de hoogte, jaja.
Waarom ga je in de eerste plaats naar een belastingparadijs? Juist, om belasting te ontduiken!

Het is en blijft prutsen en kijken wie de langste adem heeft.
Waarschijnlijk is het een beter idee om de VVD aan de kant te gooien en een kabinet te vormen met mensen met hart voor het volk en de samenleving.
Dat houdt in dat je een kabinet vormt met de beste mensen uit alle partijen en niet met een kliekje dat maar een klein deel van de bevolking vertegenwoordigd.

We wachten maar weer af wat voor instabiele ellende nu weer over ons heen zal komen.
In mijn optiek zouden we toch echt nieuwe verkiezingen moeten willen.
Misschien kunnen we dan het kaf van het koren scheiden en stemmen op mensen die het werkelijk goed voor hebben met de bevolking in plaats van de Fabeltjeskrant club waarvan we nu weer afhankelijk lijken te gaan worden.