The United States created a monster called Trump and it´s alive!

Trump heeft dan wel de mond zo vol van de eventuele mensenrechtenschendingen in Noord-Korea maar … kijk eens wat de pafferige slijmbal met het idiote kapsel zelf doet!

Zelfs zijn vrouw Melania neemt hier afstand van.

Concentratiekampen voor kinderen van door hem ongewenste migranten, het idee kwam uit de pijp van Jeff Sessions, zo´n vies klein onderkruipsel op justitie.
Ukkies van soms nog maar vier of vijf jaar oud gescheiden van hun ouders achter een hek van gaas. De ukken verschonen zelfs elkaars luiers!
De ouders verdwenen voorlopig voor het gemak maar in een federale gevangenis. Voor Trump is natuurlijk eenieder die niet direct in de bible belt past al op voorhand een crimineel.
Gelukkig neemt zoals gezegd Melania Trump hier afstand van, maar ook de media en voor zelfs een groot deel van de republikeinen is dit een brug te ver.  De VN is woest!

Kinderen in een kooi!!!

Waar haalt deze gestoorde weerzinwekkende griezel het vandaan? Dat er nog mensen zijn die dit beleid steunen is nog het meest bizar. Als je de beelden ziet, waan je je ten tijde van de SS-razzia´s en concentratiekampen in Nazi Duitsland tijdens WOII.
Trump heeft blijkbaar zijn eigen rassenzuivering bedacht!

Het is misdadig om kinderen van hun ouders te scheiden en het zou wenselijk zijn dat alle regeringsleiders ter wereld afstand zouden nemen van dit monster!
Rassenvervolging is een misdaad, en nog steeds geen antwoord op een te klein pikkie!

We kunnen vinden van migratie wat we willen en dat het een probleem is staat als een huis, maar zijn deze mensen minder waard? Dat zou toch zeker voor de altijd zo, volgens eigen zeggen tenminste, barmhartige godsvruchtige gelovigen geen vraag mogen zijn?

Isoleer de VS totaal, trap alle Amerikaanse ambassadeuren alle landen uit, verbreek alle handelsbetrekkingen en laat deze sukkel aan de andere kant van de plas maar creperen!

Geen JSF, geen Amerikaanse soja of anderszins gemanipuleerde rotzooi, geen Amerikaans rundvlees en zo voorts.
Vlees hebben ze in China volop en anders hebben we het zelf wel, en alle andere stoffen, grondstoffen en troep kunnen we beter ergens anders halen of zelf produceren. Kortom, niets meer importeren uit de VS!

We moeten zorgen niet afhankelijk te zijn van deze onbetrouwbare dictator die zegt oneerlijk behandeld te worden door de rest van de wereld. Laat hij eerst ons goud maar eens teruggeven!

Isoleren, gaar sudderen, droog laten bloeden, breken en afmaken! Het is klaar met Trump!