Rutte III blijkt sponsor van terroristen.

De strijd tegen terreur! Keihard aanpakken volgens Rutte! Weet u het nog?

Nou, dan kom je ook meteen mooi je eigen materieel tegen. Iets herkenbaars maakt het altijd gezelliger.

Rutte III blijkt een grote sponsor voor zo´n 25 miljoen euro als het gaat om leveringen van legermateriaal aan extremistische groeperingen met banden aan Al Qaida en IS.
Dit maakt meteen dat de verantwoordelijken voor deze handel strafrechtelijk vervolgd dienen te worden.
Het leveren van materieel aan radicale groepen waardoor deze bij voorgenomen oorlogshandelingen vooruit geholpen kunnen worden, is strafbaar!

Veel wapens waarmee deze terroristen-jokers aanslagen pleegden en plegen in Europa en op ons schieten zijn trouwens zelfs afkomstig uit Nederland. Leuk man!

Je GEEFT ze eerst ginder gewoon even voor 25 miljoen aan Toyota pickup trucks en uniformen e.d. en dan stuur je onze F-16´s op aanvalsmissie om die 25 miljoen weer aan barrels te schieten.
Als dat geen mes in je rug is!

Zo verdampt ons geld, geld van u en mij!

Rutte mag mijn bankrekeningnummer wel weten als hij dat geld dan toch zo desperate kwijt wil en het niet aan de oudjes, leraren of politie wil spenderen, dan doneert hij het maar aan mij! Hij is daarin zeer welkom.

Maar, lekker ben je!

Die 25 miljoen had heel anders kunnen worden ingezet. De armoede in Nederland neemt hand over hand toe. Overal zijn voedselbanken.
Het onderwijs, politie en de zorg zitten zonder geld. Het is een grof schandaal.
De belastingbetaler mag het gelag betalen.
Je zou je schamen Nederlander te zijn.

De flauwe praatjes dat Nederlandse leerlingen zowat de gelukkigste van Europa zouden zijn als hoofditem in het journaal zie ik als een rookgordijn om te verbloemen hoe slecht het in veel gevallen werkelijk gaat.
Een goed nieuwsje om de grotere rotzooi toe te dekken. En we blijven er met open ogen intrappen.
Als je positief nieuws brengt, zet dat de andere ellende wat naar de achtergrond.

Psychologie heet dat.

Onze oudjes zitten te verkommeren in hun eigen urine terwijl de aan IS gelieerde jihadisten lekker de woestijn rondscheuren in spiksplinternieuwe Toyota pick-up trucks, gestoken in nieuwe uniformen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler, en dit allemaal dankzij de rotte Rutte-kliek!
Als u toevallig eens bij de voedselbank moet zijn of aan het gemeenteloket moet schooien voor een bijstandsuitkering, of als u uw oude moedertje ziet wegkwijnen in een verzorgingstehuis, denk hier dan eens aan terug wanneer u weer eens met dat rode potlood in de hand staat en u weer VVD wilde gaan stemmen!

Chapeau!

Geen wonder dat er Kamervragen gesteld gaan worden, maar iedereen weet wel weer waarop het zal uitdraaien.
Er wordt vermoedelijk weer zeer verbaasd gekeken en geschokt gereageerd, sorry gezegd en dan weer over tot de orde van de dag.

Ondertussen blijft de burger bij Rutte III gewoon in zijn blote kont staan!

De burger wordt compleet genegeerd en totaal niet serieus genomen. Dit moet anders!

De burger lijkt massaal het lachertje van Den Haag te zijn.

Rutte III zit er toch niet voor de burger, kom op zeg!
Joel Voordewind (CU) heeft indertijd in 2015 al gewaarschuwd niet te leveren aan Syrië omdat je onmogelijk kunt controleren en garanderen dat middelen op de juiste plaats terecht komen.
Ook Pieter Omtzigt (CDA) heeft zijn twijfels hieromtrent veelvuldig kenbaar gemaakt.

Maar stoïcijns zoals we de VVD kennen werden alle goed bedoelde adviezen genegeerd en werd er overgegaan tot levering van pick-uptrucks, uniformen, satelliettelefoons, camera’s, medische kits, tenten en matrassen en wat al niet meer aan de voltallige rebellenkliek in Syrië.

Echter, dit verhaal speelt al sinds 2015! Dat was dus al Rutte II. Lekker bezig zou ik zeggen!
Maar niet alleen Rutte als persoon, dat hij een leugenaar is weten we inmiddels wel, maar de gehele VVD zou verboden dienen te worden.
Er komt nu, na het afstappen van Kamerlid Han ten Broeke in verband met een enigszins onverkwikkelijke affaire, nieuw bloed in de Kamer: de VVD’er Thierry Aartsen, nog zo´n wanstaltige eikel! En zo wordt de Vereniging Van Dieven weer compleet in de Kamer. Weer een rotte appel erbij in de VVD-mand.

Aartsen (vriendje van Dijkhof) is een vadsige minkukel die het nodig vond er een nogal vreemd taalgebruik op na te houden ten opzichte van andere mensen, geheel naar VVD patroon.
Deze Aartsen betuigt zogenaamd spijt voor zijn uitlatingen en beroept zich op het feit dat dat al jaren geleden is, maar vermoedelijk is het gewoon de aard van het beestje en kunnen we wachten op het volgende drama binnen de VVD, een partij die daar prominent het patent op lijkt te hebben.
Niet gemeende excuses voor de bühne lijken gemeengoed te zijn binnen de VVD-cultuur, zie het hele oeuvre dat de afgelopen tijd de revue is gepasseerd als laatstelijk nog Stef Blok (eens zien hoe hij deze sponsoringkwestie nu pareert) en Han ten Broeke.

We zullen het weer gelaten over ons moeten laten komen ben ik bang. De VVD grossiert in ellende en is meestal verantwoordelijk te houden voor de dure foutjes.
De belastingbetaler op haar beurt mag die dan weer ophoesten.
Het cadeautje van 6 miljard aan buitenlandse aandeelhouders door afschaffing dividendbelasting ziet Rutte nog steeds niet als een heel duur foutje!

Je trekt het gewoon weer van de rug van de burger, iedereen blij! Toch?

Gewoon de BTW of de MRB nog wat opschroeven of de BPM flink verhogen want die hebben ze toch verder nergens. Enne, oh ja, de zorgkosten worden weer met € 127,00 per jaar omhoog geschroefd.
11% van de Nederlanders leven toch al onder de armoedegrens, daar kan natuurlijk nog steeds wel wat gehaald worden.

Terreur kost nou eenmaal geld!