Russische leugenmachine op volle toeren.

Zojuist hebben de Russische minister van buitenlandse zaken Lavrov en zijn Oekraïense evenknie Koeleba de gesprekken in het Turkse Antalya afgerond.

In de persconferentie die de Russische spindoctor van terrorist Poetin, Lavrov, naderhand  gaf werd mij duidelijk dat de leugen en fantasie machine van Rusland op volle toeren werkt.
Wat ook angstaanjagend duidelijk werd was dat Rusland een argument lijkt te fabriceren om chemische wapens in te kunnen zetten en dit te kunnen verantwoorden door Oekraïne en het westen en dan met name de VS ervan te beschuldigen chemische labs te hebben voor chemische oorlogvoering.

Dat terroristen staat Rusland niet te vertrouwen is laten ze duidelijk zien wanneer een vrije doorgang wordt gegeven die vervolgens wordt beschoten of gebombardeerd.
Puur om onschuldige burger slachtoffers te maken.
Heeft het Russische leger feitelijk wel militaire doelen aangevallen?
Het enige wat we zien zijn terroristische aanvallen op woongebieden om zoveel mogelijk vernietiging te veroorzaken om de Russische populatie te breken.
Het lijkt het Russische leger aan alle kennis en vaardigheid te ontbreken.
Geen tactiek, geen discipline, geen moraal, geen plan. Botweg vernietigen.
Dit is geen oorlog maar een barbaarse slachting. Massacre. Tegen elk oorlogsrecht.

We weten dat de VS ditzelfde grapje uithaalde in Irak en Saddam Hoessein.
Een leugen inzetten om een argument te creëren om tot bepaalde handelingen over te kunnen gaan die ook in Irak enorm veel mensenlevens heeft gekost.
De VS heeft de mond vol van de leugens die Rusland verspreidt en dat is ook zo maar in mijn ogen is het hier ook de spreekwoordelijke pot die de ketel verwijt.
Zoals de Russen auto’s kopiëren doen ze dat ook met argumenten voor bepaalde oorlogshandelingen.
Naderhand kunnen ze net als de VS zeggen, “Oeps, foutje!”.

Het aantal leugens en beschuldigingen van de kant van Lavrov was tenenkrommend.
Zelfs het bombardement op een kinderziekenhuis en een kraamkliniek werd afgedaan als fake news.
Volgens Lavrov waren die op dat moment in gebruik door het Oekraïense leger en waren de zwangere vrouwen en kinderen al lang weg.
We hebben allemaal de beelden wel gezien die staven dat dit ronduit gelogen is.
Lavrov zit zijn fantasieverhaal op te koken om de immense oorlogsmisdaden waar Rusland zich aan schuldig maakt te vergoelijken.
Je hoeft het gezicht van Lavrov maar te zien om te zien dat alles wordt gelogen.
Alle beschuldigingen die de westerse wereld aan het adres van de Russen ooit deed, worden gekopieerd en komen in dezelfde vorm terug richting het westen.
Dat is wat de Russen altijd al gedaan hebben, liegen, bedriegen, ontkennen en dreigen.
Een gefrustreerde kleuter met een minderwaardigheidscomplex die niet tegen zijn verlies kan, helemaal alleen tegen die grote boze wereld.
We zagen dat eerder bij de MH17 ramp en de nasleep daarvan.

Wij, het westen, NAVO en Oekraïne zijn the bad guy.
Lavrov was op een kinderlijke manier zijn leugens aan het oplepelen en het was alsof je een soort Russische Trump hoorde praten die in zijn eigen fantasiewereldje bleef hangen.
Dit conflict is verre van over en de woorden van Poetin zingen nog na dat we dingen gaan zien die nog nooit vertoond zijn.
Dat noopt mij te denken dat hij chemische wapens wil gaan inzetten net zoals Assad en Poetin in Douma en andere plaatsen, in Syrië, deden.
Gewoon om het feit dat hij zijn doel niet lijkt te behalen en weigert gezichtsverlies te leiden door met hangende oren terug te trekken.
Zijn verliezen zullen langzaamaan ook beginnen door te klinken in Rusland. Rusky, go home or die!
Zouden ze die beelden daar net zo mooi vinden als ik? Zo zie ik de Russen het liefst, uitgesmeerd over het plaveisel.

Lichtpuntje is dat Oekraïne steun krijgt van de gevreesde Canadese sniper Wali.
Gezien het feit dat Poetin jonge dienstplichtigen gaat inzetten, een soort Hitlerjugend zeg maar, worden de doelen voor Wali wel erg makkelijk.
Misschien zou hij zich moeten richten op Poetin, Lavrov en Patriarch Kirill, dat zou pas een mooie opruiming zijn.
Take these out and the war will presumably be over.
Wishful thinking? Maybe.

Смерть Владимиру Путину, Сергею Лаврову и Патриарху Кириллу. Они заплатят за свои грехи смертью, и мир будет избавлен от зла.

Слава Україні!