Rusland is een schimmel op de aardbol!

Rusland en de Orks zijn als een schimmel die de aarde verrotten en die moet worden uitgeroeid!
Een kanker en een gezwel dat moet worden weggesneden en bestreden met de meest agressieve middelen om ervoor te zorgen dat het niet terugkomt.

Schimmel kan niet tegen zonlicht en dus is er voor Oekraïne de hoop dat het zogenaamde Russische imperium de zomer niet overleefd.

Het lijkt erop dat de rot van binnenuit zich steeds meer manifesteert.
De pafferige kankertsaar met de gezwollen kop zal waarschijnlijk ’24 niet uitdienen en loopt op zijn laatste benen.
In dat rijtje zijn er nog een paar die niet geheel gezond zowel mentaal als fysiek uit de verf komen aan te wijzen, bijvoorbeeld Kadyrov en Loekasjenko zien in mijn optiek ook met rasse schreden hun eindigheid bevestigd.
Hopelijk vergaat onkruid wèl!

Misschien is er uiteindelijk toch nog hoop voor de wereld.
Tenminste als Poetin het loodje legt vóór de verkiezingen in de VS zodat hij de instabiele Trump niet weer een opstapje geeft.

Als de terroristische leeghoofden op deze planeet maar eindelijk de geest geven en de diarree van woorden die ze dagelijks via hun vazallen en de media over de wereldbevolking menen te moeten uitstorten.
De bunkertsaar heeft duidelijk geestelijke problemen waarschijnlijk door middelen die hij slikt hetgeen naar Hitler te herleiden is.
De Orks willen de Oekraïense terroristen uitgeleverd zien, ja, gekke Henkie!
Wie is er een terrorist? De Orks in Bucha!
En de jaren nadien tot heden.

Paranoia en angst verteert de hersenen van deze monsters en waardoor zij  steeds extremere beslissingen nemen en verstoken zijn van alle realiteit.
De doldrieste acties van Poetin lijken steeds meer op de einddagen van Hitler in zijn bunker in Berlijn.
Mogelijk slikken de Orks aan het front ook methamfetamine zoals de Duitsers deden wat hen tijdelijk een enorme energieboost gaf en de angst wegnam en wat leidde tot ongekende prestaties.

Nou zijn de prestaties van de Orks allerminst ongekend in positieve zin te betitelen eerder in negatieve zin, bang om zich in Chinese golfkarretjes aan de tegenpartij te presenteren en dadelijk onder vuur genomen te worden met fatale afloop kun je het best betitelen als roekeloos wat waarschijnlijk een gevolg is van een pilletje.
De angst verdwijnt en de dood treedt in. :-))

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum

Slava Ukraini