Regret comes after the SIN!

Oftewel, spijt komt na de zonde.

De clown heeft zijn truc gedaan en de Amerikanen zijn er met de ogen open massaal ingetrapt! De waas van Donald Trump. Vaag en onvoorspelbaar.

Een gewiekste, sluwe vastgoedmagnaat en eigenaar van de schoonheidsverkiezingen Miss Amerika en Miss Universe, die afgeeft op goedkoop Chinees staal en er zelf zijn imperium mee bouwde. Die alle illegale Mexicanen het land uit wil maar ze zelf heeft uitgebuit door ze zwaar onder te betalen tijdens de bouw van zijn eigen vastgoed. Een zelfingenomen egotripper die meer dan 19 jaar geen inkomstenbelasting betaalde. Volgens eigen zeggen door slechte deals die hij zelf maakte en die hem 916 miljoen dollar armer maakten.

De Amerikanen hebben een nieuwe president, en wat voor één. Het is te hopen dat de Amerikanen hebben nagedacht over wat hen nu en in de toekomst te wachten staat.
Misschien dat een naaktmodel hen een waas voor de ogen heeft gegeven.

De nieuwe First Lady, Melania Trump ofwel Melania Knavs, 46 jaar geleden geboren in het toenmalige Joegoslavië. Ze loog op haar website over haar CV en kopieerde tijdens een toespraak Michelle Obama, wat haar klachten wegens plagiaat opleverde.
Haar ouders waren lid van de communistische partij en de vraag rijst of dit dan misschien de reden is voor de handreiking van Trump aan Poetin.
De Amerikanen zitten nu dus met de eerste First Lady die in haar blote kont gefotografeerd de wereld over ging nadat ze eerder horloges ontwierp.
Qua uiterlijk een opgespoten Botox en siliconen Barbie met een plastic gezicht, iets wat Amerikanen graag lijken te zien. Laat Donald dus voortaan zijn derde en 25 jaar jongere vrouw maar bij haar bold pussie pakken.
Hopelijk helpt dat het idiote kapsel, vermoedelijk bedoeld om de kale plekken op het hoofd van deze 70 jarige stand up comedian te camoufleren, niet teveel in de war.

De Britten ontwaakten ook met een kater na hun Brexit-referendum en vroegen zich the day after af wat ze eigenlijk gedaan hadden.
Het zou wel eens heel snel zo kunnen zijn dat wanneer de roes in de VS over is en de werkelijke effecten van een Trump als president duidelijk worden, de roep om een ander weer snel zal aanzwellen. Persoonlijk geef ik hem geen 2 jaar.

Trump belooft veel, als bv. belastingverlaging, maar waar komt de rekening dan terecht? De staatsschuld van de VS bedraagt momenteel 22.091.845.725.704 enfin het is niet bij te houden gewoonweg omdat de Amerikaanse staatsschuld stijgt met 45.486 dollar per seconde! Dat is een schuld per inwoner van 70.959 USD and rising! Hoe wil Trump dit dan, als niet over de rug van de burger, gaan financiëren?
Moet het komen van de bijdrage aan het klimaatakkoord dat hij wil terugdraaien? Waarschijnlijk houdt hij ook geld over als Obamacare wordt afgeschaft en speculeert Trump daarop.

Laten we wel zijn, wat moet deze schreeuwerige driftkop betekenen voor de rest van de wereld? WOIII?
Een ongeciviliseerde baviaan zonder enige politieke ervaring. Een vuilbek, aanrander, bedrieger en populistische idioot, gesteund door de Ku Klux Clan en de leugenaars van de FBI. De baas van deze laatste club, James Comey is zelf Republikein en probeert doelbewust de Democratische campagne te torpederen door Clinton constant in een kwaad daglicht te zetten. Zielige manier van doen, dat wel.

Een idioot die hekken wil bouwen, illegalen en masse het land wil uitgooien, vrouwen kleineert, bevolkingsgroepen beledigt en het klimaat aan zijn laars lapt. Hoe stom kun je zijn!

Deze windbuil is nu de grootste baas en kan zonder tussenkomst van wie ook besluiten de gewraakte rode knop in te drukken en een kernoorlog ontketenen.

Trump heeft al laten weten dat de Navo geen prioriteit meer is – en dat is lastig als Poetin op de diverse deuren in Oost-Europa staat te kloppen -, dat vrouwen geen abortus meer mogen ondergaan, dat het akkoord van Parijs teruggedraaid wordt en dat Obamacare wordt afgeschaft.
Wat de Navo betreft heeft hij natuurlijk wel een punt als hij zegt dat Europa en ook Nederland meer geld moet uitgeven aan defensie. Nederland doet al jaren niets anders dan de defensie kapot bezuinigen en tanks verkopen, de landmacht steeds verder inkrimpen tot het niveau van een grap en de dienstplicht afschaffen.

Ik kan mij erin vinden als Trump zegt dat het niet zo kan zijn dat de VS in zijn eentje in precaire situaties de kastanjes uit het vuur blijft halen en brandjes moet blussen, of de veiligheid tegen de Russen moet bewaren in Europa terwijl Europa zelf lui achterover leunt en verder niets doet.

Trump heeft eerder aangekondigd de kolenmijnen te heropenen om zo de werkeloosheid terug te dringen, tja, dat valt na Parijs natuurlijk niet uit te leggen.
Hij wil al het geld terugtrekken dat bestemd was voor het klimaatakkoord en om de opwarming van de aarde tegen te gaan.
Hier wat angsten gespuid in Europa ten opzichte van de vermoedde Trump-politiek.

Het lijkt me voor de hand liggend dat het congres heel wat Trump-aanmatigingen heeft terug te fluiten en de mogelijkheid blijft bestaan dat de heer Trump wegens incompetentie vroegtijdig zal worden vervangen.

Natuurlijk moeten we afwachten wat het Trump-tijdperk brengen gaat. Feit is wél – Geert Wilders, Nigel Farage en Marine Le Pen zeiden het al – dat Trump het gehele gevestigde establishment op z’n kop zet. De politiek zal nooit meer hetzelfde zijn!
De gehele gevestigde orde van stoffige politici wordt nu te kakken gezet door een vastgoedmagnaat zonder enige politieke of militaire ervaring. Dat op zich is een zeer imposante prestatie te noemen.

Ondanks het feit dat de persoon van Trump, mede door zijn radicale uitspraken, ons niet aanspreekt, heeft hij er de schrik duidelijk in zitten bij de gevestigde orde.
Of dit nu de Clintons zijn, de Duitse CDU of de VVD. Voor Europese kiezers zou dit natuurlijk het startschot kunnen zijn om eveneens op radicale wijze de stembureaus plat te walsen ten tijde van verkiezingen als in Frankrijk op 7 april 2017, de Duitse Bondsdag in september 2017 en natuurlijk ook in Nederland op 15 maart 2017.
Wilders kijkt vooruit en heeft zijn messen inmiddels geslepen. Er hangen veranderingen in de lucht en wat begon in Groot Brittannië met de Brexit, waarin het volk duidelijk gekeerd was tegen de gevestigde orde en hun land terug wilde, was het nu de beurt aan de Amerikanen. Wij kijken nu naar de nabije toekomst.

Een onsmakelijke figuur als Trump is verre van gewenst, laat dat gezegd zijn, veranderingen in het establishment zeker wél, en dat is dan weer de positieve noot! Al te lang wordt het volk zowel hier als in de rest van Europa niet gehoord, verkommeren onze ouderen met plascontracten en zijn we een oase voor gelukszoekers, dat moet komend jaar te veranderen zijn.

Misschien loopt alles met een grote sisser af en neemt het establishment het weer over, of komen er echte veranderingen waar ook in Europa zo hevig naar verlangd wordt?
Wellicht wordt 2017 het jaar van het volk.