Rapper Boef uitgeboerd?

Issie uitgeboerd, heeftie zichzelf genekt, afgemaakt en om zeep geholpen? Finaly!
Feit is dat de zogenaamde rapper Boef nu wordt uitgekotst door zijn publiek, radiostations en festivalorganisatoren. En terecht! Zijn uitspraken en de hypocriete excuses achteraf zijn echt onbestaanbaar.

Optredens en samenwerking worden bij bosjes gecancelled en het mooiste is dat deze ondankbare klojo het helemaal aan zichzelf te danken heeft.
Wat iemand eerder in deze asociale in Frankrijk geboren Algerijn zag, is mij een raadsel.
Het soort gekweel dat deze figuur ten berde brengt kan mij geenszins bekoren, maar dit terzijde. Hij zal nu minder te horen zijn in de ether, maar dat verwelkom ik alleen maar. Enorm pluspunt.

Afgelopen oudjaar meende deze knuppel zich op dermate respectloze manier ten opzichte van vrouwen op te moeten stellen.
Hij kreeg een lift van een aantal vrouwen toen hij met een lekke band langs de weg stond en was blijkbaar te stom of te lam om het wiel zelf te wisselen.
Wat bezield deze crimineel uit Tilburg om achteraf de behulpzame vrouwen kechs te noemen, een straatnaam voor hoeren. Waar haalt hij de brutaliteit vandaan.

Wie denkt deze hufter te zijn om uit te maken wat vrouwen hier wel of niet aan kleding dragen. Als hij zijn cultuur zou willen importeren, dan sodemietert hij maar op naar Algerije of Frankrijk. Bevalt hoe wij hier leven je niet, donder dan op!

Hoe schandalig kun je je dankbaarheid tonen! Prima afsluiting van 2017, dat wel!

Hopelijk krijgt hij in 2018 geen poot meer aan de grond. De roem stijgt hem naar zijn kop, en dit lijkt uit te nodigen tot een arrogante en asociale houding tegenover vrouwen. Sofiane Boussaadia aka. Boef (haha what´s in a name) heeft nu wel zijn ware gezicht laten zien. Goed gedaan jochie!
Waarschijnlijk dacht hij met zijn dikke nek weg te kunnen komen met dit soort beledigingen t.o.v. vrouwen. Niet dus!

Nu gaat dit criminele tuig in de slachtofferrol door te zeggen dat hij gediscrimineerd wordt, laat me niet lachen. Dit trucje kennen we nu wel. Eerst mensen beledigen en dan huilie huilie.
Wie begint er nu, debiel?

Ken je beperkingen, aangeklede drol! كس المغربي