Putin had a plan until he was punched in the face!

Roebels in de vuilbak, tja wat wil je met een valuta van 200 roebel voor 1 dollar?
Het lijkt erop dat de paniek heeft toegeslagen.
Poetin probeert het krampachtig nog eens met zijn onzinnige voorstellen uit zijn fantasiescenario. Helaas voor hem zal er geen hond zijn die er nog intrapt.
Als het spel gespeeld is gooi je beter je kaarten op tafel in plaats van eisen te stellen.


————-

Poetin stelt dat de Oekraïense strijdkrachten zich moeten terugtrekken uit 4 Oekraïense oblasten om vredesbesprekingen te beginnen

VRIJDAG 14 JUNI 2024, 13:47
DE RUSSISCHE LEIDER VLADIMIR POETIN. STOCK FOTO: GETTY IMAGES

De Russische leider Vladimir Poetin heeft opnieuw herhaald dat hij zogenaamd “klaar is voor vredesbesprekingen”, maar daarvoor moet Oekraïne zijn troepen terugtrekken uit alle door Rusland bezette regio’s, die het Kremlin als Russisch grondgebied beschouwt.

Bron: Poetin, die het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken toespreekt, zoals gemeld door Meduza, een in Letland gevestigd Russisch mediakanaal

Bijzonderheden: De leider van het Kremlin zou “voorwaarden hebben gesteld voor het beëindigen van de vijandelijkheden in Oekraïne”.

Hij verklaarde dat de Oekraïense troepen “volledig moeten worden teruggetrokken uit de oblasten Donetsk, Loehansk, Cherson en Zaporizja binnen de administratieve grenzen”.

Bovendien, volgens Poetin, “moet Oekraïne verklaren dat het weigert lid te worden van de NAVO”.

Vermoedelijk “als aan deze voorwaarden wordt voldaan, zal Rusland onmiddellijk het vuren staken”.

Citaat: “Ik benadruk dat het gaat om het hele grondgebied van deze regio’s binnen hun administratieve grenzen zoals ze bestonden op het moment van hun toetreding tot Oekraïne. Zodra Kiev zich bereid verklaart tot een dergelijk besluit en begint met de daadwerkelijke terugtrekking van troepen uit deze regio’s en ook officieel aankondigt af te zien van plannen om lid te worden van de NAVO, van onze kant, onmiddellijk, letterlijk op datzelfde moment, zal het bevel worden uitgevaardigd om het vuren te staken en onderhandelingen te beginnen. Ik herhaal, we zullen dit onmiddellijk doen.”

Bijzonderheden: Hij zei dat de essentie van het Russische voorstel zogenaamd “niet gaat over een tijdelijke wapenstilstand”. Het gaat niet om het bevriezen van het conflict, maar om de “definitieve oplossing”, voegde de Russische leider eraan toe.

Poetin noemde de neutrale en niet-nucleaire status van Oekraïne en het opheffen van sancties tegen Rusland als aanvullende voorwaarden voor een vreedzame oplossing.

Hij beweerde dat Moskou nu “weer een echt concreet vredesvoorstel” doet, en als Kiev en de westerse hoofdsteden het afwijzen, “dan is dit hun probleem, hun politieke en morele verantwoordelijkheid voor het voortzetten van het bloedvergieten”.


There you go!

Nog efkes! Hij begint hem al aardig te knijpen.
De twijfel heeft toegeslagen en er worden nog twee stadia doorlopen tot het besef indaalt dat de enige oplossing is het accepteren en toegeven van de nederlaag die al van begin af aan vaststond.

 

Waarom het belangrijk is: De Russische heerser Vladimir Poetin probeert de efficiëntie van de komende vredestop in Zwitserland te ondermijnen.

Rusland blijft het idee van vermeende vredesbesprekingen promoten, die het wil gebruiken om alle Oekraïense gebieden die het bezet heeft te behouden. De Russen blijven Oekraïne terroriseren en lanceren bijna elke dag aanvallen op de elektriciteits- en civiele infrastructuur.

Kiev benadrukte dat het regime van Poetin een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid, niet alleen voor Oekraïne.

——————————

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini