Politievirus veel gevaarlijker dan gedacht!

badeend

Dachten we in het verleden nog dat het politievirus alleen op computers die twijfelachtige websites bezochten voorkwam? Nu blijkt dat het in levenden lijve aanwezig is in ons aller midden.

Namelijk de politie zelf! Hoger en lager kader, ondernemingsraad, agenten, ex-minister van Justitie Opstelten … Het gaat maar door.
Ze zijn allen besmet. Het lijkt een Zombievirus dat de organisatie van de Nationale Politie van binnenuit opvreet.

Al in 1997 broeide er onderhuids bij de organisatie het één en ander. In dat jaar werden er al 86 corrupte agenten aan de dijk gezet. Op de dag van vandaag lijkt er weinig verbetering behaald te zijn, denk daarbij aan de Marokkaanse politiemol van Den Haag en de mol uit Geleen.
Nu heeft ook de huidige korpschef Akerboom aangifte gedaan tegen de voormalig voorzitter van de OR, de heer Frank Giltay, voor diens bijdrage aan het voor tonnen opsouperen van belastinggelden.
Decadente feestjes en reisjes, maar ook vergaderkosten, declaraties, wijnpaketten en allerlei ander leuks als badeendjes werden door het COR  georganiseerd.

Badeendjes?? What the F*ck?

Dat dit in schril contrast staat met het salaris van de op straat gevaar lopende diender is een feit. Het is voor die agenten die wél integer zijn dan ook wel even slikken bij het horen van de capriolen van hun ondernemingsraad. Veel agenten zijn boos om deze geldsmijterij!

Agenten zijn zelf natuurlijk al lang bezig voor een beter salaris en beter materieel, maar er is nooit financiële ruimte voor. We weten nu waarom!

Dat er bij de politie zelf ook meer wordt gefraudeerd dan bij welke andere tak van sport is overbekend. Is het niet met apparatuur en camera´s, dan wel weer met politieauto´s.

Gelukkig wil de politiek nu een diepgaand onderzoek naar zowel de heer Gerard Bouman, ex-politiechef die waarschijnlijk de steun van de raad kocht, en ex-minister van justitie Ivo Opstelten. De vraag hoe het mogelijk is dat iemand als Bouman nog steeds rondloopt binnen de organisatie en tevens een riant salaris geniet is de politiek een doorn in het oog.
Ook onze twee politieke justitiële maffiahelden, de huidige minister van justitie Art van der Steur en zijn staatssecretaris vriendje Klaas Dijkhoff, lijken mij ook niet zuiver op de graat en dienen onder een microscoop te worden gelegd om eventuele besmetting voortijdig op te sporen!

We houden de politiek nog wel even bezig tot het kerstreces. Houd er rekening mee politiek, de spreekwoordelijke zachte heelmeesters maken stinkende wonden! Dit virus is zeer gevaarlijk en dient te worden uitgeroeid met wortel en tak!
Politieke chirurgijnen, snijd snel deze gezwellen weg alvorens de schade niet meer te overzien blijkt!

 

rubber-duck