De stank van Borsjtsj.


Illustratie van de website over de paleisvideo.

De pompeuze laffe clown met het vollemaansgezicht uit het Kremlin zal zijn schaapjes wel weer op het droge hebben al voor er aan de verkiezingen werd deelgenomen.
Ik heb de verhalen al gezien dat Orks soldaten postuum kunnen stemmen.
Stel je voor, die Russen liggen te rotten in de bagger in Oekraïne en  ondertussen toch nog hun stem uitbrengen op de valse tsaar.
Hoe belachelijk wil je het hebben?

Het monster zou naar verluidt een risico voor ons blijven vormen en de scepter blijven zwaaien tot zijn “natuurlijke dood”.
In mijn optiek zal dus zijn lot een handje geholpen moeten worden om zijn aardse bestaan te beëindigen.

Mooi is wel dat er zich diverse ongeregeldheden voordoen die het geweldige Orks stemproces verstoren.
Brandjes, Molotovcocktails, inkt in de stembussen en ook nog de drie groepen Russische anti Poetin strijders die de regio Belgorod onveilig maken en het Orks legioen aanvallen.

Het vrijwilligers corps heeft inmiddels Orks als krijgsgevangenen, een hoopvolle ontwikkeling om Poetins regime te destabiliseren en roet te gooien in het eten van Poetin.
Poetin reageert heel verontwaardigd dat er aanvallen op zijn grondgebied plaatsvinden, hoe hypocriet kun je zijn!
Boontje komt om zijn loontje, sukkel!
Lex Talionis!

Putler houdt zich alleen bezig met list en bedrog en het uit de weg ruimen en vermoorden van alle oppositie om zijn eigen politieke voortbestaan en persoonlijke zielige bestaan enig aanzien te geven.
De zelfverrijking die hij zichzelf heeft toebedeeld ten koste van het volk, dat te bang is om er tegen te reageren, kent nagenoeg geen grenzen.
Veel Russen zijn vaak amper op de hoogte van de pracht en praal waar deze omhooggevallen KGB agent en salonstrateeg zich in wentelt.

Ondertussen beveelt hij zijn Orks onschuldigen te vermoorden en chanteert de wereld met nucleaire aanvallen.
Alsof we daar bang voor zijn.
Als Scholz zijn rug nou maar eens recht hield net als Macron en er niet bij liep als een timide opaatje en Taurus leverde.
Als Scholz meteen open kaart had gespeeld over het hoe en waarom Taurus niet operabel kan zijn in Oekraïne was er minder tijd aan irritatie, speculatie en discussie verloren gegaan.

Dat Oekraïne langeafstandswapens nodig heeft staat buiten kijf en het lijkt erop dat hier stappen in gezet worden.
Het is van het grootste belang dat Oekraïne de Krim vanop afstand kan aanvallen en zuiveren van Ork commandocentra en luchtverdedigingsmiddelen teneinde de Krim terug te veroveren.
Meest kritieke punt zou in mijn ogen de gewraakte Krim brug zijn.
Vernietig deze en je snijd de logistieke toevoer af.

Door de ingewikkelde benodigde software die Duitsland (begrijpelijk) niet uit handen geeft voor het functioneren van de Taurus kan ik begrijpen dat het systeem niet geleverd kan worden, aldus de uitleg van de inspecteur-generaal Carsten Breuer van de Bundeswehr.
Echter, er is een model van de Taurus welleswaar met kleinere lading die dat eventueel wél zou kunnen.

In mijn optiek zijn Russen een bang volk aangevoerd door een nog bangere clown met hoogmoedswaanzin.
De Orks hebben geen soldaten maar alleen een hele grote groep domme gewapende idioten die zich graag laten vermoorden voor slechts één man, Hitler en Stalin gelijk.

Ongetraind en puur tot doel om de bodem van het slagveld in Oekraïne op te hogen.
het Russische leger bestaat hooguit uit een verzameling laffe sissies die vanaf voor hen veilige afstand op stiekeme wijze met double-tap aanvallen op weerloze ongewapende burgers schiet en het daarbij kan winnen van vrouwen en kinderen (overigens een dankbaar doelwit van de genocideplegers van het Kremlin) maar bij full contact gevechten hopeloos nalaat en massaal het leven laten.

Er worden ladingen huurlingen aangevoerd uit India, Pakistan, Cuba, Irak, Jordanië en Nepal puur omdat Poetin st Petersburg en Moskou niet om kanonnenvlees durft te vragen en omdat deze huurlingen onder valse voorwendsels door mensensmokkelaars makkelijk te ronselen zijn doordat ze straatarm zijn.

Onder het mom van werken in de bouw worden ze ingelijfd en ongetraind als kanonnenvoer opgediend aan het front in Oekraïne.

Het overeengekomen salaris van 2000 dollar per maand kan gereduceerd worden, daar die maand eerder waarschijnlijk niet meer behelst dan een hooguit een halve dag.
Scheelt weer in de kosten en Poetin moet op de kleintjes gaan letten.
Vraag is of Poetin zich realiseert wat hij is aangevangen en van waaruit geen weg terug meer is.

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum

Slava Ukraini