NPO Nieuws Live amateurzender!

Al meerdere keren is het amateuristische karakter van nieuwszender NPO Nieuws Live tot uiting gekomen.

Zo komt het nogal eens voor dat wanneer je een live uitzending volgt, het geluid niet aanwezig is of de tekst die in de onderbalk meeloopt gespekt is van taalfouten, zinsbouwfouten en achterhaalde meldingen.

Wat mij het meeste stoorde is dat meester Geert-Jan Knoops met zijn eindpleidooi bezig is in het proces tegen Geert Wilders op maandag 21 november en dat dan rond 15.00 uur ineens het journaal-logo wordt gestart, om na enkele minuten weer terug te gaan naar de rechtzaal.
Het pleidooi waarvan gezegd wordt live te zijn neemt dan weer een aanvang van meer dan 20 minuten terug in de tijd en terwijl je je daar aan zit te ergeren springt wederom het journaal binnen dat op zijn beurt op de helft weer wordt afgebroken, om vervolgens opnieuw het journaal te starten.

Dit gedoe is om gek van te worden en al met al werd ons een gedeelte van het laatste deel van het pleidooi door Geert-Jan Knoops onthouden.
Terloops ben ik van mening dat deze Geert-Jan Knoops zijn geld dubbel en dwars waard is en hij het enigszins uilig kijkende OM met open mond achter zich laat. Man, wat is deze man goed!

Aangezien het zendertje NPO Nieuws Live al enige tijd bestaat zou je enige professionaliteit mogen verwachten, maar helaas, het blijft een enigszins klungelige bedoening.