Nazi dictator Poetin bijt in het stof maar wil het nog steeds niet weten.

De kleine dikke nazi-dictator Poetin of liever, die kleine, laffe pedofiele dwerg in het Kremlin met een vermoedelijk te klein piemeltje die zich  blijkbaar moet laten gelden door vrouwen en kinderen, ouderen maar toch vooral ongewapende mensen te vermoorden.
Een dergelijk minderwaardigheidscomplex en de daarop volgende geldingsdrang gaat zowat altijd gepaard met leed en ellende voor anderen.
Wellicht is Poetin een product van inteelt want geestelijk spoort de Russische fascist totaal niet en zit nu waarschijnlijk stilletjes te huilen heel alleen aan zijn lange tafel omdat hij niet weet wat hij gedaan heeft.
Hij wint in ieder geval de prijs van lul van de eeuw.
Deze prijs was in de vorige eeuw voorbehouden aan Stalin en Hitler.

Makkelijke prooien, daar gaat het om want op het moment dat er weerstand komt is het laffe Russische “leger”nergens meer.
Kramatorsk is daar weer een voorbeeld van.
De laffe Russische smeerlappen hebben een vol restaurant aangevallen met een  naar verluidt S300 raketsysteem.
Het is een schande dat dit volk nog op deze planeet bestaat.

Praatjes en nog meer praatjes, leugens en nog meer leugens komen uit het Kremlin.
Dreigementen met nucleaire wapens en de verplaatsingen daarvan naar Belarus maken niet echt heel veel indruk.
De Hitler kloon weet in zijn achterhoofd heel best dat wanneer hij die zou inzetten het ook voor zijn geliefde Russische Federatie  einde oefening is.

Je kunt dreigen en pochen dat je meer kernraketten hebt als bv. de V.S. maar die hoeveelheid zal niet nodig zijn.
Een goedgemikte van een tweehonderd keer zwaarder als Hiroshima zal ook in het Kremlin de nodige scheuren in de muren veroorzaken als je er vanuit zou kunnen gaan dat er dan nog een Kremlin bestaat inclusief naaste omgeving.
Je kunt natuurlijk de Kakhovska dam opblazen vanuit strategisch oogpunt en het land onder water zetten waarmee je denkt de tegenoffensieven te stagneren maar je kunt er jezelf ook door in de voet schieten.
Een groot gedeelte van de Oblast Cherson werd overspoeld en bracht het grootste deel van de door hen zelf geannexeerde regio in gevaar, verzopen Russen geen drinkwater en ga maar door.

(Citaat the New Voice of Ukraine)
Op 17 juni meldden de partizanen een uitbraak van cholera onder Russische militairen in de Oblast Cherson en de Krim, die ze aan Rusland toeschreven, veroorzaakte een enorme overstroming door de dam van de Kakhovka-waterkrachtcentrale te vernietigen.
“ Rusland is begonnen met een overhaaste vaccinatiedrift in Hola Prystan, Nova Kakhovka en Stara Zburyivka, wat allemaal nederzettingen zijn onder Russische bezetting. De vijand voert de vaccinatie met spoed uit, ” de Atesh-verklaring gaat verder.
De partizanen zijn van mening dat deze ontwikkeling ook een bewijs kan zijn dat de indringers zich voorbereiden op een nieuwe daad van ecologisch terrorisme.
De cholera-uitbraak zou zijn ontstaan doordat Russen hun toevlucht namen tot het gebruik van water uit onveilige bronnen, omdat ze moeilijkheden ondervonden bij het verkrijgen van toegang tot flessen of gezuiverd water.
(Einde citaat)

Heb je dan je doel bereikt?
Nee, je hebt hooguit onschuldigen vermoord en een ecologische ramp veroorzaakt.
In die zin kun je dus stellen dat de salon strateeg Poetin zich wederom in eigen voet heeft geschoten.
De Oekraïners komen toch wel. Die redden zelfs vijandelijke Russen met een bootje terwijl ze door de collega’s van de drenkelingen die in bomen zaten onder vuur lagen.
Poetin is een salonstrateeg die een kruising lijkt te zijn van Stalin en Hitler.
Stalin, net als Hitler vermoordde miljoenen mensen, gelijk aan wat Poetin beoogt te doen.
Alleen was Hitler net iets handiger, overigens zonder dit monster te verheerlijken.
Poetin heeft zich zeer pijnlijk vergist in zijn tegenstander.
En deze kapitale fout gaat zich wreken.

De Oekraïners zijn inventief, vastberaden, standvast, taai en moedig en vooral ook zeer vindingrijk.
Maar wat mij vooral opvalt als je de militairen in Oekraïne bezig ziet maar je ziet het ook bij mensen en vooral ouderen die gesproken worden, ze verliezen hun humor niet.
In mijn optiek is dit het beste leger ter wereld dat zelfs vindingrijk genoeg is om de Amerikanen te laten zien waar bv. het Patriot systeem toe in staat is.
De Amerikanen hadden Patriot al op een laag pitje staan maar door de successen in Oekraïne door militairen die pas kortgeleden de cursus voor het systeem beëindigden te zien waait ook daar weer een andere wind.
Oekraïne laat het volle potentieel van het systeem tot uiting komen.

Een geval waar ik onbedaarlijk om moest lachen was de zelfgebouwde quadcopter drone die de dronepiloten gebruikten om de Russische kartonnen tanks (binnenkort hebben ze alleen nog tanks uit 1960 of nog ouder) op te blazen.
Ze hangen er gevonden Russische artillerie granaten aan met het opschrift “Return to Sender” en blazen een Russische tank of personeelsdrager op met de eigen munitie.
GEWELDIG! Dat is pas humor!

Ondertussen zijn de Wagner SS troepen van Prigozjin (de kale ex-kok van Poetin) teruggetrokken uit Bachmoet en Poetin wil ze inlijven in de incompetente kliek dat hij “leger” lijkt te noemen omdat hij in die zin een vooruitziende blik heeft.
Je kunt van alles vinden van Prigozjin maar hij laat wel duidelijk zijn gesneuvelde wapenbroeders zien.
Wat mij opvalt is dat Prigozjin benoemd wat het westen al jaren roept dat de aanzet tot de inval in Oekraïne een vooropgezette leugen was.
Wat de uiteindelijke bedoeling van de acties van Prigozjin zijn is afwachten, feit is dat Moskou in een spagaat komt te zitten en het koren op de molen van Zelenskyy is.
Poetin heeft het over een mes in zijn rug door de door hem zelf gecreëerde Wagner Groep en verraad tegen Moskou.
Feit zou zijn dat Prigozjin achter de Russische minister van defensie, Sjojgoe, aan zit.
Door toedoen van Sjojgoe zou de Wagner Groep met artillerie- en raketaanvallen in de rug zijn aangevallen door het Russische leger met doden en gewonden tot gevolg., wie steekt dus wie een mes in de rug?
In die zin, gezien de inzet van Wagner voor Rusland, is de verbolgenheid die al langere tijd suddert begrijpelijk.
Het hele gebeuren doet mij denken aan de Orde van de Tempeliers, het verraad en de opheffing.
Hoe het ook zij en hoe het ook uitpakt, ik ben blij dat Prigozjin, wat zijn intenties ook blijken te zijn, de lont in het kruidvat heeft gestoken.
Putin has created a monster and now it’s biting him in the ass!
De laffe clown Poetin lijkt te zijn gevlucht uit Moskou en zou zijn toevlucht gezocht hebben naar verluidt in een bunker in Valdai.

Prigozjin was met een konvooi van 5000 man onderweg van Rostov-on-Don dat door Wagner is ingenomen richting Moskou.
De geruchten zeggen dat Loekasjenko de zelfbenoemde president van Belarus zou contact gehad hebben met Prigozjin die later besloot zijn rampage stil te zetten en terug te gaan naar de basis om “bloedvergieten te vermijden”.
Hoe geloofwaardig is dit en hoe zet dat Poetin neer ten opzichte van Loekasjenko?
Het wordt een nogal vreemd spel en ik kan mij nauwelijks de invloed van Loekasjenko voorstellen.
Wie gaat hier het meeste gezichtsverlies lijden?
De reden van het besluit moge duidelijk worden.
Feit is vermoedelijk wel dat Prigozjin, wanneer hij terecht zou komen in handen van Poetin, zijn dagen geteld zullen zijn.
De dag loopt met een sisser af voor Poetin. Prigozjin gaat naar Belarus en that’s it!
Zeer vreemd verhaal.

Maar wat nou wanneer dat een plannetje van Loekasjenko èn Poetin is?
Zet Prigozjin met Wagner in Belarus zodat ze vanuit daar Kyiv kunnen innemen!
Mijn hoop is dat dit geen reëel scenario is.

De vele nieuwszenders staan er de hele dag bol van, zo ook CNN.
Van deze zender zakt mijn broek af.
3 regels nieuws en dan weer 10 minuten reclame en onzin, om gek van te worden.
Ook bij ieder nieuwsblok moet er wéér uitgelegd worden wie Prigozjin is, om te huilen en zenuw tergend.
Het heeft verder niets te met de actie van Prigozjin maar het irriteerde me zo mateloos dat ik het moest vermelden.
Je kiest voor nieuws beter voor BBC News, Euro News of Al Jazeera.

Volgens Prigozjin zijn er zo’n slordige 32.000 gevangenen die ingezet waren door de Wagner-groep in Oekraïne vrijgelaten op Ruskies grondgebied. Meerdere van hen zouden alweer moorden hebben gepleegd dus de Sovjet samenleving kan zijn lol nog op.
Zonder Wagner geen victorie.
Ik vermoed nu dat Poetin Prigozjin buitenspel probeert te zetten omdat deze nogal luide kritiek heeft geuit aan het adres van de Russische primaat en naar alle waarschijnlijkheid op zijn baantje uit is.
Het Russische leger of zo je wilt, de primaten van de Apenplaneet zijn te incompetent om hun eigen reet af te vegen en kunnen alleen ongewapende burgers aan.
In close combat met MILITAIREN als de Oekraïners delven de incompetente lafbekken roemloos het onderspit.
Het is ook veel makkelijker om vanop afstand wooncomplexen te vernietigen.
Dat is geen leger, dit is een bende ongecontroleerde moordenaars.
Dat is ook geen “Speciale Militaire Operatie” dat is GENOCIDE!

Dronken Sovjet soldaten die naar een van de appartementen van een hoog gebouw in de buurt trokken, openden het vuur op de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB)
Ze schieten dus ook op hun eigen mensen, als ze nou massaal terug gaan naar de andere kant van de federatie grens en zich onderling afmaken is er meteen een groot probleem opgelost.

Maar deze oorlogsmisdaden plegende mietjes schieten ongewapende vrouwen, kinderen en ouderen dood na eerst de vrouwen verkracht te hebben.
Nochtans zitten ze op dit moment de veiligheidsraad voor. Hoe hypocriet wil je het hebben?
Krijgsgevangen genomen Oekraïense soldaten worden gecastreerd!

Bron foto’s Oekraïense militair Twitter.
 

Mensen worden onthoofd en hun hoofd werd op palen in hun achtertuin geplaatst, alsof het hier de saga van Graaf Vlad betreft!
Ziekenhuizen en ouderencentra worden platgeschoten.
Kinderen worden ontvoerd en ouderen, vrouwen en kinderen worden zonder blikken of blozen verkracht en vermoord.
Hoe ziek zijn deze lui?

Het doet me goed te horen dat er groepen van Russen opstaan, zich verenigen en de zijde van Oekraïne hebben gekozen.
Ze plegen aanslagen en aanvallen op plaatsen en militaire doelen op Russisch grondgebied.
Dat werd in mijn ogen eindelijk eens tijd. Die mogen blijven.
Laten ze de Krimbrug maar totaal vernietigen en daarmee de verbinding naar het Russische vaste land en aanvoerlijnen van Russen afsnijden. Dit gezegd zijnde werd de Chonhar-brug onder vuur genomen en buiten gebruik gesteld.
In mijn optiek is het te gek voor woorden dat wanneer je op een manier als deze wordt aangevallen je niet terug zou mogen slaan.

De NAVO maar de Amerikanen met Joe Biden hebben veel te lang getreuzeld met de hulp die er toe doet.
In eerste instantie waren de afweer wapens alleen voor korte afstand.
Nederland presteerde het in beginsel met helmen en kogelwerende vesten en een handjevol geweren.
Ik bedoel, draai de situatie eens om.
Als wij net als in ’40 onder de voet gelopen zouden worden, staan wij dan te juichen bij helmen en kevlar vesten?
Als het aan mij gelegen zou hebben zou Moskou niet meer zijn dan een smeulende hoop puin!
Breng de oorlog naar zijn voordeur!
Laat de Moskoviet maar zien wat de baas heeft gepresteerd, via de media krijgen ze het niet te horen.
Ik ben er zeker van dat de Russen in Moskou geen weet hebben van het feit dat hun land straks groot genoeg is met het aantal (225580) doden op het moment dat ik dit schrijf.
Maar die zijn bijeen geschoffeld in de uithoeken en arme gebieden van de federatie.
Die worden door de Moskovieten nauwelijks gemist.
Het wordt tijd dat de lijkzakken Moskou bereiken.
LEX TALIONIS!

Daarom ben ik ook heel blij met groepen als het Russische Vrijwilligerskorps (RVK) en Het Legioen Vrijheid voor Rusland (Legion Svoboda Rossija).
Zij hebben de ballen om de oorlog of “Speciale Militaire Operatie” bij Poetin op de stoep te gooien.
Mooi ook om de verongelijkte woorden van Poetin te horen wanneer er aanvallen op ZIJN grondgebied plaatsvinden.
Hoe durven ze Rusland aan te vallen? Nee, dat is ook zo, dat mag alleen Rusland!
Je moet maar accepteren dat deze primaat andere landen probeert in te lijven door totale vernietiging en genocide maar tegenacties ondernemen, dat kan niet.
Niet huilen Poetin! Er komt vanzelf een einde aan je. Is het niet van buitenaf dan wel van binnenuit.

De slappe houding van de NAVO vooral in het begin heb ik nooit begrepen en heeft me zwaar geïrriteerd.
Alsof de NAVO eerst maar eens wilde kijken hoe het de Oekraïners zou vergaan.
In elk geval beter dan Nederland in ’40 toen het capituleerde na vijf dagen en de regering en het Koningshuis was gevlucht!
Petje af dus voor Zelenskyy.

Ook bepaalde leden van de NAVO die constant dwarsliggen zoals Victor Orbán van Hongarije en Recep Tayyip Erdoğan van Turkije als het gaat om toetreding van Zweden tot de NAVO of het leveren van zware wapens aan Oekraïne, zouden best uit de NAVO gegooid worden mocht dat mogelijk zijn.
Als Zweden toe zou treden tot de NAVO  samen met Oekraïne zou in mijn optiek de gehele grens met de Fascistische Federatie en Europa voor het grootste deel lekker dicht zitten onder een mooie NAVO paraplu.

Waar Orbán en Erdoğan zich mee bemoeien is mij een raadsel.
Feitelijk is hun bijdrage aan de NAVO te verwaarlozen.
Hetzelfde geldt voor Orbán als lid van de EU. Wél EU premies opstrijken maar niet leveren.
Vriendjes van Poetin kunnen we nu missen als kiespijn.

Zo ook de Zuid-Afrikaanse delegatie met hun zogenaamde vredesplan om op die manier vriendje Poetin in de kaart te spelen.
Een vredesvoorstel door een wapenhandelaar?
De oorlog bevriezen en de geannexeerde gebieden aan Poetin laten?
Hahaha, NO WAY!
Laten die Afrikanen zich bezighouden met Uganda en hun eigen continent.
Maar ze willen natuurlijk graag graan? Tja!
Meestal wanneer dit soort delegaties opdoemen gaat de om eigen belangen.
Door het geweld in Oekraïne en de Rus die het in Oekraïne verbouwde graan maar mondjesmaat doorlaat staat het Afrikaanse continent lichtjes zonder dagelijks brood.

De Amerikanen hadden nogal commentaar op het feit dat de strijd in Bachmoet maar bleef duren.
Maar in mijn ogen was het een tactische meesterzet!
Het was juist de meat-grinder die je nodig hebt om dat gespuis in groten getale uit te roeien als ratten.
Jammer dat ze nog steeds niet op lijken te zijn.
Volgens de berichten zit 96% van het leger van Atilla de Hun in Oekraïne, op = op!
Als je T54 en T62 tanks uit het vet begint te halen lijkt mij er toch een probleem voor de Rus te ontstaan.
Maar ondertussen strooien Poetin en zijn nar Peskov driftig meldingen de media in dat Oekraïne weldra gedemilitariseerd zal zijn en dat het doel bereikt zou zijn.
De Rus weet niet eens waar ze met alle lijken die terugkomen moet blijven.
Dus, laat me niet lachen.

Hoe meer van die monsters er kapotgeschoten worden, hoe liever ik het zie.
Einde dreiging die al van de Cubacrisis daterend van 1962 duurt.
Klinkt niet mooi, dat weet ik maar ik ben opgegroeid met het feit dat er al in de 60er en 70er jaren gesproken werd over de Russen die zouden komen.
Als we niet snel zwaar doorpakken zijn ze er inderdaad!
Ook de bijna 600 Russen die te laf waren om voor hun baas te vechten en hier in Nederland zitten zou ik liefst gisteren nog zien vertrekken. Stuur ze maar door naar Bachmoet of Zaporizhzhia.
Te laf om te vechten en hier misschien spionage of hackers netwerken opzetten?
Opzouten hier! Opgerot! Wegwezen zolang je nog kunt lopen!

In veel landen waaronder Nederland proberen de z.g. militaire strategen de situatie te analyseren.
In Nederland lijkt dat Mart de Kruif te zijn.
Ik hang mij niet heel erg op aan zijn analyses en het lijkt er voor mij steeds meer op dat er mondjesmaat wapens geleverd worden aan Oekraïne als was het een proeftuin om te zien hoe het uitdraait.
Het heeft wél de NAVO wakker geschud en de wereldwijde wapenindustrie een ongelooflijke impuls gegeven.
In deze situatie kan ook de kwaliteit van het wapentuig real time aanschouwd worden.

Zeggen dat F16’s geen game-changer zijn lijkt mij een totaal ongefundeerde uitspraak.
De Mig 29 die Oekraïne tot haar beschikking heeft kan niet echt op tegen de Russische Sukhoi Su-35 en zelfs de F16 zal het in een one-on-one battle daartegen afleggen.
De F16 heeft wel veel meer elektronika aan boord die de piloot een veel betere positie bieden ten opzichte van de Mig.
De F16 is veel wendbaarder en dat kan zeker een voordeel zijn. De Sukhoi SU-35 heeft wel zwaardere bewapening aan boord.
Veel zal ook afhangen van de behendigheid van de piloot.
De F16 is uitermate geschikt voor het aanvallen van gronddoelen en ondersteuning voor artillerie en grondtroepen.
Als je de F16’s afstemt op helikopters, tanks, pantserhouwitsers, luchtafweer (Patriot, Himars), artillerie, drones en infanterie compleet met antitankwapens als Javelin, voeg daar (stiekem) een handje Belgische snipers aan toe en in mijn ogen heb je goud!
De Belgische snipers zijn de beste ter wereld en daar zijn zelfs de Amerikanen niet goed van.
Jammer heren, beter trainen!
De Belgen hebben ook de laatste beer uit een Oekraïense dierentuin gered, de rest was door de Rus opgevreten.

De NAVO werd pas heel laat wakker en zit er nu een beetje bedremmeld bij.
Langeafstandswapens voor Oekraïne waren moeilijk, tanks kon niet en F16’s waren totaal onbespreekbaar.
Bespottelijk!
Bang voor escalatie!
Ik verwacht niet dat de soep zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend.
Platschieten dat hele Moskou zou mijn advies zijn. De terughoudendheid kost alleen maar meer onschuldige levens.
Als er dan toch lijken moeten zijn, laat het dan Russen zijn.

De primaat Poetin kijkt wel beter uit om zijn woorden te verzilveren.
Chantage, gijzelen, leugens en intimidatie zijn meer zijn spel.
Daarnaast rommelt het nogal in het Kremlin en de vraag is, hoe lang heeft Poetin nog.
In mijn ogen begint er een lichte paniek te ontstaan in het Kremlin en zijn fysieke situatie lijkt er ook niet echt positief aan te helpen.
Er gaan erg sterke geruchten rond dat hij een vroeg stadium van de ziekte van Parkinson en alvleesklierkanker zou hebben.
Dit zijn berichten uit spionage kringen maar of ze onderbouwd zijn is mistig.
Het zou goed nieuws voor de wereld zijn als hij stilletjes in het Kremlin, triest alleen het loodje zou leggen.
Mooie opruiming natuurlijk, maar ja, onkruid vergaat maar lastig.
We kunnen hem natuurlijk al eerder uit de lucht schieten als hij zoals geplant naar Zuid-Afrika gaat voor een bezoek.
Even ons gram halen voor MH17.
Die kwestie kan zelfs nog een staartje krijgen voor de Nederlandse regering zelf.
Corruptie!
De Nederlandse regering heeft ten tijde van het MH17 drama de belangen van het bedrijfsleven, actief in Rusland, niet in gevaar willen brengen door zware sancties tegen Poetin.
Hoe hypocriet ben je dan?

Hoop doet leven.

Слава Україні!


Poetin, Si vis pacem, para bellum!
You Loose!

LEX TALIONIS!