Mooie opruiming van proleten!

Hoewel dat zowel de Amerikaanse als de Britse en Nederlandse veiligheidsdiensten Moskou enkele weken geleden al waarschuwden voor een terroristische aanslag heeft ISIS toch kans gezien een groot deel Russische Zombies uit te roeien tijdens een concert in de Crocus City Hal in Moskou.

Terroristenleider Poetin heeft de meldingen destijds afgedaan als zijnde Westerse propaganda en heeft niet gereageerd op enige bescherming van zijn suffe zombie Moskovieten kolonie.
Dat Russen zo dom zijn als het achtereinde van een varken moge inmiddels bekend zijn.
Nu hult de terroristische bunkertsaar zich in allerlei voorwendsels en leugens om zijn argumenten kracht bij te zetten en zo Oekraïne de Zwarte Piet toe te kunnen spelen.

Gedane zaken nemen geen keer en het dodental in de Russische schiettent tot nu toe geregistreerd zou op dit moment 137 zijn en 140 gewonden en stijgende.
Helaas nog steeds maar een druppel op een gloeiende plaat.
Ondanks dat ISIS de aanslag heeft opgeëist probeerde Poetin de schuld van de aanslag richting Oekraïne te buigen.
Echter, de vermeende terroristen werden opgepakt vlakbij de grens met Belarus.

Zowel de Amerikaanse als Britse inlichtingendiensten zeggen totaal geen signalen te hebben dat Oekraïne, dat de beweringen van de proleet Poetin stelselmatig tegenspreekt, ook maar enige betrokkenheid bij dit incidentje zou hebben.
De conclusie lijkt temeer dat Poetin argumenten probeert te creëren om te kunnen escaleren tegen Oekraïne.
De groep Islamitische Staat (IS) overigens is actief in Tadzjikistan naar verluidt de thuisbasis van de opgepakte terroristen.

Dat de Orks van elke menselijkheid verstoken zijn is te vinden in de manier waarop een van de gevangengenomen terroristen werd behandelt.
Door Russische speciale troepen werd een van de heren een oor afgesneden en er werd hem opgedragen het zelf op te eten.
Veel barbaarser is praktisch niet mogelijk.

De Russen waren altijd al ongeciviliseerd en barbaars en in mijn ogen zijn ze the missing link.
Vergelijkbaar met hoe ISIS zelf in het verleden in de wedstrijd zat.

Bekend is dat de Ork alles aan elkaar liegt en nog vreemder wordt het dat als je bekijkt dat wanneer je met een pamflet in de handen staat in Moskou je feitelijk meteen van de straat wordt geplukt en voor jaren achter de spijlen verdwijnt.
In het geval van de aanslag op de Krocusjes duurde het ondanks meerdere paniektelefoontjes een uur en 17 minuten voordat de politie of de FSB ten tonele verscheen, dit is hoogst verdacht.

Leugens en smokescreens is wat de Orks produceren.
Helaas voor terrorist, de sadist Poetin, begint alle gepleegde propaganda en fake nieuws steeds meer transparant te worden.
En gaan de Orks onverdroten door met laffe aanvallen op ongewapende onschuldigen.

Ik ben nou niet echt en fan van ISIS maar in dit geval ben ik van mening dat elke hulp om van de Orks af te komen welkom is.
ISI neemt naar verluidt wraak voor Russische acties van 1979.
Het is maar hoe je het beziet.

De Orks hebben Poetin met hulp van enorme fraude aan een mega overwinning geholpen en zitten klaarblijkelijk niet zo met wat er Oekraïne wordt aangedaan dus heb ik totaal geen medelijden met tot pap gereduceerde Orks!
Spijtig maar jammer dan. Eigen schuld, dikke bult!

Oekraïne heeft in de nacht van zaterdag 23 maart en zondag 24 maart een paar ongenadige klappen uitgedeeld aan de bezette Krim.
Iets wat al lange tijd geleden al had moeten gebeuren maar ik kan natuurlijk niet in het arsenaal van Oekraïne kijken om te beoordelen of ze eerder bij machte waren dit te ondernemen.

Het zou gaan om aanvallen, met waarschijnlijk Stormshadow/Scalp raketten, op een olieopslag en het grootste communicatiecentrum van de Russische Zwarte Zeevloot op de Krim alsmede op twee grote Russische landingsschepen, Yamal en Azov.

Het resultaat van de uiteindelijk veroorzaakte schade moet nog bekend gemaakt worden.
Ook de olieraffinaderij Kuibyshev in de Russische regio Samara staat in de fik door aanvallen door Oekraïne en dat scheelt weer in de logistieke mogelijkheden van de Ruskies.

De VS kan roepen dat Oekraïne de aanvallen op olieraffinaderijen moet staken, iets wat volgens de geruchten door Jake Tapper werd geuit, omdat het slecht zou zijn voor de wereldmarkt.
Dit lijkt mij eerder een uiting van eigenbelang uit angst dat brandstofprijzen aan de pomp zouden stijgen dan steun voor Oekraïne dat voor zijn voortbestaan en de veiligheid van Europa vecht.

Mensen moeten eindelijk over de eigen schaduw heen springen en erkennen dat de illegale oorlog van de terroristische Orks tegen elke prijs moet worden gewonnen.
Zo ook Scholz, wanneer zal het volgens hem het juiste moment zijn voor Taurus?
Wanneer de Russen weer in Berlijn aan de poort staan?
Show a little backbone man!

Laat zowel de VS als Europa zijn hypocriete masker afzetten en doen wat nodig is.
Ik vraag mij af hoe de VS zou reageren als China hen zou aanvallen en wij zouden zeggen dat ze niet buiten de eigen grenzen mogen terugslaan!
Hoe belachelijk is deze stelling? Gefundeerd op ANGST! F*cking Sissies!

Persoonlijk ben ik van mening dat de Russische olieraffinaderijen voor Oekraïne een strategisch zeer buitengewoon legitiem doel zijn.
Nu al de logistieke doelen als spoorlijnen naar de Krim nog, alle toevoerlijnen afsnijden die de Russen kunnen gebruiken voor het voorzien van materieel, munitie en manschappen moeten gesaboteerd worden, zoals de spoorlijn in de Donbas, de Krimbrug, noem ze maar.

Brengt me op het volgende:
Rusland blijkt bewezen serieus plannen te hebben NAVO landen aan te vallen alleen heeft het er op dit moment niet de mogelijkheid toe.
Laten we Poetin in zijn suicide mission steunen en hem verpletteren.

Waarom nemen we zelf als NAVO het momentum niet om de Orks een stap voor te zijn en ze uit te roeien?
De afwachtende en de van de zijlijn toekijkende houding van de NAVO geeft een beetje het beeld van het zwakkere jongetje in de klas dat steeds gepest en gekleineerd wordt.

Laten we voor eens en altijd komaf maken met deze terroristische barbaren en ze tot humus reduceren!
Afwachten en de Orks de gelegenheid bieden om zich te herbewapenen en hergroeperen en zodoende de kans te verschaffen verdere laffe invallen op NAVO gebied te ondernemen is een kapitale fout waarin het Westen lijkt te grossieren.

Toeslaan op het zwakste moment van je opponent is van het grootste strategisch belang.
Als je de mogelijkheid wanneer die zich voordoet niet benut kun je als NAVO beter een breiclubje vormen.
NAVO mag dan bedoeld zijn als defensieve macht maar voorkomen is altijd beter dan genezen!

We hebben van dichtbij gezien hoever het regime van de Orks bereid is te gaan en deze barbaren wil je niet op de stoep!
Als we moeten wachten tot terrorist Poetin failliet is kunnen we nog wel even.
Hoelang laten we ons nog chanteren en gijzelen door deze terroristische primaat and friends?

Afmaken, slopen en vermalen is de enige boodschap die dit ongedierte lijkt te begrijpen, dat moeten ze dus ondervinden.
Blik op oneindig, fijnhakken, overwalsen en uitroeien.
Lex Talionis!
Zoals de proleet Medvedev al zei, in oorlog is alles toegestaan tegen de vijand, en de Russen zijn de vijand van de NAVO en onze Westerse beschaving.
Bekend is de opbouw door de Orks van een troepenmacht van 100000 man, prima potentieel geconcentreerd target zou ik denken.
Bombardeer ze vóór ze enige actie kunnen ondernemen.
Crush them!

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum


Slava Ukraini