Liberale ellende gaat voort!

De Nederlander heeft het voor elkaar. Wederom hebben ze de onbetrouwbare clown Rutte in het zadel gehouden.
Ik kan natuurlijk niet zeggen “geholpen” want dat is niet waar.

De VVD ofwel Volks Verlakkende Dikkenekken partij heeft juist 8 zetels verloren!
Als je van 41 zetels komt en de rest van het partijlandschap zozeer verdeeld cq. versnipperd is dat je de grootste kleine partij bent gebleven, moet je dan nog trots zijn en jezelf als winnaar uitroepen? Rutte loopt te verkondigen dat hij gewonnen heeft, maar dat is dus niet zo! We worden dadelijk dus geregeerd door een club van losers!
Het verlies is helaas gewoon net niet groot genoeg geweest!

Wilders heeft nauwelijks campagne gevoerd en is tijdens de debatten ook niet veel in beeld geweest. Toch wint de PVV ten opzichte van de VVD en de PVDA.
Deze beide regeringspartijen verloren zetels terwijl de PVV juist zetels won! De behaalde 20 zetels staan voor globaal genomen een slordige 1.600.000 kiezers, een aantal om zeker niet gewoon overheen te praten of aan de kant te schuiven! Het handelt zich hier om hardwerkende mensen met gevoelens, emoties en meningen en niet om cijfers op een A4!

De PVDA is zelfs zover gezakt, niet in de laatste plaats door regeringsdeelname met de VVD, dat het verlies nog nauwelijks te boven te komen is. Het lijkt eerder raadzaam dat deze partij zichzelf opheft en opgaat in bijvoorbeeld Groen Links en de SP. Het maakt schrijver dezes feitelijk niets uit, hij stemt al geen PVDA meer sinds Joop den Uyl, dat waren nog eens tijden! Toen stond de PVDA nog pal voor de arbeider, de oudere en de zieke. Heulen met de vijand heeft natuurlijk consequenties voor je in petto!

Waar het idiote verhaal vandaan gekomen is, waardoor er zich 300 buitenlandse journalisten verzamelden, om de wereldwijde angst voor de victorie van het populisme in Nederland te verslaan is onbekend. Ze hebben blijkbaar slechts hun tijd verdaan. Verwachting was dat de trend van Trump en Brexit zich in Nederland zou voortzetten. Nog niet dus. Nu zijn Frankrijk en Duitsland aan de beurt.

Feit is zeker dat Rutte 8 zetels heeft verloren en dat Wilders er 5 heeft gewonnen. In feite is Wilders dus 13 zetels dichterbij gekomen!

Het is niet te hopen dat de onbetrouwbare ellende zich nu gewoon voortzet en dat de VVD misschien een coalitie moet gaan vormen met Pechtold, een onvoorstelbaar onbetrouwbare blaaskaak met ideeën die de kleine man en uitkeringsgerechtigden in hun portemonnee gaan raken.
Laten we hopen dat wanneer er een coalitie met de VVD komt deze niet de minister van justitie en veiligheid gaat leveren en dat alle bonnetjes zorgvuldig bewaard blijven.
Laten we ook hopen dat een pias als minister Kamp met pensioen gestuurd wordt, want de ellende die deze idioot samen met de NAM heeft veroorzaakt in Groningen en Twente ijlt nog jaren na. Bekijk hier het protestlied vot met den pröttel van Herman Finkers tegen de afvalwaterlozingen door de NAM in Twente.

Het enige wat ik voorts nog kan melden na een avond Nederland Kiest met lede ogen te hebben bekeken is bij het lezen van dit artikel. Ik dit alleen kan beamen!
Het was een draak!