Lang leve Zwarte Piet!

Vandaag was het weer zo ver, de Zwarte Piet demonstraties.
Een handjevol gefrustreerde numbnuts veelal van Afrikaanse afkomst trachtte de aankomst van Sinterklaas in Dokkum en daarmee ons grootste kinderfeest binnen onze cultuur te verzieken. Ieder jaar proberen ze het weer. Verbieden die minkukels! Verban ze naar Soweto.

Deze kinderfeestterroristen werden door de lokale Friese bevolking klemgereden op de afsluitdijk en terecht! Terug naar de Randstad en terug naar de ghetto´s! Zelfs premier Rutte bemoeide zich met de discussie.

Vandaag was ik in Maastricht en kwam Sinterklaas tegen met een leger aan Zwarte Pieten. De kinderen, witte, zwarte, rode of gele, ze vonden het geweldig! Voor kinderen is het de spannendste tijd van het jaar! Het zijn steeds de volwassenen die het wederom proberen te verknallen!

JE BLIJFT VAN ONS KINDERFEEST EN CULTUUR AF!!!

Anders moeten we een actiegroep gaan vormen met de naam KICK OUT JEFFREY AFRIYIE!

Het loopt zo langzamerhand de spuigaten uit. Ik ben in principe geen tegenstander van multicultuur maar er zijn grenzen!
Moslims en allerlei andere import, importeren ook gelijk maar even meteen de eigen cultuur en willen allerlei gebruiken als kopvodden achter het loket bij de politie, in de supermarkt en overal invoeren. Moskeeën worden bijna groter en talrijker dan onze kerken, criminele imams brullen onverstaanbare humbug van minaretten en proberen hier voet aan de grond te krijgen met allerlei oorlogsretoriek.
Kortom, het lijkt dat we moeten tolereren dat onze eigen cultuur verdrongen wordt door een vreemde cultuur.

Als sharia verheerlijkende imams bedreigingen uiten ten aanzien van homo´s en vrouwen dan hebben we dat maar te nemen en krijgen ze hooguit een straatverbod. Wanneer een autochtoon commentaar uit op deze lieden dan discrimineert hij/zij. Eigen volk wordt constant beknot ten opzichte van vreemde culturen. Als je hier komt om welke twijfelachtige reden dan ook, dan pas je je aan en niet andersom!

Dit moet stoppen!
Wij wonen in Nederland, wij zijn Nederlanders! Wij hebben een Nederlandse cultuur en geschiedenis.
Er is de laatste decennia veel gebeurd waardoor onze cultuur deuken en krassen opliep. Ik ben trots op die gasten in Dokkum die dat groepje sukkels op de afsluitdijk tegenhield! Chapeau mannen!

Diegenen die Zwarte Piet nog steeds aan de slaventijd koppelen moeten hun geschiedenis eens leren.
Als deze Afriyie onze cultuur niet bevalt vraag ik mij af wat hij hier komt doen!
Als je in een land vertoeft waar de cultuur je niet aanstaat, dan rot je gewoon op!
Ga naar Zimbabwe en protesteer daar met of tegen Mugabe! Of ga daken timmeren op Sint Maarten! Doe eindelijk iets zinnigs.

Afriyie heeft gezegd te blijven demonstreren tot Zwarte Piet uit het straatbeeld is verdwenen. Wij wensen deze eikel met een minderwaardigheidscomplex veel succes.

Helaas voor hem zal hij dit vermoedelijk niet gaan meemaken!