Laat die dictator eindelijk wegrotten!

Poetin, de laffe dictator aan het hoofd van de Moskouse pedofielenclub , de man die het Westen overal van beticht en zijn aversie voor het Westen niet onder stoelen of banken steekt.

Die debiel echter lijkt sterk afhankelijk van datzelfde Westen en wel van onze artsen!
Deze kankerlijdende salonstrateeg wordt dus door ons zelf in leven gehouden middels de zorg van Westerse artsen.

Hoe krom kan het zijn?
Laat deze kankerlijer gewoon versterven en wegrotten in zijn Middeleeuwse Commieland,
evenals de rest van zijn trawanten!
Pak de artsen die hem kunstmatig op aarde houden aan en indien nodig, pak ze op!
Zorg dat deze achterlijke gladiool niet de zorg krijgt die zijn existeren in stand houdt.

Het is toch wel te belachelijk voor woorden dat de Westerse sancties niet voor iedereen lijken te gelden.
Inmiddels lijken de sancties toch hun vruchten af te werpen.

De potentaat ontzegt krijgsgevangenen elke behoorlijke zorg, ontvoert en doodt kinderen en onschuldigen.
Hij bombardeert ziekenhuizen en zou dan zelf zorg uit het Westen ontvangen om zijn reign of terror te kunnen blijven voortzetten?
AFMAKEN DIE HAP!!!
Tezamen met alle andere primaten uit de middeleeuwse Kremlinkliek.

Nog zo’n gek, Sergej Sjojgoe een suffe bouwondernemer die gepromoveerd is tot minister van defensie.
Draagt altijd een militair uniform met allerlei toeters en bellen maar de vraag is of hij ooit in het leger is geweest.
Kundig is hij echter in geen geval.

Dan Dmitri Medvedev, ooit president (7 mei 2008 – 7 mei 2012) en in die tijd leek hij zelfs bijna menselijk over te komen.
Medvedev heeft samen met Poetin een dealtje gesloten om om beurten president te zijn zo lijkt het.
Deze Medvedev manifesteert zich sinds de invasie in Oekraïne als nog gevaarlijker en gekker dan Poetin wanneer het gaat om de inzet van kernwapens.
We zouden de Duitsers moeten vragen of ze ergens nog restanten zyklon B op een plank hebben liggen om Medvedev te behandelen en hem van zijn schizofrenie te verlossen.

Meer Russen lijken hiermee besmet, in de geschiedenisboeken zal Stalin niet meer als tiran te boek staan maar als verdediger van Rusland, woehaa, je moet maar een oorlogsmisdadiger met genocide op je palmares zijn in Rusland.
Waarschijnlijk spiegelt poetin zich aan die idioot om zijn oorlogsmisdaden te bagateliseren.

De zogenaamde geleerden bij zowel de NAVO als de VS lijken kritiek te hebben op de voortgang van het offensief van de Oekraïense strijdkrachten.
Zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui wederom aan wal.
Ik zou willen zeggen tegen deze criticasters: loop gerust een paar maanden mee door de mijnenvelden en onder de Russische artillerie.
Kijken of je dan nog zo’n grote mond hebt.
Het lijkt net zo’n hypocriet verhaal als in Srebrenica in 1995. Dutchbat kreeg van alles in de schoenen geschoven na het bloedbad dat de Serviërs aanrichtten maar de gevraagde luchtsteun bleef door toedoen van de VS, VK en Frankrijk uit.

Hetzelfde zie je gebeuren in Oekraïne.
Middelen worden met een hoop borstgeklop verstrekt en onder luid tromgeroffel in de media gemeld maar het zijn slechts druppels.
Oekraïne staat tegenover een enorme overmacht aan manschappen en materieel van de Russen.
Goed, de kwaliteit van de Russen, die vooral bestaan uit gevangenen en kansarme sukkels uit de verre uithoeken van de commies, is erbarmelijk.
De Moskoviet wordt niet opgeroepen uit angst dat het land zich tegen het Kremlin zal keren.

De NAVO en de VS geven wapens, zover is dat zeker.
Maar, is het wat Oekraïne nodig heeft?
Dat is een hele andere discussie!
Het militair gezag en de hoofdleiding aldaar is zeer goed op de hoogte van het hoe en wat om onze democratie te verdedigen maar daar heb je wel middelen voor nodig om de aanvallen en het menselijk leed te pareren.
En daar wringt de schoen!
Biden vond aanvallen op de Krim een verspilling van middelen, in mijn optiek is het juist zinvol om de toelevering en voorraden van de Russen te verstoren.
Als de brug dan eens zaliger is is de Krim snel in te nemen.
Als je aan de zijlijn staat te roepen dat alles te traag verloopt maar ondertussen met wat handvuurwapens en middellangeafstands alrtillerie op de proppen komt dan is het gesneden koek te weten dat dit niet echt werkt.

Mijn broek zakt er van af en soms zit ik met een knoop in mijn maag te kijken naar wat die Russen denken te kunnen doen in bijvoorbeeld Odessa tegen onschuldigen zonder dat er door die zogenaamd GEWELDIGE NAVO een adequaat antwoord komt op de luchtverdedigingsvraag.
De wereldwijde voedselvoorziening komt door de Russen in gevaar door de aanhoudende aanvallen op de graansilo’s en havens van Oekraïne, de luchtafweer moet dus waterdicht zijn.
De Russen gebruiken voedsel als wapen!

Met de middelen die Oekraïne op dit moment tot haar beschikking heeft is het niet mogelijk een afdoende antwoord te formuleren tegen de regen van raketten en drones die de Russen bij voorkeur ’s nachts afvuren op civiele plaatsen en woongebieden.
Er zijn zeker verbeteringen maar de kans op een Russische treffer zou door een schild tot nul moeten worden gereduceerd.
Laat ze neerstorten als de Russische maanlander! Hahaha, what a joke!
En plaats ze in Kyiv als kunstwerk.

Eindeloze discussies over lange afstandsraketten en F16’s waar je triest van wordt.
Tijdens die oeverloze discussies zijn er weer duizenden mannen, vrouwen en kinderen om het leven gekomen.
In mijn ogen is de NAVO niet meer dan een sneue club van wargamers die je wat geeft om te kijken hoe het uitpakt maar te laf is om je te geven wat je nodig hebt om werkelijk het verschil te kunnen maken.
De F16’s worden volgens de gegevens pas eind ’24 aan Oekraïne geleverd.
Hopelijk zijn er tegen die tijd nog piloten om ze te vliegen.
Veel te weinig mijnopruimings apparatuur om door mijnenvelden te ploegen waar vijf mijnen per vierkante meter liggen, mijnenvelden van honderden kilometers lang en diep.
Dus, ga er maar aan staan!

Oekraïne heeft de strategie van een frontaal offensief laten varen omdat, en dat lag in de lijn van verwachtingen, dat veel te veel slachtoffers zou kosten.
In tegenstelling tot de commies hebben Oekraïners wél hart voor hun mensen.
De Russen blijven onophoudelijk maar slecht bewapende en uitgeruste vaak ongetrainde sukkels als kanonnenvoer oplepelen en je zou denken dat ze eens op zullen raken.
Bij een groot offensief is het van belang dat alle middelen samenwerken om de druk zoveel mogelijk op te voeren en zoveel mogelijk schade aan de vijand in zijn defensie toe te brengen.

Een heel goede tactiek is de oorlog terugbrengen naar Russisch grondgebied.
Met name Moskou, laat ze maar zweten en keep’em ocupied.
Helaas zijn de uitgedeelde klappen vrij marginaal en niet in groten getale.
Waarschijnlijk door gebrek aan middelen evenals de aanvallen op de Krimbrug, die brug is een levensader voor de Russen in de bevoorrading.
Weg met die brug! Totale vernietiging.
Al met al, wat niet is kan nog komen.
Ik zou liefst een enorme verwoesting in Moskou zien als in Dresden in WO II, wat overigens een oorlogsmisdaad was.
Maar ach, die Russen kijken niet op een oorlogsmisdaad meer of minder, kijk naar Bucha of Marioepol of MH17.
Het luidde wel het waardig einde van een dictator in. He went with a bang.

Zelensky is een man van vele talenten en verrassingen. You’ll be surprised!

Door de traagheid van zowel de VS als de NAVO als geheel heeft de Rus de gelegenheid gehad zich op enorme wijze voor te bereidenmet het bouwen van loopgraven, bunkers, mijnenvelden en bastions.
De Russische Atlantikwall, zullen we maar zeggen.
Deze kun je alleen doorbreken met inzet van alle gecombineerde grote middelen, drones, mijnenvegers, tanks, gepantserde personeelsdragers, alrtillerie, Himars, helikopters, Apache zou mooi zijn, en vliegtuigen, met name F16.
Daarnaast kan dan een infanterie onderdeel naar binnen met Javelin en Stinger om tanks, pantsers, vliegtuigen en helikopters te lijf te gaan.
Elke strateeg weet dat voor een dergelijk offensief een gecombineerde aanvalsunit nodig is, ga dan niet kletsen over te traag als je het benodigde niet levert.
Het sterkt geenszins mijn vertrouwen in de NAVO betreffende onze eigen veiligheid moet ik erkennen.

Het overwicht in de lucht door de Russen moet gedecimeerd worden en zolang Oekraïne weinig de beschikking heeft over de middelen die daar voor nodig zijn blijft het een utopie en zal het offensief traag doch gestaag verlopen.
De regering Biden heeft lang volgehouden dat F16’s niet nodig waren.
Een zeer kortzichtige visie als je het mij vraagt. In combinatie met de rest heb je de F16 juist heel hard nodig om het offensief te laten slagen en grote vorderingen te kunnen maken.
De F16’s, zeker in groten getale gaan wel degelijk een verschil maken.

De bureaucraten van de NAVO en de VS hebben eindelijk groen licht gegeven voor de F16 maar de levering laat nog wachten tot einde ’23.
Een traag voortschrijdend inzicht zullen we het maar noemen.
Ondertussen streven er dagelijks honderden mensen die strijden voor hun leven en onze veiligheid.
Ik vind het onbestaanbaar kritiek te horen uit de VS en de NAVO als je de held wilt spelen en degene die de kolen voor je uit het vuur haalt maar mondjesmaat bevoorraad.
Het zou de NAVO sieren eindelijk te leveren wat werkelijk nodig is om die Rus af te maken.

De NAVO bobo’s zouden ook hun domme uitlatingen over het inruilen van grondgebied voor NAVO lidmaatschap achterwege dienen te laten.
Compleet ridicuul!
Als je het moreel wilt kelderen is dat de manier om het vertrouwen te verliezen.
Evenals domme uitspraken van de media waarin cruciaal belangrijke info wordt opgedist liefst compleet met de locatie door de haantjes van de journalistiek die graag hun naam op de voorpagina’s zien.
Russen kunnen ook vertalen, numbnuts!

Steeds meer ook komen er geluiden boven tafel van NAVO landen waaronder ook Nederland waar bedrijven of individuën de sancties tegen Rusland lijken te omzeilen.
Chips de gebruikt worden in Russische drones of artillerie zijn vaak van Nederlandse makelij.
Medewerking aan oorlogsmisdaden? Screenen en oppakken!
Ook Nederlanders die projecten ondernemen die Rusland in staat stellen buurlanden in te pikken, oppakken!
Eigendommen van Russen in Nederland confisceren en die Russen het land uit, kunnen ze altijd nog dienst doen als kanonnenvlees.
Omroerendgoed van Russen afpakken en verkopen waarna een gedeelte van de tegoeden die dit oplevert naar de wederopbouw van oekraïne kan.
De Russen die hier zitten en misschien wel heel veiling en gezellig vertoeven moeten weg, allemaal!
Ambasade? WEG!!!
Spionage holen.
Russische schepen die onze energie bedreigen en bommenwerpers in ons luchtruim?
Actie!

nb) Op 23-08-2023 lijkt het erop dat de Wagnerleider Prigozhin aan boor was van een privévliegtuigje met in totaal tien personen.

(Citaat Ukrainska Pravda)
Het vliegtuigje stortte neer in de oblast Tver nabij de nederzetting Kuzhenkino.
Het propagandapersbureau TASS meldde onder verwijzing naar Rosaviatsiya dat Yevgeny Prigozhin tot de passagiers in het vliegtuig behoorde.
(Einde citaat)

Gezien de getoonde beelden die gefilmd zijn ten tijde van de crash zou het mij geenszins verbazen dat er kwaad opzet in het spel is.
Hoe toevallig is het dat het falen van het vliegtuig anders dan door iemand met voorkennis wordt gefilmd?

Si vis pacem, para bellum

Slava Ukraini

Lex talionis