Kop Kamp op het hakblok!

Drie jaar geleden werd Gerard Lensvelt ontslagen bij defensie in verband met de korting die hij ontving bij een Pon dealer van € 236,00 op een nieuwe auto van € 36000,00.
Binnenkort staan een aantal politieagenten en defensieambtenaren hiervoor ten overstaan van de rechter voor door het OM ten laste gelegde corruptie.

Vreemd genoeg worden de vooral in Groningen zo populaire topjoker ex-minister Henk Kamp en een aantal topfunctionarissen van de MIVD tot en met een kolonel aan toe voor eenzelfde vergrijp niet vervolgd.
Bij Kamp lijkt het een soort doofpot omdat er bij Pon niet gesproken mocht worden over zowel de getunede dienstauto Audi A6 als de privé Audi TT  en alle diensten die eraan verleend waren.
Kamp kreeg een korting van € 263,00 en twee cd´s met navigatiesoftware ter waarde van € 200,00 maar daar wordt verder door het OM met geen woord over gerept.

Het OM blijft er bij dat Kamp niets te verwijten valt. Nogal wiedes als je niets onderzoekt! Deze sukkels zijn er altijd als de kippen bij om de kleine man de nek om te draaien maar als het om de grote vissen gaat houden ze de kaken strak op elkaar.
Naar mijn idee zou VVD-topcrimineel, de uitgekookte Henk Kamp, nu eens diepgaand doorgelicht moeten worden en eindelijk met zijn kop op het hakblok mogen eindigen!
Er moet een halt worden toegeroepen aan de selectieve rechtspraak en de justitiële discriminatie! Het is duidelijk dat er in de rechtspraak en bij justitie een groot tekort is aan gedegen personeel gezien het feit dat er maar door geblunderd wordt. Als een fiets begint te piepen en kraken zoals het OM al jaren doet, dan ga je ermee naar een fietsenmaker en blijf je niet doorploeteren!