Komen we ooit nog uit de greep van Rutte?

Wanneer gaat er eindelijk een einde komen aan de staatsgreep van Rutte en zijn corrupte bende van getrainde apen?

Zo langzamerhand wordt iedereen die het niet eens is met Rutte en consorten en die zich inzet voor wat het volk wil weggewerkt en buiten gebonjourd zodat de alleenheerschappij van Rutte voortgang kan blijven houden.

Eerst het geval van Pieter Omtzicht en nu valt de twijfelachtige eer van ontslag op staande voet te beurt aan Mona Keijzer.
En dat alleen omdat ze openlijk twijfelde aan de maatregelen die de Rutte club instelde met een twijfelachtige verplichte Coronapas.
Hoe vrij de meningsuiting in dit land nog is moet je je dus serieus gaan afvragen!
In mijn optiek is Keijzer iemand met veelal de juiste visie en het hart voor de burger op de juiste plaats.
Spijtig dat zij nu de politiek verlaat maar wel een begrijpelijke stap.

Politici die zich ten volle inzetten voor het welzijn van de gewone burger lijken systematisch te worden gewipt zodat de Rutte doctrine ongehinderd kan worden voortgezet.

Anders dan de volgende harteloze sujetten;

De pseudologia phantastica oftewel pathologische leugenaar Mark Rutte met zijn gespeelde oprechtheid en de trieste fantast Hugo de Jonge met de rare schoenen tezamen met de mummelende, Ferd Grapperhaus, die op zijn eigen trouwerij nog zwaar de fout inging, blijven gewoon zitten en proberen hun greep op Nederland verder te verstevigen.

Grapperhaus kwam er vanaf met een hypocriet simpel excuus, alsof dat voldoende is.
Ondanks zijn eigen onvergeeflijke fout waagt hij het wel de burger ferm belerend toe te spreken, al dan niet verstaanbaar.
Deze man op justitie is al een complete farce en dan nu ook nog defensie?
Moet deze oen nu nog meer verdienen?

De Jonge stapelde fout op fout en moet steeds op zijn schreden terugkomen. De zogenaamde Coronapas zou nooit een verplichting worden maar achteraf wordt een deel van het volk onder druk gezet of gegijzeld door dit instrument.

Over de onbetrouwbare uitstraling van Wopke Hoekstra kan ik kort zijn, bleeehh!
Los eindelijk de problemen met de slachtoffers van de belastingdienst eens op.
Verdeel desnoods je eigen exorbitante salaris.

Rutte is in mijn opinie een machtswellusteling die geen oor heeft naar wat het volk nodig heeft en geen boodschap lijkt te hebben aan wat het parlement hem opdraagt.
Het is echter zo dat het parlement de baas behoort te zijn.
Toch lijkt Rutte zichzelf met zijn armzalig overgebleven clubje politieke piraten boven alles en iedereen verheven te voelen.
De politiek van Rutte blijft echter de gewone mensen uitmelken en financiële meevallers gaan alleen naar grote bedrijven.
Ach, hij is natuurlijk ook maar geschiedenis leraar maar hij zou die kennis kunnen aanwenden voor zelfreflectie om onder ogen te zien in hoeverre hij met zijn kabinetten het land naar de afgrond heeft geholpen.
Hoe hij mensen in ellende en onrechtvaardigheid heeft gestort en welke effecten zijn bezuinigingen van de afgelopen tien jaar op de samenleving en vooral de ouderen hebben opgeleverd.
Kortom, deze man is een lachertje.

Als je je volk niet tevreden kunt houden loop je tegen problemen op.
Als je een kabinet van blunderaars in stand blijft houden vraag je om ellende.
Rutte heeft zich de woede van velen op de hals gehaald in de loop der tijden en moet nu beveiligd worden, geen gefiets meer over het Binnenhof.
Voelt hij eindelijk eens hoe het is om Geert Wilders te zijn.

Dan hebben we nog de zelfingenomen voorvrouw van de VVD, Sophie Hermans.
Wat is dat in godsnaam.
Deze weigert vragen van links te beantwoorden en heeft geen oog voor de lasten van gewone mensen te verlichten.
Zij lijkt alleen geïnteresseerd in haar eigen verhaal.
Beantwoord elke vraag met een wedervraag, hoe zwak is dat?
Daarbij straalt dan ook de onsympathieke arrogantie van haar snuit.

Probleem voor Rutte is nu wel dat zijn grote vriendin Angela Merkel in Duitsland ermee stopt en dat de CDU/CSU waarschijnlijk de fakkel moet overdragen aan de SPD van Olaf Scholtz, iemand die graag een alliantie vormt met Frankrijk waardoor de idealen van Rutte toch enigszins op de tocht komen te staan.
Er zal waarschijnlijk een andere wind gaan waaien in Duitsland en wie weet terug naar de politiek van Willy Brandt en Helmut Schmidt. Grote namen binnen de SPD.

Merkel deed het niet zo slecht maar vooruitgang in Duitsland heeft ze niet bewerkstelligd.
Stilstand is het goede woord.
Duitsland loopt ver achter op vele vlakken als digitalisering en ook de bevolking mort.
Hetzelfde als in ons land.

Tijd voor nieuwe verkiezingen dus voordat we in een soort Rutte dictatuur belanden, zodat de dikke salarissen kunnen gaan naar mensen die wél iets positiefs betekenen voor dit land en haar burgers.