Killer cop on the loose in Alkmaar

Het is weer eens zo ver.

Terwijl er een handje vol jammerende agentjes bij Pauw zit op te dissen dat er een hetze van het volk tegen hen gericht is en de agressie jegens hen steeds hardere vorm begint aan te nemen.
Er werd bekend dat een verwarde vrouw uit Alkmaar, die volgens zeggen op agenten afstormde gewapend met een keukenmes en een hamer, was overleden door politiekogels.

Feit dat ze daar mee in het zicht kwam aanrennen zegt, naar mijn idee, al iets over de staat waarin deze persoon zich bevond.
Ikzelf zou, wanneer ik plannen in de richting van een diender zou hebben, mijn wapens nooit eerder laten zien dan op het allerlaatste moment.
Dat zal hier dus niet het geval geweest zijn. Het is mij onduidelijk waarom een agent schiet wanneer er geen vuurwapen bij de aanval betrokken is, dit is namelijk niet geoorloofd.

Leren deze dienders het dan nooit?

Het is schering en inslag dat slecht getrainde agentjes een aanvaller klaarblijkelijk niet wensen te demobiliseren maar meteen schieten op het grootste vlak. Feitelijk dus net zo dom als hun Amerikaanse wapenbroeders.
Onmacht! Onkunde en incompetentie!
Boerse stommiteiten die iemand met de dood moet bekopen.

Is het dan nog vreemd te noemen dat er een haat tegen de politie ontstaat?
Ze hijsen elke willekeurige arrogante halve zool in een uniform gewoon omdat niemand dat werk nog wil doen.
Als zo´n triggerhappy diender iemand uit mijn naaste omgeving zo zonder meer zou omleggen dan zou ik ook een Simon Wiesenthal-achtige jacht openen op de diender die het flikte.

Het wordt hoog tijd dat de overheid eens de hand in eigen boezem steekt en eens gaat kijken wat er zoal aan overheidspersoneel rondzwalkt dezer dagen.
Of je het nu bij de politie zoekt, het openbaar ministerie, de rechtbank of de belastingdienst, het is overal een zootje!

Screening schijnt nog steeds geen prioriteit te hebben gezien wat er laatst bij Pauw aan tafel zat.
Een van dat stel Noord-Afrikanen was er nog trots op ook dat hij altijd meteen zijn bonnenboekje erbij pakte.
Niet zo vreemd dat de meute zich dan snel tegen je keert, zeker in een verhit klimaat zoals we nu ervaren.
Moet je vooral doen.

De belastingdienst vordert toeslagen onterecht terug waardoor mensen huis en haard kwijt zijn en voor tonnen in de schuldsanering terechtkomen.
Het openbaar ministerie stapelt fout op fout en laat criminelen lopen. Een ex-officier van justitie had seks met minderjarigen en werd door stommiteiten niet vervolgd.
Rechters nemen de stomste beslissingen en de politie knalt er vrolijk op los.

En de politiek? De politiek! Heeft u het debat over de stikstof affaire gezien? Zijn wij van die lui met Rutte voorop nou echt afhankelijk?
Zoals Wilders al zei, we hebben geen stikstofprobleem maar een Rutteprobleem!

Mooiste is nog dat de burger wederom de rekening krijgt van de maatregelen die Rutte eerder heeft nagelaten te nemen.

Of er is sinds de jaren tachtig een enorm hufterige generatie opgestaan of er zit wel degelijk iets gevaarlijks in ons drinkwater!