Justitie faalt wederom in Rotterdam

Afgelopen week heeft de 31-jarige Turkse moslim pedo Bekir Eraslan een meisje van zestien, waar hij naar verluidt al vanaf haar veertiende een relatie mee had, doodgeschoten in de fietsenstalling van het Designcollege te Rotterdam.

Bekir Eraslan, een zielige lowlife was bekend bij politie en justitie, had diverse malen vastgezeten en had in het geval van Hümeyra Öz, het meisje dat door hem vermoord werd, een contactverbod wegens stalking en eerdere mishandelingen.
Op een onguur Facebook-groepje genaamd Multiculturele.Bijeen, zijn aan de hand van dit incident mede door een zichzelf Ilias Covani noemende halve zachte nogal bizarre steunbetuigingen geschreven aan het adres van Eraslan.

Deze club weert nationalisten maar staat open voor moslims!
Met andere woorden, een radicaal bolwerk dat met klem uitgeroeid dient te worden! Een bedreiging voor de samenleving.
Laat justitie daar naar kijken ipv. te focussen op de Bandido´s! Zet ze voor je in als powerful ally en ruim die radicale kliek op!

Deze waardeloze smeerlap was dus al langer bekend bij de politie en om het nog sterker te maken verklaart de politiewoordvoerder dat Hümeyra later op de dag een tweede afspraak had ivm. de aangifte voor stalking tegen Eraslan.

Dat deze debiel geobsedeerd was vertelt de beeltenis van het meisje op zijn hand in de vorm van een tattoo.

Ondanks dat dit sujet bij politie en justitie bekend stond als een gevaarlijk individu en onder toezicht van de reclassering was en er een aanklacht tegen hem liep voor stalken door een doodsbang meisje, heeft hij toch de Rotterdamse straten onveilig kunnen maken met een vuurwapen!
Hoeveel Hümeyra´s of Anne Fabers hebben we nog nodig?

Je zou je dus kunnen afvragen hoe veilig we in dit land zijn als er weer een idioot door het lint gaat.
De vraag die dan meteen opdoemt is of de politie weer heeft zitten slapen?
Mensen die al dan niets op hun kerfstok hebben worden uit hun auto gehaald en berecht en veroordeeld voor een habbekrats terwijl gespuis als Bekir Eraslan doodleuk vuurgevaarlijk rondwandelt en acht keer schiet op een meisje van zestien.

Hoe kan het dat deze gewapende pedofiel niet was opgepakt en vastgezet?
Nu hij inmiddels is opgepakt mag ik hopen dat dit monster zijn gerechte straf niet zal ontlopen.
Er vallen nogal wat aanklachten te verzinnen.
Openlijk vuurwapengebruik, stalking, mishandeling, seks met minderjarigen enz., enz.

Dertig jaar moet makkelijk kunnen! We zullen zien of er nog een rechter met ruggengraat binnen de justitiële gelederen functioneert.

Denemarken heeft de vermoedelijke oplossing voor dit soort tuig gevonden. Je bonjourt ze gewoon naar een eilandje op zee en zorgt dat ze er blijven.

Een soort veredeld Alcatraz zeg maar. Makkelijk te maken tussen de windmolenparken door net als Palm-eiland in Dubai, gewoon zand op te spuiten en een kunstmatig eiland te creëren.

Donder er wat bouwmateriaal neer met wat hamers, zagen en spijkers zodat ze op een soort Sint- Maarten 2.0 stilletjes aan de slag kunnen.

Dubbel paspoort wel eerst even inleveren en dan maar wachten op de boot naar Istanboel.
Ga Erdogan vervelen, maar ga gewoon weg!