ISIS strijder krijgt media platform!

Aziz is een 31 jarige aan ISIS gelieerde Syriër die op illegale wijze en met een vals paspoort via Turkije vanuit Syrië naar Nederland is getrokken en werd herkend in de Balie in Amsterdam. Hij lijkt nu op tv door de schaamteloze riooljournalistiek een platform te krijgen.

Deze jammerende kwijlzak verdient geen platform maar een kogel!

Hoe is het mogelijk dat deze idioot gewoon al maanden vrij door Nederland wandelt en zegt blij te zijn dat de geheime dienst hem in de gaten houdt. Gaat hij zo dadelijk misschien ook nog met een smile op zijn gezicht met Rutte op de foto?

Wat voor land leven we zo langzamerhand in, als potentiële terroristen hier gewoon vrij over straat lopen?
Het goede woord voor deze bananrepubliek is SHOCKING! Wat doet dat tuig hier?

Het is toch onbestaanbaar dat deze loser justitie feitelijk breeduit uitlacht op televisie en dat hij dan er aan toevoegt onherkenbaar te willen blijven in verband met zijn veiligheid.
Zet hem op transport en flikker hem boven Syrië uit een heli, kan hij daar het lot van zijn zwaar gedecimeerde kalifaatclub mee bezegelen.

De veiligheids- en inlichtingendiensten hebben hem aangemerkt als zeer gevaarlijk en een zwaar geval. Lekker is dat als die dadelijk de jaarwisseling met een bomgordel komt vieren. Het is geweten dat er wel degelijk dreiging tegen Nederland bestaat.

Als je als media dan toch iemand een platform wil geven, doe dat dan aan bijvoorbeeld mensen die hier in dit rijke land in steevaste armoede verkeren en die niet gezien worden, maar niet aan een moordenaar!