In Europa lusten we je rauw, Trump!!

De opgeblazen windbuil Trump zal alles wel even regelen.
Helaas, met achterlijk gekwaak alleen kom je nergens.
Gebakken lucht is het enige dat de idioten van de MAGA sekte produceren.

 

Het hoofdkwartier van Trump schetst zijn visie op het beëindigen van de Russische oorlog tegen Oekraïne

WOENSDAG 26 JUNI 2024, 09:44

Op verzoek van Voice of America verklaarde het hoofdkwartier van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump dat de prioriteit van Trumps mogelijke tweede termijn zal zijn om zo snel mogelijk een einde te maken aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, eraan toevoegend dat Europese landen een grotere bijdrage moeten leveren aan het handhaven van de veiligheid.

Bron: schriftelijke reactie van Steven Cheung, communicatiedirecteur van de Trump-campagne, op een verzoek van Voice of America, zoals gerapporteerd door European Pravda

Details: Cheung merkte op dat presidentskandidaat Trump herhaaldelijk heeft aangegeven dat een cruciale prioriteit van zijn tweede termijn zou zijn om snel een akkoord te bereiken om de Russisch-Oekraïense oorlog te beëindigen. Trump is van mening dat Europese landen een groter deel van de kosten moeten dragen, met het argument dat het oneerlijk is tegenover de Amerikaanse belastingbetaler dat de Verenigde Staten aanzienlijk meer hebben betaald.

Zoals in de brief staat, zal Trump “alles doen wat nodig is om de vrede te herstellen en de Amerikaanse kracht en afschrikking op het wereldtoneel te herstellen”.

Het hoofdkwartier noemt Trump “de enige persoon” die een einde kan maken aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne en merkt op dat die niet zou zijn begonnen als hij president was geweest.

Achtergrond:

  • Op 25 juni presenteerden twee adviseurs van Trump hem een plan om een einde te maken aan de oorlog van Rusland tegen Oekraïne. Het plan bepaalt dat Trump, als hij tot president wordt gekozen, de militaire hulp aan Oekraïne kan stopzetten als het weigert vredesbesprekingen te houden, terwijl Moskou zal worden gewaarschuwd dat elke weigering om te onderhandelen zal leiden tot meer steun voor Kiev.
  • De Washington Post heeft eerder gesuggereerd dat Trump Oekraïne ertoe wil aanzetten territoriale concessies te doen aan Rusland om de oorlog te beëindigen.
  • Trump zelf heeft vaak opgeschept dat hij binnen 24 uur zou kunnen onderhandelen over een vredesakkoord tussen Rusland en Oekraïne als hij wordt gekozen. Maar hij heeft herhaaldelijk geweigerd om publiekelijk uit te weiden over hoe hij dat zou doen.

————————

Trump heeft ook herhaaldelijk uitnodigingen van Zelensky om naar Oekraïne te komen afgeslagen.
Deze bluffer heeft het lef zijn holmaatje Poetin te blijven verdedigen terwijl hij nooit met eigen ogen zag wat deze de Oekraïners aandoet en hoe het land vernietigd wordt.


Mocht deze debiel echt aan de macht komen doordat Amerikanen zo hersenloos blijken door overmaats drank en drugsgebuik en zou hij de hulp aan Oekraïne staken dan zal Europa met de eigen bondgenoten de hulp voortzetten.
Trump claimt dat de VS het meest betaald maar de werkelijkheid is heel anders.
Europa betaald veel meer.

De VS zal zich onder Trump waarschijnlijk heel hard in de voet schieten omdat de Amerikaanse economie sterk afhankelijk is van Europa.
Mocht Trump dus gaan bluffen en dreigen wordt het tijd voor sancties van onze kant die de VS pijnlijk zullen raken.

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini

Dona nobis pacem