Humpty Trumpty sat on a wall

And Humpty Trumpty had a GREAT fall!

Alle the republicans and Trumpy’s men

Could Trumpy put together again.

The Bad Loser Lost!

Al jaren was het zichtbaar maar nog niet in de mate van nu dat, Donald Trump, die op twijfelachtige manier het Amerikaanse presidentsschap verwierf in 2016 en nu in 2020 verloor van Joe Biden, dat deze despoot er nare Nazi-trekjes op na houdt.

Deze Adolf Trump begon enkele jaren geleden al de bouw van een muur tussen Mexico en de VS omdat volgens zijn zeggen alleen drugscriminelen uit Mexico de grens overkwamen.
Meteen werd ook besloten tot de bouw van een soort kooi opslagplaatsen, gelijkend op de Duitse concentratiekampen tijdens WOII, waar op dit moment nog steeds 545 ontheemde kinderen verblijven, gescheiden van hun ouders die klaarblijkelijk niet meer te vinden zijn.

Deze baviaan heeft een clubje goed getrainde losgeslagen apen om zich heen verzameld en ieder die maar enigszins zijn kwaliteiten als dictator in twijfel durfde te trekken buiten gebonjourd op de wijze waarop Hitler dat ook deed, alleen ging deze nog net een stap verder.

Trump is een racistische, vrouwonvriendelijke sociopaat, een dictator met nazistische trekjes die elke vorm van democratie de kop in lijkt te willen drukken en die alleen zijn eigen narcistische spiegelbeeld verdraagt.
Hij is ook gespeend van elke politieke vaardigheid, tact en fatsoen.

Hoe pijnlijk moet het dan zijn om te verliezen met een overmacht van 5 miljoen stemmen van “Sleepy Joe” ofwel de democraat Joe Biden?
Een man van 78 die al 47 jaar meedraait in de Amerikaanse politiek en vice president was onder Obama.
Een man met een menselijk gezicht.

Een man ook die zich bezig wil houden met de Covid-19-ellende, waar inmiddels meer dan een kwart miljoen doden door zijn gevallen in de VS alleen.
Trump die nog steeds officieel de president is, houdt zich alleen bezig met golfen en Twitteren en zet zijn achterban in de vorm van Rudy Guliani in om rechtszaken te voeren tegen de verkiezingsuitslag om het verlies te betwisten.
Tot op heden snijden de claims voor wat betreft kiezersbedrog en het stelen van de winst voor het presidentschap weinig hout.
Guliani verloor 9 rechtszaken op één dag.
Hij fungeert als de huisadvocaat van Trump maar lijkt eerder een personage uit Francis Ford Coppola’s Godfather te zijn. Helaas voor hem vond ik daar Marlon Brando toch aanmerkelijk minder onsympathiek in die rol.

Trump weerhoudt Biden ervan om zijn werk als aankomend president te kunnen doen, als het inlezen in geheime stukken. Ook worden hem de financiële middelen niet ter beschikking gesteld, zodat de mogelijkheden die Biden op dit moment heeft uiterst beperkt zijn.

Trump lijkt geen enkele empathie te hebben met het volk waarvan hij eerst hoog in het vaandel de leus “America First” had, maar die nu gereduceerd lijkt te zijn naar “Me First”!
De teller staat inmiddels op 254,291 doden en de president gaat golfen!

Het wordt hoog tijd dat deze vuilspuitende en gevaarlijke aap het veld ruimt voor de meer menselijke aanpak, niet alleen voor eigen volk maar ook voor de rest van de globe.
Trump heeft een angstcultuur gecreëerd (zoals feitelijk elke dictator doet) die niets meer te maken heeft met de democratie die de VS voorheen altijd is geweest.

Trump is een gevaarlijke, haatdragende gek en een pathologische leugenaar die te impulsief is om überhaupt een leidende rol te spelen, laat staan als president van de VS waar hij de zeggenschap heeft over het wapenarsenaal.
Het feit dat hij de Amerikaanse militairen uit Afghanistan en Irak wil terugtrekken en Iran wil bombarderen zegt voldoende.
Ook op gebied van het klimaat gaat Trump op de valreep ineens als een dolle tekeer door in de Arctic National Wildlife Refuge naar olie en gas te willen laten boren.

We moeten kost wat kost van deze debiel af!