Homogeweld.

Daar moeten we vanaf!
Wie denken deze, ik noem ze maar even flikkers, idioten dat ze iemand zomaar met een betonschaar kunnen meppen omdat hij toevallig hand in hand loopt met iemand van dezelfde sekse? Afgelopen weekend was het twee keer raak in Eindhoven en het ergste geval in Arnhem.

Zit daar bij Pauw ook nog de advocaat van dat ziekelijk geteisem (vaste klant daar zeker), waarschijnlijk weer Marokkaantjes, van tussen de 14 en 20 jaar te vertellen dat de slachtoffers begonnen waren en dat één van die achterlijke eikels een tandje door zijn lip had. Het betoog van deze advocaat Roethof kwam wel niet echt betrouwbaar over.
Ocharm, ik had er bij dat ongedierte liefst zijn complete kop afgetrokken!

De jongen die met een betonschaar, BETONSCHAAR!, geslagen werd is een gedeelte van zijn tanden kwijt.
Ik snap dat deze advocaat, Roethof, natuurlijk zijn cliënteel moet proberen te dekken, maar heel handig lijkt me dat niet. Deze advocaat stond ook al eerder ter discussie en heeft wat dat betreft ook niet echt zijn uiterlijk mee.

De politie wilde niet toegeven dat het hier wederom om Marokkanen handelt maar zo gauw dat dan duidelijk is zou ik graag zien dat dit tuig het Nederlandse paspoort netjes aan de grens inlevert en enkele reis koers zet naar Marrakesh om nooit meer terug te komen.

Wat denkt dat gespuis dat het is om hier in ons land steeds opnieuw de sfeer te verzieken? Het feit dat het steeds weer om dezelfde groep gaat in onze samenleving is niet omdat de Nederlander per definitie een racist zou zijn, maar omdat deze creaturen het door eigen gedrag over zichzelf afroepen. En dan maar jammeren dat er racistische uitingen in hun richting worden gedaan. Lekker hypocriet!
Het is algemeen geweten dat moslims een hekel hebben aan homoseksualiteit. Dat praktiseren ze dan maar op eigen grond en niet hier! Oppakken en uitzetten! Ook is bekend dat er onder moslims veel homo’s schuilgaan en dat deze er niet voor durven uitkomen, de lafbekken.

De advocaat van dat krapuul klopt zelf ook wel niet helemaal, want hoe zit het met de betonschaar? Wie loopt er met een betonschaar op zak? Alleen iemand met een betrekking als fietsendief of iets in die orde.
Ik neem aan dat wanneer je ’s avonds laat met een betonschaar in je zak rondloopt, er weinig goeds van je te verwachten valt of wel dan?
Het komt in dit land nog zo ver dat we ons massaal gaan bewapenen tegen dit soort straattuig en terreur voordat we de straat op gaan en dan kijken welke kop er het eerst op de kasseien ligt!

Leuk vond ik achteraf wél om D66 kopstukken Pechtold en Wouter Koolmees hand in hand tegen homogeweld over het Binnenhof te zien kuieren, altijd al wat aan gezien aan die Pechtold.