We love you, Zwarte Piet!

Zwarte Piet! Yess, yeah! Welcome, hoe meer en hoe zwarter hoe beter!

zwarte_piet

De idiote discussie rond Zwarte Piet  is weer in alle hevigheid losgebarsten. Sinterklaas en Zwarte Piet is, (lees pdf)  pietNederlandse cultuur, traditie en kinderfeest bij uitstek! Vele generaties zijn er mee opgegroeid.
Op televisie staat een Turk te vertellen dat Zwarte Piet weg moet. Die nieuwe trol Kalverboer, deze kalverkop dus, de nieuwe zogenaamde kinderombudsvrouw graaft ook al haar eigen graf. Ze bakt er al niet veel van en was ook zeker niet de eerste keus voor de functie maar nu heeft ze een hetse op haar eigen nek gehaald door te pretenderen dat Zwarte Piet in strijd zou zijn met de kinderrechten.  Hoe ver moeten we gaan om ons te laten overstemmen door idioten, islamisten en andere culturen die hier de dienst denken uit te maken? Laat die niet geïntegreerde Turk opflikkeren als het hem niet bevalt. Net als die types van Denk, praatjes makende allochtonen in ONS parlement, wie zijn jullie nou eigenlijk? Kunnen wij dit kunstje ook flikken bij Erdogan?

Misschien is het een goed idee om een ruil voor te stellen, zoiets als: wij doen Zwarte Piet weg en we ruimen jullie moskeeën het land uit. Laten we eerlijk zijn, deze haatzaaiende tempels horen hier niet. Naast dat ze op een verschrikkelijke manier het straatbeeld verpesten staat er nog zo´n kwezel op een minaret te blèren. Doe dat thuis!

De Amsterdammers van wie bekend is dat ze nogal slappe knieën hebben, Hollanders boven de rivieren in het algemeen, met een weke van de Laan op kop, besloten Zwarte Piet in de ban te doen. Zo ook Heemstede met een eerder ter dicussie staande burgemeester Heeremans verloochent ons grootste kinderfeest en komt met bleke Veeg Pieten. Zelfs RTL heeft de Zwarte Piet in de ban gedaan. Hoe gek wordt het nog? Gelukkig is 84% van de Nederlanders nog steeds pro Zwarte Piet.

ZPgeenracisme1
bronfoto www.partijvoorsoest.nl

Laat ze in godsnaam ophouden met het gezever en oprotten als het ze hier niet bevalt. Voor de zoveelste keer: laten we andere culturen ons de onze afnemen? Als ze hier willen zijn passen ZIJ zich maar aan. Het integratiebeleid heeft hopeloos gefaald. Hier met Ottomaanse vlaggen zwaaien en ons dicteren? Gaat dat door tot dat we geen eigen identiteit meer hebben en tot een of andere multi culti smeltkroes van ellende verworden zijn?

Laten we volwassenen van een andere cultuur dit kinderfeest bij uitstek vernielen? Ze blijven met hun poten van onze cultuur af! Laat Ali Baba met zijn aanhang per direct vertrekken.

Ik vind het spijtig en ook enigszins laf te zien dat Vlaanderen heeft besloten Zwarte Piet in 2017 geheel te verbannen. De hoop is dat ze daar nog op tijd wakker worden.

De slaventijd liep tijdens het ontstaan van Zwarte Piet misschien parallel maar enige link is er niet!
Echter, het zijn wellicht gefrustreerde minderheidsgroepen die een stok zoeken om mee te kunnen slaan omdat ze elders geen aandacht krijgen of niet gehoord worden en hierbij de gelegenheid nemen een kinderfeest te verzieken!

Op deze manier richten ze wél de aandacht op zichzelf met alle voorspelbare gevolgen van dien. Met andere woorden, ze lokken racisme over hun eigen kop uit en dan maar huilen. Jammer jongens!

Hoe zielig is het als volwassen mensen dit conflict bevechten over de hoofden van de doelgroep heen, het is beter de kinderen zelf om een oordeel te vragen, het is hun feest.

In Maassluis hadden de ordetroepen het, tijdens de aankomst van de pakjesboot, stevig in de hand. Mensen zeiden achteraf dat het gezellig was. Dat is mooi.
In Rotterdam echter liep het redelijk uit de hand. Een aantal zielepoten, waaronder een clubje idioten die zich Kick Out Zwarte Piet noemen, negeerden de noodverordening en bleken het toch nodig te vinden om te rellen. Ongeveer 200 relschoppers zijn opgepakt waaronder GroenLinks kamerlid Simion Blom, advocaat Michiel Pestman en activist Jerry Afriyie. Opsluiten dat geteisem! Ze moeten zich schamen.

Kick dit zielig gespuis, wit, bruin, geel of zwart gewoon het land uit. Egoïstische klootzakken!
Onbegrijpelijk dat deze types voor de ogen van kleine kinderen gewoon hun feest proberen te verkloten.
Het is onbegrijpelijk dat er voor een geweldig kinderfeest ME, honderden agenten en detectiepoortjes nodig zijn om te voorkomen dat er doden en/of gewonden vallen. Ga met je black voice maar naar je eigen toko!

Wat mij betreft, voor nu en altijd: van harte welkom Sinterklaas en welkom Zwarte Piet!

ilovezwartepiet