Het verhaal Simons blijft maar aanmodderen

Het verhaal Sylvana Simons blijft maar doorkeuteren en eerlijk gezegd, ik ben de naam Simons zo langzamerhand compleet zat.
Niet in de laatste plaats omdat ze het onvoorstelbare lef heeft getoond om Zwarte Piet in de ban te doen en dit door middel van een T-shirt kracht bij te zetten.

Ik maak mijn handen er niet aan vuil om iemand als Simons te bedreigen maar ben wel van mening dat deze mediageile figuur zichzelf graag in een slachtofferrol wurmt en er alles aan doet om het nieuws te halen. Dit lukt een zogenaamde BN’er natuurlijk altijd. Een beetje zielig, dat dan weer wel. Ze claimt moeder te zijn. Dan juist moet je op je tellen passen. Als je eindeloos tegen de verkeerde schenen schopt, kun je op een bepaald moment een tegenaanval verwachten. Ga dan niet zitten jammeren als je een hoop ellende over jezelf hebt afgeroepen! Je blijft gewoon van Zwarte Piet af!

Ze is feitelijk het sop van de kool niet waard en iemand echt bedreigen is natuurlijk nooit echt fris.
Aan de andere kant lijkt de ophef die nu de voorpagina’s siert klassenjustitie of een soort van justitiële discriminatie te zijn. Een aantal bedreigers staat nu voor de rechter, maar is het feitelijk niet Simons zelf die terecht zou moeten staan omdat ze bij herhaling de Nederlandse cultuur aanvalt en willens en wetens met valse geschiedkundige feiten, door Zwarte Piet aan het slavenverleden te linken, het grootste kinderfeest van het land probeert te ondermijnen.

Als Jan met de korte achternaam aangifte zou doen van het feit dat hij een bedreiging heeft ontvangen dan zou dit vermoedelijk worden weggelachen en de rechter zou zich er al helemaal niet mee bemoeien. Omdat Simons bekendheid geniet, is dit als een handvat gebruikt.
Ik kan me levendig voorstellen dat het vervelend is als duizenden mensen haatmails en bedreigingen aan jouw adres komen afleveren, maar wat is de oorzaak hiervan?
In het verleden heeft Simons zich niet echt populair gemaakt met de diverse acties en uitspraken die ze deed en die zelf vaak neigen naar racisme. Als je dan raakt aan de cultuur van een land en in dit geval ons land en je probeert een kinderfeest te verpesten, dan krijg je daar een reactie op. Als je je dan vervolgens aansluit bij een allochtonenpartij van Erdogan-sympathisanten als DENK, dan zijn in mijn opinie de rapen gaar. Inmiddels heeft ze eieren voor haar geld gekozen en is ze een eigen partij gestart, Artikel 1. DENK claimt wel nog een paar euro’s tegoed te hebben van Simons. Haar partij is overigens niet zo’n groot succes gebleken en dat is dan misschien juist winst. De welbekende 15 minuten aan beroemdheid en verder snel vergeten.

Het schijnt de trend te zijn in dit land dat minderheden mogen roepen wat ze willen maar dat de te verwachten reactie snel de kop wordt ingedrukt door met de term discriminatie te schermen.
Dit is gelijk aan de wet die zegt dat wanneer je een inbreker betrapt en je deze letsel bezorgt, je strafbaar bent. Te zot om zelfs maar over na te denken.
Mocht schrijver dezes het onaangename lot ten deel vallen een getinte, volgens statistieken het meest voor de hand liggend, indringer tegen te komen dan zal deze als het aan mij ligt en de gelegenheid doet zich voor er zeker zeer bekaaid van af komen!

Nogmaals, iemand van dit allooi bedreigen is er over. Van mij mag ze zo oud worden als ze kan.
Het is haar misschien wel aan te raden meer moeder te spelen dan de publieke figuur uit te hangen vanuit een bepaald egoïsme om dan met een grote bek onder het mom van vrijheid van meningsuiting steeds weer tegen zere benen te schoppen, waarna ze wederom huilend de media opzoekt. Die vrijheid van meningsuiting geldt namelijk evenzo voor de tegenpartij, hoewel niet altijd even chic gebruikt.