Het is weer zover!

Sinterklaas kwam vandaag met zijn stoomboot aan in Zaandijk bij de Nederlandse intocht 2018, tesamen met zijn trouwe en helpende ZWARTE Pieten!

Wat cultureel erfgoed en het grootste kinderfeest van het jaar is, dreigt nu al jaren te worden vergald door een handjevol joelende relnegers

Deze oproerkraaiers hebben het idee opgevat dat we onze cultuur ten behoeve van hun dubieuze argumenten dienen te verloochenen en af te schaffen.

Mooi Niet dus! Je kunt je afvragen, wanneer deze twijfelachtige kliek spreekt van ¨Blackface¨, wie er dan bedoeld wordt.
En vooral, wie er dan best kan vertrekken!
Like je onze cultuur niet, lazer dan op!

Gewelddadige demonstraties en doodsbedreigingen aan het adres van de goedheiligman zijn sinds enkele jaren een steeds terugkerend ergerlijk symptoom.

Ene Michael van Zeijl, een zielig activistje van een clubje ongeregeld genaamd Grauwe Eeuw, voelde zich geroepen om Sinterklaas met de dood te bedreigen via social media. Daarop werd hij opgepakt.
Deze joker werd al na korte tijd weer op vrije voeten gesteld met een boete van € 300,00.
De laffe klootzak kwam op zijn schreden terug door te zeggen dat het hier een grap betrof.

Jerry Afriyie, nog zo´n sujet met een tshirt waarop prijkt dat hij blackface weg wil. Met zijn verachterlijke clubje KOZP oftewel Kick Out Zwarte Piet. Vreemd soort engels eigenlijk, en de tekst zou moeten zijn KOJA!
Oftewel, Kick Out Jerry Afriyie.
Lekker terug naar de Ghanese zon!

Als je er je levenswerk van lijkt te willen maken om doelbewust het grootste kinderfeest van Nederland en België te besmeuren, dan heb je hier niets meer te maken! Kunnen we met z´n allen dit tshirt tenminste weer aan.

Als deze huilebalk denkt een zogenaamd vredige demonstratie te kunnen voeren tegen dit kinderfeest, komt hij er waarschijnlijk niet zonder kleerscheuren af. Denk maar aan de mensen die het feest wel een warm hart toedragen en die een overgrote meerderheid vertegenwoordigen.
Als je dan achteraf begint te jammeren ben toch je redelijk naïef.

De € 300,00 van van Zeijl staat in schril contrast tot de taakstraffen die geëist werden tegen de Friezen die vorig jaar bij Dokkum de snelweg blokkeerden, waardoor een bus met anti Zwarte Piet kneusjes niet verder konden.

Een gevaarlijke situatie, concludeerde het OM. terwijl de matrixborden op de snelwegen hetzelfde doen, namelijk files creëren. Als chauffeur dien je gewoon je ogen op de weg te houden. Dat kan vermijden dat bij iemand de tanden door de lip gaan bij een remmentest .
Deze voorgenoemde Friezen zouden ons met trots moeten doorspekken omdat zij de enigen waren die probeerden onze cultuur te behouden. Naar mijn idee zijn dit ware helden!

De overheid lijkt er op gefocust te zijn de eigen cultuur te grabbel te gooien en de nek om te draaien door dit soort losers en radicale moslims, die denken dat ze hier de dienst kunnen uitmaken, hun gang te laten gaan.
Is het angst of lafheid? Ik denk beide.
Makkelijker om de eigen opgevoede bevolking te kleineren dan stelling te nemen tegen de agressieve  egoïstische houding van dit soort zielepoten?

Laten deze cultuurbarbaren, die onze kinderen willen confronteren met bedreigingen, agressie en gejoel tegen hun grote held, eerst eens nadenken over wat hun achterlijke gedrag teweeg brengt. Een kinderdroom kapotmaken!

Laat ze vertrekken! Deze discussie duurt al te lang en wordt vermoeiend!
Als je als ouder al bang moet zijn om met je kinderen naar Sinterklaas te gaan, dan hebben we hier een hoop verkeerde mensen binnengelaten.