Heeft Trump nu al koude voeten?

Donald Trump wie kent hem nu nog niet?

A loose cannon!

Een populistische vastgoedmagnaat die contacten onderhoudt met de maffia als Anthony Salerno hoofd van de Genovese familie, Paul Castellano leider van de Gambino familie en Felix Sater een crimineel met Russische maffiabanden. Van oudsher zit de maffia natuurlijk dicht bij het vuur als het gaat om beton, ze kunnen je er in laten verdwijnen en vermommen als een brugpijler, maar met beton bouw je ook vastgoed.

Beton, heel veel beton, dat was wat onze Donald nodig had. Trump scoorde dus betondeals met de maffia!

Deze horrorclown is nu dus de nieuwe president van de VS en wordt in januari 2017 ingezworen. Als het uberhaupt zover komt!
Een groot gedeelte van de VS is inderdaad met een enorme kater ontwaakt en net als de Britten met hun Brexit ongelovig omtrent het gebeurde.
Dit was te verwachten. En nu zijn ze boos. Ouch, that’s a nasty wake up call!

De protesten in Californië, New York en vele andere steden zijn niet van de lucht. En dit is vermoedelijk nog maar het topje van de ijsberg.

Trump heeft zich nog niet laten zien en dat geeft te denken. Is hij laf? Heeft hij nu al koude voeten? Realiseert hij zich nu pas zelf wat er gebeurd is?
Had hij, als leek zonder enige ervaring op politiek of militair vlak, serieus verwacht verkozen te worden, of was het gewoon een campagne om de Democraten zo lang mogelijk dwars te zitten? Had hij rekening gehouden met deze volkswoede? Of zijn zijn adviseurs en gedragstherapeuten bezig de nieuwe Donald klaar te stomen als een soort Frankenstein? Goed mogelijk, een monster is het per slot al!
Denkt deze opa nu serieus het zwaarste beroep ter wereld aan te kunnen?

Allerlei vragen die om een antwoord schreeuwen.

Vreemd is wel dat de moslimboycot ineens van zijn website is verdwenen! Het lijkt er dus op dat het gedeelte van de verkiezingsretoriek dat Trump de overwinning bezorgde alweer is verlaten. Kiezersbedrog dus!
Dat deze sneak geen knip voor zijn neus waard is bleek al toen hij tijdens het stemmen spiekte naar wat zijn echtgenote invulde.
Om het nog wat erger te maken, zijn zoon Eric deed exact hetzelfde! Erfelijk belast zullen we maar zeggen. Deze zelfde Eric Trump was zo dom om zijn stemgedrag te fotograferen en te Tweeten. Dit kan een jaar gevangenisstraf en een boete van 1000 dollar opleveren maar pappa Trump zal hem wel weer uit de wind houden.

Het lijkt een goed idee te zijn om de FBI de Trumpjes eens goed tegen het licht te laten houden. Stel nou dat er dadelijk een stel communistische Russisch getinte maffia die lid zijn van de Ku Klux Clan het Witte Huis betreedt, wat dan? Dat ze niet zuiver zijn tot op de graat, dat is een ding dat zeker is. Kom op FBI-baas Comey, laat zien dat je ook onpartijdig kan zijn! Het is zomaar mogelijk dat Trump opdracht heeft gegeven om Clintons mail te hacken.
Een maffialover op de troon kan gevaarlijk zijn. Met wat hulp van maffiavriendjes laten ze je zomaar verdwijnen in the trump of a car als je ze tegen hebt! 😉

Eigenlijk wordt Trump dus de Capo Di Tutti van alle Amerikanen! 😮

Het lijkt ook of de geschiedenis, alsof ze die hebben in die paar honderd jaar, zich herhaalt. Plaatst Trump het huidige Amerika terug naar het Amerika van Abe Lincoln waar in 1861 de bom barstte tussen de Zuidelijke en Noordelijke staten en één van de bloedigste burgeroorlogen ooit ontketende?

Misschien zelfs naar de middeleeuwen, die hebben ze daar nooit meegemaakt omdat de Portugese, Spaanse, Ierse, Engelse, Franse en Nederlandse pioniers er op dat moment nog niet waren om de VS op te richten en eerste de indianen uit te roeien, wat feitelijk imo. de enige rechtmatige Amerikanen zijn.

Amerika was great before the white man showed up!

 

Update 11-11-2016

Moslimboycot staat weer op de website van racist Trump. Feit dat dit op de 11 van de 11 gebeurt maakt hem meer Prins Carnaval dan president. Laten we daar op hopen en moge het tijdperk Trump snel vergeten zijn.