Heeft Trump eigenlijk wel een plan?

De bekende stand up comedian Donald Trump lijkt eerder een kermisuitbater dan een president.
In zijn ovale schiettent worden de personeelsleden van het Witte Huis en de Trump-regering aanhoudend afgeschoten maar hoe zit het dan met de eventueel gewonnen prijzen?

Trump beloofde de staalindustrie duizenden banen toe. Ook de kolenindustrie zou heropleven, zo kwaakte hij luidkeels. Een muur tussen Mexico en de VS, een inreisverbod voor moslimlanden dat maar gedeeltelijk van kracht werd. Obamacare zou een gedrocht zijn dat liever gisteren dan vandaag de container in kon volgens Trump, maar zijn alternatief Trumpcare zou honderdduizenden mensen nog veel meer geld gaan kosten, en dus … afgeblazen!

De prijzen blijven dus vooralsnog uit!

Aan regeren komt de krakkemikkige Trump-regering niet toe. Het Witte Huis en de regering zijn te druk met het over elkaar heen te buitelen en het ontslaan en werven van meer kanonnenvlees voor de Trump-organisatie. Komen ze dan eindelijk toch met een idee, blijken het hooguit losse flodders.
De Amerikaanse regering is verworden tot een klucht in de trend van ‘As the world turns’, een tranendal zonder einde. Een schreeuwer is niet per definitie een leider. Dat je vrouwen kunt beledigen en intimideren wil nog lang niet zeggen dat je het machtigste land ter wereld kunt besturen! Met een grote bek en een klein pikkie alleen kom je er niet!

Nu is generaal John Kelly de nieuwe stafchef van het Witte Huis die op zijn beurt per direct de kop van perschef Anthony Scaramucci afhakte, terecht overigens. De tiendaagse carriere van Scaramucci kwam op een stormachtig hoogtepunt rap tot stilstand, de grote bek is gesmoord. Grappig is nu dat Scaramucci per ongeluk nog dood verklaard werd ook. Dat kan er ook nog wel bij. Oh well, just another bad day!
Anthony Scaramucci was een complete idioot die wanneer nodig het gehele Witte Huis wilde ontslaan, dit zelfs, volgens eigen zeggen,  zonder enige verantwoording af te leggen.
Stafchef Reince Priebus stapte eerder al op omdat deze niet met Scaramucci wilde werken.

Ook zoontje Trump blijft in het verhaal terugkomen door de Russen-affaire. Trump draait en wentelt een Rutte waardig en de leugens en verzinsels volgen elkaar in een ongelooflijk tempo op. Het lijkt er op dat Trump het presidentschap zwaar heeft onderschat! Ook neemt de steun die Trump genoot zienderogen af.

Helaas voor Trump, die Amerika great again beloofde, lijkt de American Dream zo langzamerhand the American Nightmare te worden. Misschien een idee voor Hollywood? Je verveelt je geen moment en vermoedelijk voldoende stof voor een oscar.