Haagse pias noemt Iraanse moorden ontoelaatbaar.

Stef Blok (VVD), de Haagse pias die zich Minister van Buitenlandse Zaken mag noemen in het treurniswekkende kabinet Rutte III, veroordeelde de moorden op twee Iraanse terroristen die in eigen land al jaren vogelvrij waren voor door hen begane misdaden.

Blok noemde het ontoelaatbaar dat, zoals het er nu naar uit ziet, de Iraanse inlichtingendiensten deze twee op Nederlands grondgebied om zeep hielpen.

Maar wat is ontoelaatbaar?

Asiel bieden aan terroristen als Ahmed Mola Nissi die bomaanslagen pleegde in eigen land?
Waarbij één van deze heren als Mohammad Reza Kolahi Samadi alleen al 73 levens  waaronder hooggeplaatste politici op zijn geweten heeft?

Je moet het niet eens zijn met het in Iran gevoerde beleid. Maar iemand die ter dood veroordeeld is door Iran voor het doden van 73 mensen moet je ook niet willen verdedigen.

Voor je het weet gaat er een bom af in je eigen achtertuin!
Opgeruimd staat netjes en door wie zal verder een zorg zijn.

Mensen zijn het terroristen-gedoe en de daarmee gepaard gaande dreiging meer dan moe.
Begrip voor dit soort figuren is dan ook absoluut nihil!

Natuurlijk was het beter in Iran gebeurd, maar als het dan toch op ons grondgebied zou moeten plaatsvinden hadden ze beter de AIVD of de MIVD even om advies gevraagd.

Hoe het ook zij, ze waren in Iran bij verstek ter dood veroordeeld en het vonnis werd in Nederland voltrokken.

Feit blijft dat de Nederlandse overheid in de achterkamertjes besluiten neemt die het voor terroristen mogelijk maakt een stiekem luizenleventje te lijden op Nederlandse bodem terwijl Armeense kinderen worden weggestuurd.

Als je toevallig zou weten wie deze types heeft gekeeld kun je er nog wat aan verdienen ook.
Er staat een beloning van € 20.000 geparkeerd voor de gouden tip.
Waarschijnlijk zitten de daders helaas allang weer in Iran mits het zo zou zijn dat de Iraanse veiligheidsdiensten er achter zitten.

Familie kan proberen deze figuren een menselijk gezicht te geven door te vertellen hoe goed en braaf ze wel niet waren maar het staat als een paal boven water dat wanneer je bomaanslagen pleegt je niets meer of minder bent dan een ordinaire terrorist.