Fenomenale Wilders

Fenomenaal, anders kan ik het dertig minuten durende eindwoord van Geert Wilders tijdens de afronding van het Minder Minder proces niet noemen.
Een powerspeech die de rechtbank op Schiphol op zijn grondvesten deed daveren.

Het Openbaar Ministerie was duidelijk totaly not amused. Jammer dan! En ook de president zat er maar wat bleekjes bij.

Er moet nu eindelijk eens een einde komen aan deze politieke hetze, en deze aanval op de vrijheid van meningsuiting! Veroordeel eerst Rob Oudkerk, Diederik Samsom en Hans Spekman! Dat zijn degenen die spraken van KUT Marokkanen! Veroordeel Kuzu die Wilders een kankergezwel noemt!

Een woordvoerder van het OM zei in het journaal dat Geert Wilders op geen enkele zitting aanwezig was. Het leek of ze zou beginnen te huilen. Geen medelijden mee, doe je werk goed!
Waarom zou Geert Wilders zijn tijd verdoen in een rechtszaal met een absurde aanklacht, daar heeft hij Geert-Jan Knoops en aanhang voor.
En deze Geert-Jan Knoops… petje af! Chapeau!

Het OM faalt aan alle kanten, mensen worden onschuldig opgesloten en aan de andere kant worden er zoveel fouten gemaakt dat gevaarlijke criminelen lachend de wijde wereld in wandelen. Het OM is als een oude krakkebak die nodig dient te worden gesloopt. Ook in de zaak van de moordbroers uit Hoogeveen is het OM te kort geschoten en moet het onderzoek beter gedaan worden voordat de rechter een oordeel kan vellen.

Het proces tegen Wilders is een politiek proces en hoort eenvoudigweg niet in een rechtszaal thuis. Daarbij in ogenschouw genomen de enorme aanhang van circa 2 miljoen kiezers, lijkt het niet handig voor de rechtbank om tot veroordeling over te gaan. Het kan natuurlijk altijd zo uitpakken dat deze 2 miljoen kiezers, wanneer het failliet van de democratie en het inperken van de vrijheid van meningsuiting zou worden beklonken door deze rechtbank, in de tegenaanval zullen gaan.
Iets als de burgeroorlog van de VS ten tijde van Lincoln, waarin de Noordelijke Staten en Zuidelijke Staten het ook niet eens werden, kleinschaliger weliswaar, maar toch.

Blijf met je handen af van onze vrijheid van meningsuiting!!! Teken hier de petitie om ervoor te zorgen dat de VVM niet wordt ingeperkt!