En de lul van 2018 is…Mark Rutte!

Wat een ongelooflijke slappe zak is die Rutte!

Wanneer gaat hij het eindelijk eens voor de goede club opnemen?

Al jaren wordt het Sinterklaasfeest gegijzeld door een handjevol debielen die Zwarte Piet in samenhang willen brengen met de slavernij.
Als ze hun geschiedenislesjes eens zouden leren, zouden deze  drammende numbnuts tot de conclusie komen dat dit geenszins het geval is!

Afgelopen aankomst van Sinterklaas liep op diverse plaatsen flink uit de hand en dat valt misschien niet goed te praten, maar was wel logisch.
De mensen worden al jaren getergd door een stelletje relnegers die elke stok lijken aan te pakken om naar onze cultuur te slaan.
Zelfs de media-sissies laten zich beïnvloeden door dit gespuis door Zwarte Piet uit het het Sinterklaasjournaal te schrappen. Te triest. Een zielig zootje gespuis dat de discussie op gang lijkt te willen houden tussen de vrienden en vijanden van Zwarte Piet.

Nogmaals, als onze cultuur zo vervelend is, donder dan op naar de VS waar ze Black Pete niet kennen.
De VS is eveneens een samenraapsel van overgezwommen schreeuwers die er vaak alleen op uit zijn trammelant te zoeken, en daar passen deze hufters precies bij.

Feit dat deze klojo´s maar constant het grootste kinderfeest proberen te verstoren is niet te verteren!

Maar de grootstelul award van 2018 wordt toch echt gewonnen door Mark Rutte.

Het gaat echt te ver dat hij de mensen, die jarenlang al getergd worden door KOZP en kornuiten, aso´s en criminelen of hooligans noemt omdat ze als de bom uiteindelijk barst met eieren beginnen te gooien naar de anti Piet-demonstranten.

Wanneer gaat deze kwezel eindelijk begrijpen dat hij feitelijk het Nederlandse volk, dat het niet meer pikt, op deze manier betitelde.

Deze mensen zijn het jaarlijkse gesar van de joelende relnegers gewoon zat!
Duidelijk, de maat was vol! Ga op de Antillen rellen!

De enige aso´s, hooligans en criminelen in dit verhaal zijn de leden van Kick Out Zwarte Piet en de asshole die Sinterklaas bedreigde, die van Zeijl.
KOZP eiste een schadevergoeding voor de blokkade van de Friezen vorig jaar, maar zelf blokkeren ze de voetbrug naar het mediapark in Hilversum, waardoor deze werkloze onzinnigen de werkenden van hun taak weerhielden.

Zoek werk, dan heb je geen tijd om een kinderfeest te verprutsen! Over aso´s gesproken.

Ik ben geen fan van VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhof, maar doordat hij zei te vinden dat de demonstraties ten tijde van de intocht van Sinterklaas verboden dienen te worden, moet ik bekennen dat hij in mijn achting steeg.

Dat zou veel oplossen.