Dood aan de nazi’s!

Interessant is de analyse door Denys Davydov op zijn vlog over de werkelijke nazi’s die, jawel, uit Orks country komen en, mocht het zover komen, onze veiligheid bedreigen.

Uitsneden van zijn betoog zie je hieronder.
Tevens proberen de russen de doelbewuste bomaanslag op het kinderziekenhuis Okhmatdyt in Kyiv de Oekraïners in de schoenen te schuiven terwijl er doorslaggevend bewijs is dat de raket gelanceerd werd vanaf een TU95 bommenwerper die opsteeg vanaf het vliegveld Olenya.

Deze vliegtuigen worden nogal gezien in Europees luchtruim en worden dan onder escorte weggestuurd maar neerhalen lijkt mij een betere optie voor onze eigen veiligheid.
Ook de spionageschepen op de Noordzee van de russen die onze infrastructuur in zee en havens in kaart willen brengen ivm. waarschijnlijke sabotage in de toekomst zouden naar de bodem gejaagd dienen te worden.
We zijn duidelijk de ontwikkelingen en provocaties van Hitler Duitsland vergeten.

We zijn te braaf, geciviliseerd, gezapig en goedgelovig geworden!
Hard optreden tegen deze lieden is de boodschap.
Russen zijn net kakkerlakken, ze ondergraven en ondermijnen alles door infiltratie en de sturing wordt naar alle waarschijnlijkheid verwezenlijkt via de ambassades die een FSB bolwerk zijn.

Dmitri Oetkin handlanger van Jevgeni Prigozjin. leider van de Wagner Group en omgekomen in een vliegtuigcrash vermoedelijk door Poetin.

Enkele van de internationale reacties op de site te lezen.

Poetin, de genocidetsaar en oorlogsrecht schender startte zijn zogenaamde (falende) Speciale Militaire Operatie in eerste instantie om Oekraïne te zuiveren van nazi’s.
Probleem is dat de welbekende nazi’s allemaal russen zijn.
Nu weten we dat het puur een genocide is waarin hij tracht het Oekraïense volk, hun taal, hun taal en hun nageslacht uit te roeien.
Hij vermoord en ontvoert Oekraïense kinderen om ze te russificeren zodat het Oekraïense volk automatisch wordt vernietigd.
Dit fascistische monster is een kloon tussen Hitler en Stalin 2.0!

De wereld zou kapitaal bijeen moeten leggen als premie voor diegene die Poetin en de zijnen omleggen.
De manier waarop de VS en de NAVO het op dit moment aanpakken faalt en als we niet heel erg oppassen gaan we roemloos ten onder onder dit beleid.

Ik meen mij te herinneren dat de geallieerden tijdens WO2 zowel Dresden als Berlijn in de as hebben gelegd.
Was dat dan wel legitiem?
Hiroshima en Nagasaki, was dat legitiem?
Is alleen wat de VS denken en doen gerechtvaardigd?
Waarom wordt het Oekraïne dan niet toegestaan om de Orks on their own turf aan te vallen?
Beetje krom!!!

Dit is een middeleeuwse oorlog en die bestrijd je met middeleeuwse middelen en tactieken.
De VS hebben nooit een middeleeuwen gekend omdat ze eenvoudigweg nog niet bestonden!
De uit Europa afkomstige immigranten baanden zich een weg met huifkarren en stichtten nederzettingen na het uitroeien van de inheemse bevolking. Dat is de geschiedenis zo’n beetje.
Echte oorlogen op het Amerikaanse continent hebben buiten de onafhankelijkheidsoorlog eigenlijk nooit plaatsgevonden.
De oorlogen die de VS buiten het eigen grondgebied heeft gevoerd heeft het bijna altijd verloren, Vietnam, Korea, Afghanistan en WO2 was zonder de alliantie nooit gewonnen.

Dus borstklopperij en tromgeroffel lijkt mij niet aan de orde.
Het dicteren over hoe een land een oorlog tegen een fascistisch regime beslecht evenmin.
Je geeft wapens of niet, maar je zegt er niet bij waar die wel of niet mogen worden ingezet, dat is laf!
Het enorme wapenarsenaal van de VS is in mijn ogen gebaseerd op angst.
Angst voor de russen dat is wel duidelijk maar aangezien alle rode lijnen al zijn overschreden en de russen helemaal niets doen lijkt mij dat een gepasseerd station.
Wraak is de enige gerechtvaardigde optie.

De rus weet ook wel dat wanneer de nucleaire middelen worden ingezet, ze zelf ook hun trekken thuis krijgen en het menselijk verlangen om te overleven lijkt zelfs de russen (althans in het Kremlin) niet vreemd.


Poetin offert het volk op op de slagvelden door ze massaal op motoren en elektrische steps naar het front te sturen met kogelvrije vesten met daarin plankjes ipv. metaal verwerkt maar is zelf intensief bezig met zelfbehoud.Als je de mogelijkheid hebt de wereld te gijzelen en te chanteren kun je dat allicht proberen en met succes naar blijkt.

Tot op heden heeft Poetin geluk met de weke houding van zowel de VS als de EU maar geluk kan opeens ophouden te bestaan.
Hij zet zijn pionnen als de dikke pad Orbán, Fico en Le pen zorgvuldig in om de Europese en NAVO strategieën te ondermijnen en knoopt samenwerkingen aan met Jong-un, Xi en Modi.
Het schaakspel wordt gespeeld en we moeten goed opletten hoe het gespeeld wordt zonder verder in te dommelen.
De Koreanen komen naar Orks Country en de Chinezen naar Belarus.

In eerste instantie was ik met het aantreden van de nieuwe regering in Nederland nogal huiverig dat de steun aan Oekraïne verloren zou gaan maar de geluiden die ik hoor van zowel Veldkamp als Brekelmans hebben mij weer een beetje trots gemaakt op mijn Nederlanderschap dat toch al enige decennia behoorlijk tanende was.

Als je waarde hecht aan hoe de zaken verlopen zou ik je willen adviseren de volgende vlogs van dichtbij betrokkenen te volgen om een realistisch beeld van de ontwikkelingen te krijgen en hen eventueel te steunen.
De meesten van hen zijn projecten gestart ter ondersteuning van de Oekraïense strijdkrachten en eerlijk gezegd ben ik één van die donateurs en ben er trots op.
Ik zie het als een bescheiden bijdrage aan iets goeds en ook voor onze eigen veiligheid en behoud van democratie.
Samenwerking is POWER!

Vlogs:
Jake Broe,
Denys Davydov,
Anna from Ukraine,
Ukraine Matters,
Artur Rehi,

—————————

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini

Dona nobis pacem