Den Haag krijgt het er maar druk mee.

Shoigu en Gerasimov zagen een arrestatiebevel van het ICC tegemoet!

 

Shoigu-Gerasimov

Voor nazi dictator Poetin geldt dit al langer

Vladimir Putin

Evenals voor Maria Lvova-Belova de helleveeg van de Orks.

Maria Lvova-Belova

Nu Medvedev, Nebenzia, Lavrov en Peskov nog!

 

Vassilly Nebenzia
Dmitri Medvedev

Ook propaganda verspreidende milbloggers oppakken

⚡️ Russen erkennen zelf dat ze de Oekraïens sprekende inwoners van de bezette gebieden actief vervolgen.Russische Milblogger's gastopnames om een vrouw gevangen te krijgen in ‘ Strafkelder ’ voor het spreken van Oekraïens Een meisje dat als kassamedewerker werkt bij een tankstation in de buurt van Rusland #Berdyansk sprak met de gast van de blogger in het Oekraïens. Dus ontvoerde hij haar.
Russische milbloggers leugenverspreiders

⚡️ Russen erkennen zelf dat ze de Oekraïens sprekende inwoners van de bezette gebieden actief vervolgen.

Russische Milblogger’s gastopnames om een vrouw gevangen te krijgen in ‘ Strafkelder ’ voor het spreken van Oekraïens.

Een meisje dat als kassamedewerker werkt bij een tankstation in de buurt van Rusland #Berdyansk sprak met de gast van de blogger in het Oekraïens. Dus ontvoerde hij haar.

————————–

De Führer en zijn sjamaan. Hoe het Kremlin nazi-esthetiek in muziek herschept om oorlog te bevorderen

Yaroslav Dronov

De nieuwe Hitlerjugend. Oppakken en afvoeren.

Yaroslav Dronov, bekend als Shaman in de muziekwereld, heeft onlangs een videoclip uitgebracht met de titel Mijn strijd op YouTube. Interessant is dat wanneer Duitse ondertitels zijn ingeschakeld, de titel zich vertaalt naar “ Mein Kampf. ” Hij is een prominente figuur geworden in het Z-patriottische genre binnen de muziekscene uit het militaire tijdperk, vaak het “ -symbool van speciale operaties genoemd. ” De muziekvideo’s van Shaman hebben veel aandacht gekregen en hebben tientallen miljoenen views verzameld, hoewel het vermeldenswaard is dat ze ook meer antipathieën krijgen dan likes. Russische leraren zijn geweest bemoedigend schoolkinderen om met zijn liedjes om te gaan door hun hand op te steken, wat bijdraagt aan zijn populariteit. De wetshandhavingsinstanties van Moskou spelen zijn muziek tijdens bar-invallen, wat aangeeft dat het verband houdt met propaganda-inspanningen van de staat. Muziek gebruiken als instrument om ideeën te promoten is een al lang bestaande praktijk in staatspropaganda en de huidige Russische regering vormt geen uitzondering op deze trend. Ondanks pogingen om een nieuwe generatie Z-artiesten te cultiveren voor propagandadoeleinden, lijkt het erop dat deze inspanningen tot dusver niet het gewenste succes hebben behaald.

Читать на русском языке

———————-

Orbán met zijn vazal Péter Szijjártó zou gestopt dienen te worden met hun verraad!
Als Hongarije en Slowakije niet in het gareel van de EU en de NAVO willen lopen, verwijder de verraderlijke opvreters dan door middel van een wetsaanpassing!

Victor Orbán

 

Péter Szijjártó

———————-

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini

Dona nobis pacem