De people gepiepeld

Het is niet alleen Hans Alders die de kuierlatten aantrok en opstapte omdat hij gepiepeld werd door Eric Kwiebes en Den Haag, maar heel het volk wordt gepiepeld door Den Haag!

We worden aan alle kanten besodemieterd en belazerd door de kadaverpolitiek van het Haagse pluche!
We blijven het nog massaal pikken ook!

Wat mij betreft heeft dit kabinet haar laatste hand verspeeld en sommige van deze club, en dan met name Wiebes, zouden ze voor mij in Groningen achter een paard mogen binden en door de hele provincie sleuren! Dan ziet hij het aangedane leed van dichtbij en uit eerste hand! Franse revolutie 2.0!

Wie denken deze zogenaamde VOLKSVERTEGENWOORDIGERS nog te vertegenwoordigen? Buiten de eigen portemonnee niets of niemand! Genoeg is genoeg!

Buitenlandse zaken houdt verborgen te weten van buitenlandse financieringen van moskeeën waar mongolische imams ons hier komen vertellen hoe onze vrouwen zich moeten kleden en over stenigen praten? De oorlog tegen vrouwen en homo´s preken zonder dat er enige actie op ondernomen wordt? Wilders bekritiseren om zijn Marokkanen-uitspraak? Trap die lui buiten eer het te laat is!

Economische Zaken laat de Groningers creperen en ga zo maar door. Je huis is je veilige haven! Daar wonen ook je kinderen! Daar spot je niet mee maar Wiebes doet dat duidelijk wel!

D66 zet een krabbel onder het afschaffen van het referendum zodat de democratie monddood wordt gemaakt.

1,4 miljard gaat naar buitenlandse investeerders door afschaffing van de dividendbelasting, maar mensen met zware beroepen en de bijbehorende fysieke klachten kunnen wat Den Haag betreft doorwerken tot ze tussen zes planken gaan!

Dit houdt in dat de politiek geen respect meer heeft voor de burger die ze zeggen te vertegenwoordigen! Daar zal verandering in moeten komen! Misschien de woning van Wiebes eerst eens kraken?

Ship ahoi, muiterij op de boot! Geen respect meer voor Den Haag! De stiekeme streken van deze Haagse Bluf-krijtstreep-elite met hun leugentjes en doofpotjes moet maar eens gedaan zijn!

We decimeren Nederland beter tot Den Haag en zetten er een groot hek omheen. De rest verdelen we tussen België en Duitsland. Gaan we eens per jaar aapjes kijken op het Binnenhof.

Wie denken deze Haagse kwezels nu echt dat ze zijn? Het is dus niet zo dat alleen Hans Alders werd gepiepeld, we worden allemaal op alle mogelijke manieren door deze hufters gepiepeld!