De nieuwe Nazi’s: de Russen!

patriarch Kirill en Putler.

De geestelijke leider van de Russisch-ortodoxe kerk, patriarch Kirill, is door het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken op een lijst van gezochte personen gezet. Oekraïne zet al geruime tijd stappen om de invloed te ondermijnen van geestelijken die ze ervan beschuldigt banden te onderhouden met Rusland.

Kirill is het hoofd van de Russisch-orthodoxe kerk. Hij staat bekend als een bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin en heeft sinds het begin zijn steun uitgesproken voor de invasie in Oekraïne.

—————

Yevgeniy Popov

Simonyans collega Yevgeniy Popov noemde de Russische helikopter een van de ‘meest betrouwbare ter wereld’.
“Het zou mij helemaal niet verbazen als de crash het gevolg zou zijn van een aanval op de Iraanse president”, zei hij.

—————–

Lavrov en Popov.

Duidelijk familie van de clown Oleg Konstantinovitsj Popov.
Minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft sterk gesuggereerd dat Rusland van plan is de stad Charkov in het noordoosten van Oekraïne in te nemen, waardoor hij de eerste hoge functionaris van het Kremlin is die de stad ronduit als een potentieel doelwit heeft geïdentificeerd.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov signaleert het plan van Poetin om Charkov in te nemen en een ‘sanitaire zone’ te creëren.

—————

Leonid Slutsky

Leonid Slutsky, lid van de Russische Staatsdoema en leider van de Liberale Democratische Partij, breidde deze samenzweringsketen uit en voegde er nog een schakel aan toe.

“Een aantal gebeurtenissen in mei, waaronder de moordaanslagen op de kroonprins van Saoedi-Arabië en de premier van Slowakije, vormen een reeks van ‘tragische toevalligheden’. We kunnen hier geen versies uitsluiten”, zei hij, commentaar gevend op de Mi-171-crash.

—————-

Evgeny Popov

De Russische staatstelevisiepresentator Evgeny Popov, wiens primetime talkshow het propagandistische verhaal van het Kremlin naar miljoenen mensen pompt.
De beruchte propagandist Popov werd officieel de toegang tot Oekraïne ontzegd vanwege zijn journalistieke activiteiten gericht op het propageren van de oorlog tegen Oekraïne.

—————-

Olga Skabejeva

De Russische toppropagandist Skabejeva geeft toe dat hij tegen betaling propaganda verspreidt.
“Die Olga” bekende haar betrokkenheid bij het ‘agressief opleggen’ van verhalen ten gunste van de Russische president Vladimir Poetin.

—————-

Margarita Simonyan

ta SimonyanDe belangrijkste Russische propagandist Margarita Simonyan speculeerde op haar Telegram-kanaal over het “onvermijdelijke begin van de Derde Wereldoorlog”.

Ze herinnerde zich het ‘algemene beeld van het verleden’, toen mensen samen de Dag van de Overwinning vierden, parades hielden en ook Russische en Oekraïense talen leerden.

Deze woorden verschillen merkbaar van de woorden die Simonyan zichzelf eerder toestond. De journalist sprak over de ‘verovering van Oekraïne in twee dagen’.

Margarita Simonyan van RT trok bijvoorbeeld ook parallellen tussen de dood van Raisi, de recente moordaanslag op de pro-Kremlin Slowaakse premier Robert Fico , en de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy (1963) en de Zweedse premier Olof Palme (1986).

“Sh *t gebeurt. Maar het gebeurt het meest betrouwbaar met een zorgvuldige professionele voorbereiding door de sh* tmasters”, schreef ze op sociale media.

Margarita Simonyan stelt voor om Tbilisi te raken… En waar zal de “lankmoedige” dan ontsnappen aan een nieuwe “genocide”.

———————————

Lex talionis
in hostem omnia vici

Si vis pacem, para bellum
Slava Ukraini