De grootste fout van de VS ooit, Trump de liegende president!

Wat hebben de Amerikanen toch gedaan? Dat moeten ze zich wel haast afvragen nu een leugenachtig loose canon als president is ingehuldigd. Helaas, bestaat hiervoor geen Morning After Pill!

Volgens mijn bescheiden mening had Trump waarschijnlijk niet eens de bedoeling om zichzelf dit lot toe te bedelen en was het zijn ego dat niet tegen verlies kan waardoor hij eindeloos doorging. Hij zelf had er nooit op gerekend dat wat nu gebeurd is, ooit ook maar had kunnen gebeuren. Zelfs al had hij meer dan 3 miljoen stemmen minder dan zijn concurrente, toch won hij!
Heb je een grote bek en zeg je A, zeg dan ook B!
De tractorparade echter, was wel geheel passend bij het lompe boerse imago van Trump, gewoon om je kapot te lachen. En omdat de gebruikte tractoren in de VS gemaakt zouden zijn, zijn ze volgens de commentator de beste ter wereld. Hahahaha, hilarisch! Geen militaire parade met tanks en raketten omdat het asfalt dat niet aan zou kunnen, wat een armoei!

Deze racistische idioot die alle vrouwen by the pussy wil pakken, gaat de baas worden over het machtigste land ter wereld en joeg de halve wereld al tegen zich in het harnas nog vóór hij daadwerkelijk president was! Eerst zeikt Trump de CIA af en dan weer zouden ze de beste vrienden zijn, Trump liegt alles aan elkaar.
Nu heeft hij het op de pers voorzien en het vertoont overeenkomsten met het Duitsland van de dertiger jaren.

De belachelijk Twitterende schijtemmer Trump lijkt het communistenhondje van Poetin (Poetin heeft Trump waarschijnlijk al in zijn zak) te zijn dat met een aantal goedkope Russische hoeren het begrip Golden Shower tot de meest gezochte term in de VS promoveerde. Verheffend is dan weer dat Melania als eerste First Lady in haar Adam cq. Eva kostuum ooit de tabloids sierde. Trump en Melania zouden beter een huisje van plezier uitbaten dan een land in verderf storten.

Hoe serieus moet je deze ongemanierde oude knar zonder enige politieke ervaring feitelijk nemen als hij de pers wil manipuleren en monddood probeert te maken, ruzie zoekt met China – momenteel de grootste economie ter wereld -, autofabrikanten verbiedt fabrieken in Mexico te bouwen en Europese leiders bekritiseert. Een muur willen bouwen tussen Mexico en de VS en Mexico er zelf voor laten opdraaien; hoe dacht hij dit te verwezenlijken?

Trump hield zijn inhuldigingstoespraak in dezelfde retoriek als hij deed tijdens de verkiezingsrace. Verder dan een kind van de derde klas lagere school kwam hij ook nu qua taalgebruik helaas weer niet. Amerika First en weg met Obamacare was de boodschap en bedrijven mochten niet meer worden overgenomen of naar het buitenland verhuizen zodat de banen in Amerika zullen blijven. We zullen zien wat Trump zal moeten gaan betalen wanneer er onderdelen voor in de VS rondrijdende Europese auto´s of Europese ziekenhuisapparatuur nodig zijn. Laten we er nu gelijk maar een handelsoorlog van maken.

Dat is iets waar wij als Europa zeker over na moeten denken: Europa First! Amerikaanse bedrijven nemen hier veel farmaceutische bedrijven over. Dat moet afgelopen zijn! Amerika mag geen Europese bedrijven meer overnemen en de in Europa te werk gestelde Amerikaanse klerken dienen teruggestuurd te worden naar pappa Trump in de VS zodat ze daar aan de slag kunnen in de door Trump gecreëerde banen in de kolenmijnen, de staal- of asfaltindustrie. Trump heeft toch schijt aan het klimaat. Amerika first!

Horrorclown Trump blèrt wel hard en heeft een enorm ego. Zijn populariteit echter is het laagst van welke eerdere 44 presidenten ook. Geen wonder dat er weinig volk naar zijn inauguratie kwam, vergeleken met bv. Obama en dat bekende artiesten weigerden of zelfs afzegden om hun eigen carrière te beschermen, zodat een zestienjarig wicht dat bekend werd door America’s got talent het volkslied moest kwelen, niet heel toonvast of professioneel maar … beter dan niets!

Zijn complete retoriek, uitstraling en presentatie maken hem compleet belachelijk en zonder enige presidentiële waardigheid. De protesten wereldwijd liegen er niet om en op de dag van de inhuldiging zelf zijn er in Washington de nodige ruiten gesneuveld en werden limo´s in brand gestoken. Het zal nog een verrassing worden op welke manier deze holbewoner zich op officiële banketten en/of bezoeken zal gedragen en of de andere wereldleiders hiervan gediend zullen zijn.

Kortom, ze zitten nu met een lul met een enorme bek, zonder enige politieke brains.
Een vastgoedmagnaat die rijk werd door anderen te bedotten en voor wie economie niet meer is dan de inhoud van zijn bankrekening. Een pand kost zoveel, je betaalt zoveel, je verkoopt het voor zoveel en de winst is zoveel. In de broekzak economie, zoveel!
Dit soort optel- en aftreksommetjes zijn toch wezenlijk verschillend van de economie van een land. Als je een land zakelijk wilt gaan besturen in een soort protectionele modus, zul je op korte termijn op je bek gaan. Een grote mond en mooie plannetjes om het volk te paaien zijn natuurlijk handig maar zeker niet zaligmakend om de hen beloofde dromen waar te maken.

Het Amerikaanse volk kon wel eens zeer snel uit de fantasie bubbel in de realiteit van het heden barsten. Rude awakening!

Maar wij Nederlanders, vol zelfvertrouwen als wij zijn, hebben een duidelijke boodschap voor Trump waarin wij ons duidelijk presenteren en meten met de Amerikanen.